Er wordt NU geschiedenis geschreven met HOOFDLETTERS en jij was ziende blind (?)

geschiedenis met een hoofdletter Er wordt NU geschiedenis geschreven met HOOFDLETTERS en jij was ziende blind (?) Je bent jong, oud, (?) leef je leven en … komt er straks achter dat je totaal niets hebt zien gebeuren terwijl er geschiedenis werd geschreven met hoofdletters. Er zijn mensen die rond zich heen kijken, en denken goed geïnformeerd te zijn. Maar, … wat je denkt gebruik je in je zoekwoorden en dan blijft dat grote alles bevattende internet een gesloten boek voor je. Wat zag ik deze week gebeuren?

Als je het over hot nieuws hebt dan ben je natuurlijk op de hoogte van het fenomeen Q of-te-wel Q Anon een anonieme bron van waarschijnlijk een nu nog geheim collectief die puzzelstukjes verstrekken aan de wereldbevolking om het ontwakingsproces te versnellen. De bevolking gerust te stellen dat alles volgens plan verloopt en om geheime stukken door ons bij elkaar te laten puzzelen zodat de dan niet meer geheime en geclassificeerde info bruikbaar is voor openbare publicatie in de komende rechtszaken.

geschiedschrijving met een hoofdletter

Is dit informatie voor je waarvan je eigenlijk niets weet?

Dit is toch echt geschiedschrijving in HOOFDLETTERS

De Deep State kan Donald J. Trump zijn bloed inmiddels wel drinken en zoals Q in een post stelt in “Panic Mode” verkeerd. Hun plan, het vormen van een wereld regering, lijkt totaal overhoop gegooid te worden.

Het volgende script is zich nu aan het ontvouwen.

Er zijn inmiddels dermate veel mensen die het Q fenomeen volgen dat de Deep Sate en de daar aan gelinieerde Main Stream Media zich genoodzaakt zien om Q in het openbaar aan de kaak te stellen. Het is een gevaar dat Q gebeuren op internet.

Een populair TV programma op het comedy central network zet nu Q in de spotlight en alles wat er gezegd werd wordt nu met een 180 graden spin getoond. “Panic Mode”. Q wordt weggezet als een nieuwe internet conspirancy met Trump in de hoofdrol en “de Storm“. Bekijk de video”s hier onderaan de pagina.

En laten we eens koffiedik kijken.

Het Q Anon fenomeen wordt gevaarlijk en moet van internet geweerd worden. Wat zit er standaard in het paniek en angst zaaien pakket van de Deep State? Valse vlag aanslagen. Vandaag werd de Austin bomber Mark Anthony groot in het nieuws weggezet. Als altijd overleven valse vlag terroristen nooit hun avonturen en dit wordt waarschijnlijk

Q boom boom boom

het nieuws de komende dagen. Mark Anthony wordt weggezet als een aanhanger van Q en heeft de recente Q postings, boom boom boom in praktijk gebracht en de pakketten in Austin beter bekend als de Texas bommings laten ontploffen. De conclusie; De Q meldingen krijgen een verkeerde uitwerking op het publiek en moeten van internet geweerd worden.

— Henk Mutsaers

P.S. Als je bij dit artikel denkt:
“Huh, waar gaat dit allemaal over, lees dan om te beginnen “de Storm“.