Een gezond gebit is de spiegel voor je gehele gezondheid

Een gezond gebit is de spiegelvan je lichaam

boek genees tandbederf De moderne tandheelkunde berustopeenfoutieveaanname dat bacteriën gaatjes veroorzaken. De methoden van boren en vullen (met zeer giftige middelen) zijn bijzonder schadelijk voor het gebid en gehele lichaam. Zeker als je weet dat een gezond gebit de afspiegeling is voor de gezondheid van het gehele lichaam. Het gebit kan op natuurlijke wijze herstellen net zoals het gehele lichaam. Gezonde voedingsmiddelen zijn ook hier de sleutel die als het ware wonderen kan verrichten.

Deze aflevering van gezondheidradio gaat o.a. ook over dit onderwerp

Boek genees tandbederf

De dochter van de auteur begon op de leeftijd van 1 jaar aan cariës te lijden. Ook in zijn eigen gebit zaten in diezelfde periode een stuk of 4 gaatjes. Ramiel weet uit eigen ervaring, wat het is om last te hebben van stress om tandbederf. Erger dan de stress over zijn eigen gaatjes, waren de snel rottende tandjes van zijn dochtertje, waar hij machteloos tegenover stond.

Zoals de meeste mensen, wist hij niet wat er mis was. Hij dacht dat ze gezond aten. Toen zijn dochter ongeveer anderhalf jaar oud was begonnen haar tanden op een gegeven moment zó snel te bederven, dat er in ongeveer 2 weken tijd één tand gewoon wegrotte en afbrokkelde.

Ze zijn nu ruim 5 jaar verder. Het gebit van zijn dochtertje is tegenwoordig hard en krachtig, het zijne ook. Ze heeft geen last meer van afbrekende tanden en kiezen, heeft energie in overvloed en ze heeft geen last van kiespijn of tandontstekingen.

Ramiel: “Ze is nu 7 jaar oud en heeft nog nooit een tandartsbehandeling nodig gehad, ook al hadden veel van haar tanden en kiezen voorheen op zijn minst één en soms zelfs twee gaatjes. Haar tanden en kiezen doen niet langer zeer omdat haar gaatjes op een natuurlijke manier geremineraliseerd zijn, nadat we haar voedingspatroon veranderden.
Haar rotte melktandjes zijn aan het uitvallen! Daarvoor in de plaats verschijnen nieuwe blijvende tanden, die volkomen vrij zijn van tandbederf. Lees en leer hoe je dit voor jezelf en je geliefden kan teweegbrengen.”

In dit boek lees je o.a. over:

boek genees tandbederf

* het voorkomen van wortelkanaalbehandelingen door je gebit te genezen
* het tot stilstand brengen van de vorming van gaatjes
* de aanmaak van nieuw tandbeen
* de aanmaak van nieuw tandglazuur
* de genezing van tandvleesontstekingen en infecties

Bestel Genees Tandbederf — Ramiel Nagel

Wist je dat olie spoeling miljoenen bacteriën dood?
‘s Ochtends 1 eetlepel zonnebloemolie in je mond en 10 minuten lang spoelen dan uitspugen ( zal helemaal wit zijn geworden ). Duizenden jaren oude Vedische methode om je tandvlees te versterken en mondziekten aan te pakken. Indra Radjkoemar