Er is totaal geen visie en bewustzijn op kanker in de reguliere zorg

Visie & Bewustzijn op kanker

foto avt 22 maart 2013 heb ik mijn longfoto gezien. 3 maanden geleden was het nog 1 groot vlekkenplan; de uitzaaiingen van mijn borstkanker. Nu, 3 maanden later, zijn de vlekken weg.

De arts in het ziekenhuis zegt dat dit een normaal beeld is bij hormoontherapie.

En dat de kankeractiviteit enig moment toch weer terug kan komen, en dat er dan vervolg therapieën mogelijk zijn.

kanker

Dit verbaast me, …..

…. dat dit dus een normaal beeld bij hormoontherapie is. Ten eerste omdat de vorige behandelend arts me vertelde dat de hormoontherapie alleen de groei van de kanker stop zet. Er is niet verteld dat het de uitzaaiingen ook zou kunnen laten oplossen.

Ik begrijp ook wel dat het natuurlijk niet de hormoontherapie is, maar je lichaam zelf, die de uitzaaiingen laat oplossen. Als de kanker door de hormoontherapie niet meer verder groeit, dan heeft je lichaam de kans om het eigen afweer- en herstelsysteem weer naar behoren in te zetten. Maar… herstel, daar heb je lekker oestrogeen voor nodig. En die wordt nu juist onderdrukt met de hormoontherapie, bij oestrogeengevoelige kanker. Dus.. dat je lichaam dan zomaar florisant vanzelf aan het opruimen en herstellen slaat dankzij de ‘ruimte’ die de hormoontherapie daarvoor zou bieden, geloof ik niet zo 1, 2, 3. Maar een ieder die daar aanwijzingen voor heeft dat het wel degelijk zo werkt, nodig ik graag uit te reageren. Hoe meer inzichten en ervaringen, hoe groter het bewustzijn op kanker wordt.

‘Het zorgt er alleen voor dat de kanker niet verder groeit (als het aanslaat)’. Dat is toch echt tegen me gezegd.
Blijkbaar is het weg trekken van uitzaaiingen voor artsen direct onderdeel van deze uitspraak?

Misschien is dat in het beeld van artsen dus wel hetzelfde, maar na al die jaren zouden ze dan toch inmiddels wel moeten weten dat het voor een patiënt duidelijk twee verschillende beelden zijn. ‘De groei stoppen’, geeft een beeld van uitzaaiingen die blijven zitten, maar tenminste niet uitbreiden. ‘De groei stoppen’ geeft echt niet het beeld dat de uitzaaiingen daarmee wel degelijk oplossen.

Ten tweede verbaast het me, omdat ik nog nooit iemand heb horen zeggen ‘Na een aantal maanden hormoon therapie waren mijn uitzaaiingen weg’. Ik heb nog even gegoogled, maar kan dat ook niet vinden. Mochten anderen het wel vinden, dan ontvang ik graag die linkjes (eMail Astrid).

Heel precies ben ik nu 6 maanden met hormoontherapie bezig: tamoxifen en zoladex. Na de eerste 3 maanden bleek uit de foto’s dat de kanker niet verder gegroeid was. Ook niet minder geworden was. Gewoon, stabiel…. Het vlekkenplan was eender als 3 maanden daarvoor. Na nog eens 3 maanden, zijn de vlekken dus weg. Dus het ‘oplossen’ van de uitzaaiingen is in een periode van 3 maanden gebeurd.

Als het heel normaal is, dat dit het proces is, waarom lees ik daar dan niets over in de officiële stukken die gaan over hormoontherapie? Alsof het oplossen van uitzaaiingen eigenlijk een totaal niet te hoeven benoemen onderdeel van het proces is? Alsof je er niet eens blij mee hoeft te zijn, dat deze fase van het proces toch bijzonder goed verloopt?

Ik zou graag informatie krijgen van mensen die daadwerkelijk alleen maar hormoontherapie tamoxifen/zoladex hebben gedaan, en waarbij inderdaad na 3 tot 6 maanden de uitzaaiingen in de longen verdwenen zijn. Dan hebben we mooi vergelijkingsmateriaal.

Ik heb namelijk nog iets anders gedaan, behalve deze hormoontherapie, en daar schrijf ik hieronder over. Ik schrijf wat ik gedaan heb. Het zijn persoonlijke keuzes en inschattingen geweest. Het vraagstuk of ik ‘dit nou wel of niet mag schrijven, bezien vanuit de achterlijke codex alimentarius’, is dus niet aan de orde: ik vertel gewoon iets over mijn eigen leven, mijn eigen keuzes. Ik evangeliseer nergens op.

