Elke massaschietpartij van de laatste 20 jaar heeft één ding gemeen … en het zijn geen wapens

wie is de moordenaarElke massaschietpartij van de laatste 20 jaar heeft één ding gemeen … en het zijn geen wapens 

Bijna elk massaal schietincident in de afgelopen twintig jaar en meerdere andere gevallen van zelfmoord en geïsoleerde vuurwapens gebruik hebben allemaal één ding gemeen, en het zijn niet de gebruikte wapens. Het overweldigende bewijs wijst op het signaal dat de grootste gemene deler is bij al deze incidenten is het feit dat alle daders ofwel actief krachtige psychofarmaca gebruikten of op een bepaald moment in het directe verleden gebruiker waren voordat ze hun misdaden begingen.

mind control
Door: Dan Roberts
Vertaling: Henk Mutsaers
Bron artikel (Ammoland.com)

Meerdere geloofwaardige wetenschappelijke studies die meer dan een decennium duren, evenals interne documenten van bepaalde farmaceutische bedrijven die de informatie onderdrukten, tonen aan dat SSRI-geneesmiddelen (selectieve serotonine heropname remmers) welbekende, maar niet-gerapporteerde bijwerkingen hebben, inclusief maar niet beperkt tot zelfmoord en ander gewelddadig gedrag. Men hoeft alleen de relevante Google-woorden of -zinnen te gebruiken om het zelf te zien. www.ssristories.com is een populaire site die meer dan 4500 door de “Mainstream Media” gemelde gevallen uit de hele wereld van afwijkend of gewelddadig gedrag heeft gedocumenteerd door degenen die deze krachtige medicijnen gebruiken.

Hier is een lijst van daders die massaschietpartijen en de drugs die ze innamen of kort voor hun gruwelijke acties hadden genomen.

De lijst is samengesteld en gepubliceerd op Facebook door John Noveske, oprichter en eigenaar van Noveske Rifleworks, slechts enkele dagen voordat hij op mysterieuze wijze werd gedood bij een enkel auto-ongeluk. Bestaat er een verband tussen de dood van Noveske en zijn “klokkenluiders rol” van informatie die verschillende ongelijksoortige partijen liever onderdrukken, om verschillende redenen?

Ik laat dat over aan de individuele lezers om te beslissen. Maar er is zeer zeker een gedocumenteerde geschiedenis van mensen die “te veel wisten” of als een “bedreiging” stierven onder buitengewoon achterdochtige omstandigheden.

Van Katherine Smith, een DMV-werker uit Tennessee die op de een of andere manier betrokken was bij het helpen van verschillende kapers van 9/11 bij het verkrijgen van vergunningen voor Tennessee Drivers en later werd verbrand in haar auto. Aan Pulitzer Prize-winnende journalist Gary Webb, die in de jaren 80 een CIA-operatie onthulde die resulteerde in de overstroming van LA Streets met crack-cocaïne en later dood werd aangetroffen door twee schotwonden aan het hoofd, maar officieel werd geregeerd als een “zelfmoord”, aan Frank Olson, een senior micro-bioloog die werkte aan het onderzoeksprogramma MK ULTRA van de CIA.

Nadat Olson zijn wens had uitgesproken om het programma te verlaten, was hij met een CIA-agent in een hotelkamer in New York en zou hij zelfmoord hebben gepleegd door zichzelf van het balkon op de tiende verdieping te werpen.

In 1994 waren de zonen van Olson succesvol in hun pogingen om het lichaam van hun vader te laten opgraven en opnieuw te onderzoeken in een tweede autopsie door James Starrs, hoogleraar in de rechten en forensische wetenschap aan het National Law Center van de George Washington University. Het team van Starr concludeerde dat het stompe krachttrauma aan het hoofd en de verwonding van de borst niet hadden plaatsgevonden tijdens de herfst, maar hoogstwaarschijnlijk in de kamer vóór de val.

Het bewijs werd “op een stellige en sterke manier suggereren van moord” genoemd. Op basis van zijn bevindingen opende de District Attorney van Manhattan in 1996 een moordonderzoek naar de dood van Olson, maar hij kon niet genoeg bewijsmateriaal vinden om aanklachten in te dienen.

Zoals ik zei, laat ik het aan de individuele lezers om hun eigen mening te vormen als Noveske een vergelijkbaar lot leed.

Op naar de lijst met massaschrijvers en de grimmige link naar psychofarmaca.

Eric Harris, 17 (eerst op Zoloft en vervolgens Luvox) en Dylan Klebold op de leeftijd van 18 (Columbine school in Littleton, Colorado), doodde 12 studenten en 1 leraar en verwondde 23 anderen, voordat ze zichzelf vermoordden. De medische dossiers van Klebold zijn nooit voor het publiek beschikbaar gesteld.

Jeff Weise, 16 jaar oud, had 60 mg / dag Prozac (driemaal de gemiddelde startdosis voor volwassenen!) gekregen toen hij zijn grootvader, de vriendin van zijn grootvader en vele medestudenten in Red Lake, Minnesota neerschoot. Daarna schoot hij zichzelf neer. 10 doden, 12 gewonden.

