Een handvol nagels aan de doodskist van de farmaceutische industrie! – Energetische Geneeskunde

star tek Een handvol nagels aan de doodskist van de farmaceutische industrie!

DETA ELIS — Start Trek Geneeskunde – Bioresonantie

Dacht je dat dokter McCoy onmogelijke dingen liet zien in de TV-serie Star Trek op zijn ruimteschip Starship Enterprice? Wacht tot je gezien hebt wat eraan komt en een revolutie teweeg gaat brengen in de wereld van de geneeskunde!

nieuws

Energetische geneeskunde

Geneeskunde wordt spannend dankzij de uitkomsten van een diepgaand onderzoek van Russische wetenschappers. De toekomst is nu en net zoals 3D-printers de wereld van productie en transport op zijn kop gaan zetten zal deze techniek in de wereld van de geneeskunde een revolutie gaan ontketenen.

Deze baanbrekende medische technologie is veel mensen enorm veel geld aan het opleveren in Rusland. Waarom? Omdat dit het miljardenimperium, het farmaceutische paradigma (het stelsel van met elkaar samenhangende wetenschappelijke theorieën) en doktoren die deze technieken uitoefenen op een zijspoor gaat zetten. Met de toepassing van elektromagnetische vibraties op een uiterst precieze locatie om zowel een diagnose als genezing inéén te bewerkstelligen zonder ook maar een enkel neveneffect!!

Deta Elis Electromagnetic Bioresonance therapie-apparatuur zal de wereld veroveren net zoals de mobiele telefoon, de computer, de TV en andere apparaten dit voorheen hebben gedaan.

Wie heeft deze technologie reeds aanbevolen?
President Putin van Rusland gebruikt dit reeds en het Russische ministerie van Gezondheid heeft het goedgekeurd voor gebruik in het land (driehonderd miljoen mensen krijgen toegang). Het Russische ruimteprogramma gebruikt het systeem reeds omdat het een handige, niet-ingewikkelde methode verschaft voor de gezondheid van hun kosmonauten. Geneeskunde wordt zo bovendien betaalbaar, accuraat en een heel stuk veiliger door de Delta Elis-techniek.

De eerste stap in deze revolutie zijn hepatitis B en C, alsmede herpes. Russische dokters claimen een 99 procent genezing van deze voorheen ‘ongeneeslijke’ infecties. Iedereen is bekend met het feit dat je een glas kan laten springen met een bepaalde geluidsfrequentie. Een van de Deta Elis-apparaten, genaamd de ‘Deta AP’, kan een virus, bacterie of schimmel verbrijzelen. Dit in tegenstelling tot antibiotica die meer en meer als terroristen te werk gaan dan als hulp. Dit fenomeen, het vernietigen van microben met frequenties, wordt bioresonantie genoemd en dit is het principe waarop het apparaat van Deta Elis kan genezen.

deta elis

Degenen die kennis hebben van de voortgaande technologie -zoals de Dr Hulda Clark-zapper- zullen snel kiezen voor de Deta Elis-machines die net zo groot en betaalbaar zullen zijn als mobiele telefoons of zelfs kleiner en elke mogelijke infectie wegvegen met laserprecisie. Een soort zapper maar dan 1000 maal sneller.

energetische zapper Met deze ‘te mooi om waar te zijn’ vorm van geneeskunde (Bioresonantie) kan iemand de diagnose krijgen van een geneeskundige die met deze techniek werkt en een behandelingsapparaatje op zakformaat gebruiken die te koop zijn voor patiënten en consumenten. Binnenkort zullen deze apparaten beschikbaar komen ter groote van een MP3-speler of een iPad app, een applicatie die een specifiek gezondheids- probleem kan aanpakken. Als je bijvoorbeeld op reis bent en je loopt een voedselvergiftiging op dan kun je de app hiervoor downloaden en toepassen tot je (al snel) beter bent. Zo’n applicatieprogramma zal alle frequenties in zich hebben om de specifieke bacteriën die het merendeel van de voedselvergiftigingen veroorzaken te elimineren. Dit is geneeskunde van de 21ste eeuw op zijn best.

