Een Zomer van Chaos en Woede … deel 1

 

Een Zomer van Chaos en Woede dagelijkse update(?)

de zomer van chaos en woede Zo langzaam maar zeker sturen “the Powers That Be” de Macht achter de schermen aan op totale chaos en woede, en dit allemaal volgens hun bizar plan: “Totale wereld macht”. Hoe > WIJ < daarop gaan reageren bepaald voor een groot gedeelte de uitkomst van het plan. Gaan wij vreedzaam onze eigen koers bepalen en plannen smeden en ten uitvoer brengen of gaan we ten onder in een zinloze burgeroorlog? Dat laatste hopen “zij”, want oorlog voeren daar zijn ze maar al te goed in.

Welkom in de Zomer van Chaos en Woede (1)

zomer van woede en chaos

Aanslagen in de wereld zijn we zo langzaam maar zeker wel gewend, of niet? We zijn de aanslagen in de wereld al gewend, ze gebeuren namelijk elk jaar ergens in de wereld en het aantal valse vlag aanslagen is groot sinds het einde van de oorlog die een einde had moeten maken aan alle oorlogen.

De belangrijkste vraag die je moet stellen is; “Wie beginnen er al die oorlogen en “vredesmissies” en met welk doel?”

Zijn dat niet ALTIJD overheden die een oorlog beginnen en / of groepen tegen elkaar uitspelen en bewapenen in het geheim?

Stel jezelf ook de vraag; “In hoeverre ben ik MEDEverantwoordelijk geweest omdat ik met MIJN stem heb gegeven aan zo’n regering? Omdat ik ze met mijn stem een mandaad heb gegeven? Zou je dat weer gaan doen een volgende keer aan zo’n regime dat ergens in de wereld mede of direct verantwoordelijk is voor tientallen, honderden …. of een miljoen doden?

Heb jij vrienden en familie in landen waar er een verkiezing gehouden gaat worden, maak jij dan deze zaken bespreekbaar? Dat is ook een vorm van ACTIE voeren. … of blijf je op sociale media tonen waar je vakantie gaat vieren en wat jullie vandaag hebben gegeten?

chaos en orde

De zomer van onrust begon bij ons heel vreedzaam met het Oekraïne referendum. En referendum dat mede werd ondertekend vanwege de machteloosheid tegen de dictatuur Europa. In Nederland had men eigenlijk totaal niet verwacht dat we de minimum opkomst zouden halen. Het ziet er naar uit dat dit raadgevende referendum stilletjes terzijde is geschoven.

Daarna kwam de zomer van chaos goed op gang met het Britse referendum. De feilloze voorspellingen van Google werden op de dag van stemming nog in de wind geslagen door de media. Deze machtige brainwash machines dachten de uitkomt met gemak te kunnen beïnvloeden met de gekleurde berichtgeving. Nee dus, ontsteltenis alom bij het establishment. De beurzen kleurden rood de dagen nadien, chaos alom. De leiders van de Brexit traden terug, nog meer chaos. Hoe is dat mogelijk, of werden ze gewoon bedreigd? Ook dat zijn maar mensen met familieleden die hun dierbaar zijn.

[1] 07-07-2016 Als een revanche op het politiegeweld op zwarte mensen worden 5 agenten doodgeschoten in Dallas Tx. in Amerika, tenminste zo wordt het verteld in de media. Er zijn echter net zoveel blanken om het leven gekomen als zwarten door (ongewenste) politieoptredens. Waarom dan alleen de aandacht op de zwarte bevolking, of wil men de tegenstellingen tussen wit en zwart weer aanwakkeren en een rassenstrijd veroorzaken? De aanslagen komen zeker goed uit in het de lange lijn van (valse vlag) aanslagen in de VS met als doel het wapenbezit illegaal te verklaren. Een politiestaat kan namelijk nooit effectief uitgerold worden met een (zwaar) bewapende bevolking waarvan de vele ex militairen bovendien goed getraind zijn in de omgang met deze wapens.

In Frankrijk had men inmiddels ondanks de al een half jaar durende noodtoestand na de (vals vlag) aanslagen in Parijs alle controle verloren over Nuit Debous. De stakingen en protesten bleven aanhouden en kregen een steeds grimmiger karakter mede dankzij de agressieve opstelling van de politie. De opkomst van de demonstratie op 14 juni in Parijs bracht naar zeggen een miljoen mensen op de been.

[2] 14-07-2016 Toen kwam de aanslag in Nice, een aanslag die gelijk werd aangegrepen om de noodtoestand te verlengen. Bovendien heeft men nu vanwege het gevaar een mandaad tegen de machtige Franse vakbonden om voor de veiligheid alle verdere demonstraties te verbieden. Is dat het leven waard van 84 mensen? Dat kan toch niet waar zijn hoor ik mensen denken. Denk eens na. Slechts drie mensen, Stalin, Mao en Hitler waren verantwoordelijk voor de dood van minstens 150 miljoen mensen en nadien zijn mede door de machtsuitbreiding van “onze” vrienden in de VS miljoenen mensen om het leven gebracht over de gehele wereld. Het antwoord is dus, Ja een paar mensenlevens tellen totaal niet om de agenda kracht bij te zetten.