WAT IK GEDAAN HEB IS BIORESONANTIE.

Daarmee heb ik zowel afgestemd welke middelen ik wel of niet neem, en de hoeveelheden er van. Alsook heb ik de bioresonantie programma’s die op mij van toepassing zijn, doorlopen. Ik ga hier ook de rest van dit jaar nog mee verder. Ik doe dit eens in de 2 weken. Ik ben bij Anderzorg verzekerd: die vergoed tot aan 400 euro per jaar, aan complementaire geneeskunde.

Bij bioresonantie geeft jouw eigen lichaam antwoord. Ik vertrouw hier op.
De werking van bioresonantie ga ik hier niet uitleggen. Het gaat er mij om, dat ik op de antwoorden van mijn lichaam vertrouw, via deze bioresonantie. Daarmee heb ik dus afgestemd dat mijn lichaam deze middelen ok vindt:
– tamoxifen
– zoladex
– bittere amandelpitten
– MMS
– Hennepolie
– vitamine d3
– salvastrol
– een ontgifter (naam even kwijt)

En deze dingen in veranderende hoeveelheden in de loop van het proces. En in heel andere hoeveelheden dan dat je in de informatie op internet tegenkomt. Het is dus puur persoonlijke afstemming.

Wat mijn lichaam niet wil hebben:
– Essiac
– Tamoxifen van een andere fabrikant dan ik in eerste instantie had
– Tarwegras
– Schimmelkazen
– En nog het een en ander, het gaat maar om het inzicht dat je lichaam niet alles wil hebben, op ieder moment.

De bioresonantie vertrouw ik volkomen in de expertise die in de apparaten en in de begeleider zelf zit. Uit de eerste metingen kwam informatie naar voren over wat er wel en niet in mijn lichaam zit, wat werkelijk amazing is. De kloppendheid dus, amazing. Ook de localisatie van de kanker. Verder had ik later ook de ervaring dat ik bij het slikken van Tamoxifen van een andere fabrikant, me ineens naar begon te voelen. Dus heb ik die nieuwe tabletten mee genomen, en het op het toets apparaatje gelegd. En die gaf aan dat mijn lichaam niets van die Tamoxifen wilde hebben. Terwijl het bij de vorige Tamoxifen aangaf dat die prima was. En van die vorige had ik ook inderdaad geen bijwerkingen. Dus.. lekker weer bij de eerste apotheker opnieuw Tamoxifen bij de juiste fabrikant gehaald.

Toen ik begon met de bioresonantie lag mijn immuunsysteem volledig op haar gat. Nu floreer ik.

De bron van de kanker is ook geregistreerd. Dat hou ik voor mezelf. Want… dit is dus de essentie van de essentie: wat doe je met alle informatie? Wat geloof je? Waar bouw je je vervolgkeuzes op voort? Mijn bron van de kanker, is niet de bron van een ander.

Het maakt nogal uit of je door Tjernobyl, vaccinaties, een diepe emotionele inslag, een bloedparasiet, of door gevoeligheid voor milieu en eten, kanker hebt ontwikkeld. Het is aan jezelf te onderzoeken.

Ik geloof dat ik met mijn keuzes die ik via bio resonantie maak, op de bron zit. Ik geloof ook dat daar het grootste deel van het oplossen van de uitzaaiingen aan te danken is. En ik geloof niet dat de kanker nog een keer terug ‘moet’ komen. Ik maak mijn bioresonantie proces af, en ga daarna nog eens per half jaar of zo even voor een check-up… ik voel me daar zeker bij.

Het ziekenhuis is 1 groot niet-vertellen dat er zoiets als kanker bestaat.
Ja echt.
Er bestaan alleen maar ‘aanpak’middelen met een bepaald verloop….

Er is geen visie op kanker.
Geen bewustzijn op kanker.