Net zoals Bioresonantie toegepast kan worden om een balans te creëren in een deel van je lichaam kan het ook toegepast worden om parasieten en schadelijke bacteriën te vernietigen. Veel beter dan dit uit te leggen is onderstaande video te bekijken met Bioresonantie in actie (33 seconden):

Zie je de kracht hiervan?
Op het moment dat je de diagnose hebt van een bepaalde parasiet of bacterie kan die bestreden worden met een bepaalde frequentie die geen schade aanricht of alle andere cellen en weefsels maar wel de specifieke schadelijke bacterie of parasiet vernietigen. De vorige video toont een exploderende parasiet maar kijk voor een zeer duidelijke demonstratie naar deze glazen in slow motion:
deta elis enegie geneeskunde

In de nabije toekomst wanneer geneeskundigen getraind zijn in het gebruik van de Deta Elis (noot: er werken al vele geneeskundigen met vergelijkbare apparaten) zullen deze de exacte bacterie, virus, schimmel of bacterie kunnen vaststellen waarna deze met een frequentie in het apparaat vernietigd kunnen worden. En vernietigen doet het apparaat. De meeste diagnoses zijn voorgeprogrammeerd in het apparaat die behandelingen als het ware vleugels geven bij het bepalen van de meeste chronische ziekten en deze vertaalt in bepaalde frequenties waarna de positieve uitbarsting van het apparaat binnen verschillende uren ‘behandelen’ met de perfecte helingsfrequentie(s).

Om te beginnen zal alles wat niet in het lichaam thuishoort met de Dela Elis worden opgespoord en vernietigd waarna het werk wordt opgestart om de organen weer op te bouwen met het identificeren van tekorten en aanvullen van essentiële bouwstoffen waardoor het immuunsysteem, het hormonale systeem etc. hun taken weer zelfstandig kunnen gaan vervullen.

geneeskunde van de 21 ste eeuw

Infectiecontrole in de 21ste eeuw zal zeker niet gaan zoals dat in de 20ste eeuw. De tijd van antibiotica is over en uit waardoor er een einde komt aan de schade die er is aangericht bij de wereldbevolking.

We zijn dichtbij gekomen van de afbraak van ons biologisch bestaan door het roekeloze gebruik van antibiotica

Nu hebben we antibiotica resistente stammen van ziekteverwekkers in onze biosfeer en wordt het steeds gevaarlijker om voet aan wal te zetten in de buurt van een ziekenhuis. Veel mensen, inclusief kinderen, overlijden in een ziekenhuis. Niet van de behandeling op zich maar van de infecties die ze oplopen en die uit de hand lopen. Infecties zijn de oorzaak van 68 procent van de sterfgevallen onder kinderen. Niet met Deta Elis-apparaten, dan krijgen al deze infecties geen schijn van kans om schade aan te richten.

Elk orgaan in het lichaam heeft zijn eigen specifieke frequentie (noot: dit werd al ontdekt en toegepast zo’n driekwart eeuw geleden met Royal Rife technologie). De longen circuleren met 72 omlopen per seconde (hertz). Als de longen geïnfecteerd raken vallen ze uit balans, wat meetbaar is in de verlaging van een paar hertz. Er werd ontdekt dat bij het produceren van de juiste longfrequentie van een gezonde long met de frequentiegenerator we de longfunctie opnieuw in evenwicht kunnen brengen en genezing bewerkstelligen. Dit proces heet dus Bioresonantie en kan toegepast worden op alle lichaamsdelen.

deta elis dna

Er zijn reeds vele wetenschappers die de afgelopen eeuw werkzaam waren met energetische (energie) geneeskunde en Bioresonantie, zoals Dr. Rife, Dr. Voll, Dr. Schimmel, Dr. Morell en anderen. Sommige apparaten die werden ontwikkeld door de jaren heen kosten soms 40.000 dollar per stuk. De Russen hebben dit overtroffen door deze technologie in medische kringen te introduceren en rechtstreeks bij mensen thuis. Gedurende de afgelopen 17 jaar hebben wetenschappers onder leiding van Dr. Konoblov (dokter en Ph.D) kleine innovatieve draagbare apparaten ontwikkeld die slechts een fractie van die prijs kosten.