Cory Baadsgaard, 16 jaar, Wahluke (de middelbare school in Washington) zat op Paxil (waardoor hij hallucinaties kreeg) toen hij een geweer meenam naar zijn middelbare school en 23 klasgenoten gijzelde. Hij heeft geen herinnering aan de gebeurtenis.

Chris Fetters, 13 jaar oud, heeft zijn favoriete tante gedood tijdens het gebruik van Prozac.

Christopher Pittman, 12 jaar oud, vermoordde zowel zijn grootouders tijdens het gebruik van Zoloft.

Mathew Miller, 13 jaar oud, hing zichzelf op in zijn slaapkamerkast nadat hij Zoloft 6 dagen had ingenomen.

Kip Kinkel (15 jaar oud) (op Prozac en Ritalin) schoot zijn ouders terwijl ze sliepen en ging naar school en opende het vuur waarbij 2 klasgenoten werden gedood en 22 gewond raakten kort na het begin van de behandeling met Prozac.

Luke Woodham, 16 jaar oud (Prozac) vermoordde zijn moeder en doodde toen twee studenten, verwondde zes anderen.

Een jongen in Pocatello, ID (Zoloft) in 1998 had een door Zoloft geïnduceerde aanval die een gewapende opstand veroorzaakte op zijn school.

Michael Carneal (Ritalin), 14 jaar oud, opende het vuur op studenten tijdens een gebedsbijeenkomst op de middelbare school in West Paducah, Kentucky. Drie tieners werden gedood, vijf anderen raakten gewond …

Een jongeman in Huntsville, Alabama (Ritalin) werd psychotisch en hakte op zijn ouders in met een bijl en doodde ook een broer en zus en vermoordde bijna een andere broer.

Andrew Golden (11), (Ritalin) en Mitchell Johnson (14) (Ritalin) schoten 15 mensen dood, vier studenten, vermoordden een leraar, en 10 anderen gewond.

TJ Solomon, 15 jaar, (Ritalin) middelbare scholier in Conyers, Georgia opende het vuur en verwondde zes van zijn klasgenoten.

Rod Mathews, 14 jaar oud, sloeg een klasgenoot met een knuppel.
James Wilson, 19 jaar (verschillende psychiatrische medicijnen) uit Breenwood, South Carolina, nam een ??.22 kaliber revolver mee naar een basisschool daar twee jonge meisjes doodde en zeven andere kinderen en twee leraren verwondde.

Elizabeth Bush, 13 jaar oud (Paxil) was verantwoordelijk voor een schietpartij op school in Pennsylvania

Jason Hoffman (Effexor en Celexa) – schietoefeningen op school in El Cajon, Californië

Jarred Viktor, 15 jaar (Paxil), stak na vijf dagen op Paxil 61 keer zijn grootmoeder neer.

Chris Shanahan, 15 jaar oud (Paxil) in Rigby, ID, die uit de lucht een vrouw doodde.

Jeff Franklin (Prozac en Ritalin), Huntsville, AL, vermoordden zijn ouders toen ze thuis kwamen van het werk met behulp van een voorhamer, een bijl, een slagersmes en een vielen vervolgens zijn jongere broers en zus aan.

Neal Furrow (Prozac) in La Joodse school schietpartij is naar verluidt gerechtelijk bevolen om op Prozac te zitten samen met verschillende andere medicijnen.

Kevin Rider, 14 jaar, trok zich terug uit Prozac toen hij stierf aan een schotwond op zijn hoofd. Aanvankelijk regeerde het zelfmoord, maar twee jaar later werd het onderzoek naar zijn dood geopend als een mogelijke moord. De hoofdverdachte, ook 14 jaar oud, had Zoloft en andere SSRI-antidepressiva ingenomen.

Alex Kim, 13 jaar, hing zichzelf op nadat zijn Lexapro-recept was verdubbeld.

Diane Routhier had Welbutrin voorgeschreven voor problemen met galstenen. Zes dagen later, nadat ze vele nadelige effecten van het medicijn had gehad, schoot ze zichzelf neer.

Billy Willkomm, een ervaren worstelaar en een student van de University of Florida, kreeg Prozac op 17-jarige leeftijd voorgeschreven. Zijn familie vond hem dood door zelfmoord – hangend aan een lange ladder in het huis van de familie Gulf Shore Boulevard in juli 2002.

Kara Jaye Anne Fuller-Otter (12) zat op Paxil toen ze zichzelf ophing aan een haak in haar kast. Kara’s ouders zeiden “…. de verdomde dokter zou haar er niet van af nemen en ik vroeg hem toen we bij het tweede bezoek binnenkwamen. Ik zei hem dat ik dacht dat ze een soort reactie had op Paxil … “)

Gareth Christian, Vancouver, 18 jaar oud, was op Paxil toen hij in 2002 zelfmoord pleegde,
(Gareth’s vader kon de dood van zijn zoon niet accepteren en pleegde zelfmoord.)

Julie Woodward, 17 jaar oud, was op Zoloft toen ze zichzelf ophing in de vrijstaande garage van haar familie.