Niets, nada, noppes.
Kijk alleen maar even wat ik hierboven geschreven heb over het verloop van het oplossen van de uitzaaiingen. Misschien wordt dat niet verteld, om van tevoren geen valse hoop te wekken? Geen idee. Maar het is een heel raar gegeven, als je helemaal niet weet dat dat kan gebeuren binnen 3 maanden, en de medische wereld zich dit proces dan ineens gaat ‘toe eigenen’ als: ‘Ja dit is een heel normaal beeld bij hormoontherapie’…. Achteraf … tja…

Ik heb alles altijd moeten vinden in boeken, internet, complementaire genezers, en in mezelf. En dan is al die informatie dus zo openbaar aanwezig…. en nog hoor je er niets over in het ziekenhuis. Alsof iedereen die kanker heeft, maar een expert in kanker moet zijn, behalve de artsen…… Ik blijf het een vreemd fenomeen vinden.

Ik heb inmiddels al zoveel zoveel mensen gezien die hartstikke baat hebben bij complementaire processen. Het is echt waanzinnig dat artsen in het ziekenhuis het niet standaard voorstellen, om je complementair te laten behandelen. Kijk bijvoorbeeld alleen maar naar je aangetaste immuunsysteem. Ook bij chemo: je hele gestel krijgt een oplawaaier van jewelste. Complementaire bijdragen kunnen je makkelijker door het proces heen begeleiden. En zo kan je het aan iedereen zelf overlaten, waar je voor kiest, vanuit de volle beschikbaarheid. Ik kom niet vanuit de hoek van ‘regulier is stout, en complementair is god’. Nee, ik ben voor volledige beschikbaarheid van de volheid van deze twee gezamenlijk. En dan je eigen keuzes daarin dragen.

Wat ik ook niet begrijp, is, dat als blijkt dat er uitzaaiingen aan het oplossen zijn, dat een arts dan niet standaard iets van lymfedrainage of 1 of andere ontgiftiging of wat dan ook voorstelt. Want de afvalstoffen die je lichaam aan het opruimen is op dat moment, dat is gigantisch. Ook een mega aanslag op je lever. Bij bioresonantie wordt dat allemaal stap voor stap gevolgd. Er wordt ook aan bepaalde dingen gewoon nog niet begonnen, als je lichaam de verwerking er op dat moment niet van aan zou kunnen. Een zeer bewust pad dus. Het is zo ontzettend eenvoudig om ook een dergelijk punt in het ziekenhuis te integreren. Natuurlijk kunnen we zeggen ‘Nee, je moet maar gewoon zelf alles over je lichaam en levensprocessen weten’. Maar dat komt alleen vanuit de hoek van onverdraagzamen. We zijn met 7 miljard mensen op aarde. Ieder zo het eigen talent. Geweldig toch, om bij elkaar terecht te kunnen, en juist daardoor bewustzijn te ontwikkelen.

Ik heb overigens bij volle verstand en zeer bewust voor de hormoon therapie gekozen. Juist omdat de boodschap ervan is, dat daarmee de groeibodem voor de kanker verdwenen is. Vorig jaar heb ik ervaren wat de snel om zich heen grijpende kanker deed in mijn lichaam, en dat was niet mis. Daarvan genezen heeft tijd en fasering nodig. Die tijd heb je niet, als je de groei niet eerst stil weet te zetten op de 1 of andere manier. En ik sta nog steeds achter deze keuze. Eventuele bijwerkingen kan je met bioresonantie ook weer deels reduceren. En bij bioresonantie gaf mijn lichaam ook nog eens zelf aan dat ze de hormoontherapie wilde hebben, dus, nou.. mijn liefje mijn liefje wat wil je nog meer ;-).

Misschien begrijp je, dat, vanuit het oogpunt van bioresonantie (bronwaarneming), zoiets als ‘codex alimentarius’ ook naar de grote bullshithoek verwijderd is: je kunt je persoonlijke lichamelijke keuzes gewoon met bioresonantie afstemmen. Een ‘fabrikant’ of ‘winkel’ hoeft dus geen gezondheidsclaims meer te tonen…….. Vind gewoon een goede begeleider die vanuit expertise voorstellen kan doen om gericht bepaalde middelen te toetsen via bioresonantie. Je eigen lichaam geeft antwoord. Daar hebben agressieve nepconstructies zoals ‘europa’ geen ene moer mee te maken.

In een volgend stuk ga ik verder met ‘bewustzijn op kanker’, nav. de borstkanker waar ik afgelopen 9 jaar nu inmiddels 3 keer mee te maken heb gehad. Mijn eigen bewustzijn en het collectieve bewustzijn, en waar dat ergens begint samen te vallen.

Astrid van Triet

Deel 2 Het Kankermechanisme

Bron Artikel