[3] 16-07-2016 Het stof van Nice was nog niet neergedaald en in Turkije vond een coup plaats. Achteraf bekeken een nogal amateuristisch georganiseerde coup voor een organisatie, het leger, waar vechten hun beroep is. De coup was door James Corbett al maanden geleden voorspeld zodat de teugels voor de macht in Turkije weer aangetrokken konden worden volgens de inzichten van de Amerikaanse CIA. Nu Erdogan toenadering zoekt tot de Russen gaat dit alles niet volgens het plan. Op dit moment van schrijven zijn er al meer als 7.000 mensen gearresteerd en niet op zachtzinnige menselijke wijze. Vakantieplannen in Turkijke, boek die voorlopig maar even om.

[4] 18-07-2016. Drie politie agenten vermoord in Baton Rouge Louisiana, een “lone gunman”, een landgenoot onder mind control of begint hier iemand aan zijn prive burgeroorlog als antwoord op de geplande chaos?

[5] 18-07-2016 Afghaanse tiener met bijl valt in Duitsland mensen aan met een bijl waarbij er vier zware verwondingen oplopen. Of dit iets te maken heeft met de zogenaamde IS acties (de georganiseerde door het westen gesponserde opstandelingen) is nog niet duidelijk. De tiener werd doodgeschoten, dit laatste past wel in het spoor van valse vlag aanslagen. De dader wordt altijd gedood. Geen getuigen.

Welkom in de zomer van chaos … deel 1


De zomer van chaos en woede [ Deel 2 ]

[6] 22-07-2016 Een Duits Iraanse jongen van 18 zag kans 9 mensen te doden en een zestiental te verwonden in een winkelcentrum in Muchen, hij pleegde later zelfmoord. Naar verluid werd er een politiemacht ingezet van maar liefest 3.500 agenten. 3 slachtoffers verkeren nog in levensgevaar.

[7] 23-07-2016 Aanslag Kabul in Afganistan door twee “IS” terroristen. 80 doden en meer als 200 gewonden.

[8] 24-07-2014 Twee aanslagen in Duitsland. “Duitsland is, zoals tijdens de laatste uitzending van dotcom.radio gezegd, hard op weg de volgende noodtoestand afkondigende Europese dominosteen te worden. Er is daar momenteel een overkill aan lonely nut killings. Aanval met mes in Reutlingen van Syrische vluchteling, 1 dode en 2 gewonden.

[9] 24-07-2016 Bij een bomaanslag in het Duitse Ansbach, veertig kilometer?ten westen van de stad Neurenberg,?is ??n persoon om het leven gekomen. Twaalf anderen raakten gewond, onder wie drie ernstig. De Beierse minister van Buitenlandse Zaken Joachim Herrmann meldde maandagmorgen?dat hij ervanuit?gaat dat de bomaanslag een islamitische terreuractie is geweest.

[10] 25-07-2016 Bij een schietpartij op de parkeerplaats van een nachtclub in?Fort Myers (Florida) zijn zeker twee doden gevallen. Minstens zeventien mensen raakten gewond. lees verder | Interim police chief Dennis Eads mentioned there was no link between the shooting and terrorism. read on

[11] 26-07-2016 Een man heeft bij een steekpartij in een wooncentrum voor gehandicapten in Japan zeker negentien mensen gedood. Nog eens 25 anderen raakten gewond, van wie twintig zwaargewond. [ noot: wellicht een gevalletje, wat “IS” in Europa doet kan ik ook. Voor de slachtoffers en de Japanse samenleving maakt het niet uit wat de motieven zijn] lees verder

[12] 26-07-2016 In de Franse stad?Saint-?tienne-du-Rouvray zijn dinsdag drie doden gevallen bij een gijzeling. Bewapende gijzelnemers doodden een priester. De gijzelhouders zijn gedood door speciale eenheden. lees verder

[13] 26-07-2016 Een 37-jarige Ethiopi?r is dinsdag in het vluchtelingenkamp bij Calais doodgestoken. Aan de steekpartij gingen ‘s nachts twee ruzies tussen Afghanen en Afrikanen vooraf. Daarbij vielen zes gewonden. [ noot: misschien mogen we deze niet meetellen omdat het slechts om een onderlinge ruzie gaat – maar toch, een mensenleven schijnt niet te tellen ] lees verder

[14] 27-07-2016 In de Syrisch-Koerdische stad Qamishli zijn op woensdag bij twee bomaanslagen zeker 48 doden gevallen en 170 gewonden. Dat meldt persbureau Reuters op basis van de Syrische staatstelevisie en het Syrisch Observatorium voor de Mensenrechten. De oorlog in Syri? die al meer dan vijf jaar duurt heeft volgens schattingen van het Syrisch Observatorium voor de Mensenrechten aan ongeveer 280.000 mensen het leven gekost. Meer dan 4,8 miljoen Syri?rs zijn het land ontvlucht, de meerderheid naar buurlanden Turkije, Libanon en Jordani?. Nog eens 6,4 miljoen Syri?rs zijn vluchtelingen in eigen land. lees verder

[15] 29-07-2016 In San Diego zijn vannacht twee politieagenten neergeschoten. E?n van hen is in het ziekenhuis overleden, maakt CBS News bekend.?

[16] ……wordt vervolgd, waarschijnlijk deze week of vandaag … ?