Jezelf met behulp van farmaceutische medicijnen vergiftigen
is nu dan ook in dit licht krankzinnig te noemen

Weet je nog toen de eerste mobiele telefoons uitkwamen, de PC, de laptop en de iPad? Over vijf jaar zullen we iedereen zien rondlopen in deze giftige wereld met een veilig therapeutisch apparaat dat de kracht van gezondheid weer in handen geeft van de mensen zelf.

De Russen voerden uitgebreide studies uit bij 25.000 mensen om te komen tot een accuraat systeem van analyse en herstel van de energie van de organen. Het resultaat van deze acties is dat zwakke organen energie ontvangen om weer normaal te kunnen functioneren. Duizenden mensen konden hun medicatie verminderen of stoppen en een uitstekende gezondheid terugvinden.

Veilige geneeskunde is weer realiteit geworden waardoor dokters terug kunnen keren naar hun oorspronkelijke eed van Hippocrates: “Ik zal naar mijn beste oordeel en vermogen en om bestwil mijner zieken hen een leefregel voorschrijven en nooit iemand kwaad doen”. Nu kunnen ze eindelijk weer helen zonder lichamelijk in te grijpen en zonder schadelijke neveneffecten. Deze apparaten en technieken kunnen toegepast worden bij kinderen en dieren als een soort familiedokter.

Een van de meest buitengewone claims die uit Rusland kwam was het langlopende probleem van de bewijsvoering van het meten van de resultaten in de energetische geneeskunde. Men claimt dat de resultaten kunnen worden geverifieerd door alle bekende diagnosemethoden. Op dit moment heeft Deta Elis al meer dan 3000 behandelingsprogramma’s samengesteld met een positief gezondheidseffect in 85% van de meest voorkomende problemen.

Aan mijn toegewijde lezers en patiënten
Dit is mijn eerste communicatie over deze rijzende technologie. Vanaf januari 2014 zullen deze apparaten ook worden geproduceerd in Duitsland waardoor ze meer toegankelijk worden. In Rusland worden ze via netwerkmarketing verkocht. Dr. George Georgiou Ph.D.,N.D.,DSc (AM), expert in energetische geneeskunde en Engels sprekend, gaat dokters en therapeuten trainen in deze Bioresonantie-techniek en behandelingen. Dit is perfect voor degenen die een mogelijkheid voor business zoeken en de behandelapparaten kunnen verkopen aan patiënten. De apparatuur voor diagnoses zal rond de 2.500 euro zitten en de meer geavanceerde rond 8.000 euro terwijl de thuisbehandel-units waarmee je frequenties kunt downloaden rond de 500 euro zullen komen. Meer info www.deta-elis-uk.com

Vergelijk dit met de kosten van traditionele medische behandelingen en de kosten voor medicijngebruik en je ziet dat deze zeer redelijk zijn.

dr marc sircus

Dr. Mark Sircus, Ac., OMD, DM (P)
Director International Medical Veritas Association
Doctor of Oriental and Pastoral Medicine
http://drsircus.com/

Noot: Alhoewel er vele systemen zijn waarmee vergelijkbare resultaten en ontwikkelingen plaatsvinden in andere landen is het grote verschil dat deze technieken uitsluitend worden toegepast in het alternatieve circuit. De traditionele ‘gezondheidszorg’ bedient zich nog steeds van hopeloos verouderde, slecht functionerende, en in veel gevallen levensbedreigende technieken en medicijnen. Nog steeds gebaseerd op een geldverdienindustrie in plaats van een volksgezondheid bevorderende instelling zoals het in feite zou moeten zijn. De Russen hebben echter de stap gemaakt om deze technieken te introduceren bij het grote publiek zodat meer mensen kennis kunnen nemen van de tomeloze voordelen van deze manier van genezen die ik zelf al een aantal jaren promoot met onder andere de NES-scanapparaten. We hoeven dus geen dag te wachten maar nu reeds kun je kennis maken met de opsporingstechnieken die binnen de energetische geneeskunde mogelijk zijn. De Hulda Clark-zapper gebruik ik een aantal jaren en de NES-scan laat ik jaarlijks preventief uitvoeren.

De vraag is niet waarom jij dit nog niet toepast, maar hoe lang men dit nog voor het grote publiek verborgen weet te houden dankzij onze gecontroleerde/gecensureerde media en de hopeloos verouderde inzichten van de levensgevaarlijke traditionele westerse geneeskunde.
— Henk Mutsaers