Matthew Miller was 13 toen hij een psychiater zag omdat hij problemen had op school. De psychiater gaf hem monsters van Zoloft. Zeven dagen later vond zijn moeder hem dood, hangend aan een riem van een washaak in zijn kast.

Kurt Danysh, 18 jaar oud, en op Prozac, vermoordde zijn vader met een jachtgeweer. Hij zit nu achter de tralies en schrijft brieven om de wereld te waarschuwen dat SSRI-medicijnen kunnen doden.

Woody ____, 37 jaar oud, pleegde zelfmoord terwijl hij in de vijfde week zat dat hij Zoloft slikte. Kort voor zijn dood stelde zijn arts voor om de dosis van het medicijn te verdubbelen. Hij had zijn arts alleen voor slapeloosheid gezien. Hij was nog nooit depressief geweest en hij had ook geen enkele voorgeschiedenis van symptomen van psychische aandoeningen.

Een jongen uit Houston, 10 jaar, schoot en doodde zijn vader nadat zijn Prozac-dosering was verhoogd.

Hammad Memon, vijftien, schoot en vermoordde een mede-middelbare schoolstudent. Hij was gediagnosticeerd met ADHD en depressie en nam Zoloft en ‘andere medicijnen voor de condities’.

Matti Saari, een 22-jarige culinaire student, schoot en doodde 9 studenten en een leraar en verwondde een andere student voordat hij zichzelf doodde. Saari nam een ??SSRI en een benzodiazepine.

Steven Kazmierczak, 27 jaar oud, doodde vijf mensen en verwondde 21 anderen voordat hij zichzelf doodde in een auditorium in de Northern Illinois University. Volgens zijn vriendin had hij onlangs Prozac, Xanax en Ambien gebruikt. Toxicologie resultaten toonden aan dat hij nog steeds sporen van Xanax in zijn systeem had.

De Finse schutter Pekka-Eric Auvinen (18) had antidepressiva gebruikt voordat hij acht mensen doodde en nog eens tientallen gewonden verwondde op de Jokela High School – en daarna pleegde hij zelfmoord.

Asa Coon uit Cleveland, 14 jaar, schoot en verwondde er vier voordat hij zelfmoord pleegde. Court records laten zien dat Coon op Trazodone was.

Jon Romano, 16 jaar oud, over medicatie tegen depressie, vuurde een geweer af bij een leraar op zijn middelbare school in New York.

Ontbrekend in de lijst … 3 van de 4 waarvan bekend is dat ze dezelfde medicijnen hebben genomen …

Aan welke drugs was Jared Lee Loughner op 21-jarige leeftijd … 6 mensen gedood en 14 anderen verwond in Tuscon, Az

Op welke drugs was James Eagan Holmes op 24-jarige leeftijd … doodde 12 mensen en verwondde 59 anderen in Aurora Colorado

Welke drugs was Jacob Tyler Roberts op 22-jarige leeftijd, doodde 2 gewonden 1, Clackamas Or

Welke drugs was Adam Peter Lanza op 20-jarige leeftijd, 26 gedood en gewond 2 in Newtown Ct

Diegenen die zich richten op verdere vuurwapenverboden of tijdschrift beperkingen richten zich duidelijk op de verkeerde kwestie en stellen de verkeerde vragen, hetzij als een opzettelijke poging om deze links te verbergen, hetzij uit volledige en totale onwetendheid.

Laat ze niet! Dwing onze gekozen “vertegenwoordigers” en de vooringenomen media om een harde blik te werpen op de kwestie van psychiatrische medicijnen. Stop niet met ze te achtervolgen totdat ze het doen. Zoals de anti’s zeggen: “Zelfs als het maar één leven redt”, is het de moeite waard om te doen.

gun control
Tussen 1995 en 2005 kwamen er in Zwitserland welgeteld 812 mensen om ten gevolge van vuurwapens. In diezelfde periode kende Belgie – een vergelijkbaar land qua bevolking en oppervlakte – een slachtoffertol door vuurwapens van maar liefst 2,357 of bijna drie keer zoveel. Nochtans kent Zwitserland een nagenoeg absolute vrijheid van wapendracht en wapenbezit, en Belgie niet. Deze cijfers bewijzen de absurditeit van het koppelen van het vrij wapenbezit aan het aantal doden door vuurwapens. Bron Een ongewapende bevolking is makkelijk te onderdrukken
Over Dan Roberts
Dan Roberts is een achterban supporter van wapenrechten die AmmoLand Shooting Sports News heeft gekozen als de perfecte uitlaatklep voor zijn openhartige, ‘Jersey Attitude’ gevulde artikelen over Guns and Gun Owner Rights. Als inwoner van de onderdrukkende staat New Jersey is hij goed geplaatst om te kunnen discussiëren over de misstanden van de overheid tegen onze onvervreemdbare rechten om wapens te houden en te dragen, terwijl hij schrijft achter NJ’s Anti-Gun ijzeren gordijn.

Noot: Vele aanslagen zijn ook valse vlag aanslagen. Bekijk ook het eerste deel van onderstaande video en de Q Anon video daaronder. [burgerjournalistiek]