Een gevangene van je eigen gedachten


stop spam Gehersenspoeld door de media, TV, Radio, Facebook, Kranten, Magazines, Films?

Nee toch, dat kan niet waar zijn? Nee hoor ik niet, ik weet wat er te koop is in de wereld. Ik loop al lang genoeg mee op deze wereld.

Of, … zou het toch zo kunnen zijn dat ook jij gevangen zit in je eigen gedachten?

gevangen in je gedachten

Je gedachten hebben geen spamfilter

Wellicht ben jij een van die personen die inmiddels op ontdekkingsreis is in de wereld van de subliminal nieuws. Berichten die haast onbewust door je opgepikt worden. Onbewust zonder daar echt aandacht aan te besteden, maar bij herhaling gaan deze berichten toch je mening bijsturen als feiten. Zelfs op het moment dat je attent bent op dit soort berichten kom je zaken tegen waarbij je denkt; “Moet ik dat nu geloven of niet?”

Adverteerders hebben al jaren en jaren ervaring met deze technieken om een merk of product onder de aandacht te brengen en eigenlijk weten we dat allemaal. Maar als je denkt dat je daar dan niet meer gevoelig voor bent heb je het mis. Adverteerders weten dat en daarom blijven ze miljarden per jaar stoppen in de promotie van hun producten.

Maar het nieuws, daar worden deze subliminal technieken niet toegepast denk jij. Mis, helemaal mis. En pas als je je eigen gedachten, je eigen weerstand daaromtrent hebt overwonnen ga je deze berichten herkennen.

Een recent voorbeeld is de berichtgeving over de vrachtwagen aanslag in Berlijn. Het doel van de actie is angst zaaien. Mensen moeten zich nergens meer veilig voelen en elke asielzoeker is een mogelijke verdachte. En die zijn er inmiddels heel veel in Europa.

Binnen 24 uur eist IS de aanslag voor zich op. [Belangrijk want die gedachte blijft in het geheugen gegrift van de argeloze luisteraars / lezers.] [1] [noot: IS is een organisatie die in het geheim aangestuurd wordt door de CIA]

Vervolgens komen de media met het geruststellende nieuws dat de dader reeds gearresteerd is. Na 18 uur kwam echter het bericht dat de persoon in kwestie onschuldig was en de “levensgevaarlijke” dader nog vrij rondloopt. Alsof die op elk moment wederom een zelfde aanslag zou kunnen plegen. Verder berichten de media dat mensen vooral door moeten gaan met hun leven en zeker evenementen moeten blijven bezoeken zoals de kerstmarkten. Gelijktijdig in het zelfde bericht komen ze met de tegenstrijdige melding dat er waarschijnlijk verschillende markten en sportevenementen afgelast zullen worden, voor jullie veiligheid. Gevolg, verwarring, angst en haat ten opzichte van een bepaalde groep mensen. Missie bereikt!

[update 21-12-2016 18.30 uur] Een valse vlag aanslag wordt atijd zo knullig in elkaar gezet dat de je wel steke blind moet zijn om die NIET te herkennen. Valse vlag formule punt 16. Er werd een paspoort gevonden, net als bij 9/11, Charlie Hebdo, … Toch eens vragen of ze een betere script schrijver kunnen vinden van het kaliber Sherlock Holmes! Dan hebben we tenminste wat speurwerk te doen. En de media, die houden het balletje rollende door een verslaggeefster naar een asielcentrum te sturen waar de verdachte ooit heeft gewoond. Spannende vragen; “Waar ben je? Wat zie je daar? Is er al politie? …. ik denk dan; “Wat een poppenkast”.

Zo zijn er op het Internet betaalde trollen die zich anoniem bezig houden met het verspreiden van misinformatie. Een beruchte website was nujij.nl nu gestopt maar een nieuwe trollen website is reeds van start gegaan, nieuwskoerier.nl

Zo zijn er organisaties die voor het goede doel geld inzamelen voor nep ziektes die te genezen zijn met optimale onbewerkte voeding en een solide detox programma.

Zo zijn er protest organisaties die je ongenoegen aanwakkeren en je het idee geven goed bezig te zijn met het starten van een online petitie. Het enige wat je bij zo’n nep organisatie bereikt is dat je in kaart gebracht bent als een dissident, een activist. [Busted | betrapt]

Zo worden mensen openlijk voor de gek gehouden over gezonde voeding. GMO kan geen kwaad, zeezout is niet gezonder, pas op voor vet, en denk aan je cholesterol. Neem in plaats van suiker light producten. Puur nep nieuws, om maar eens een populair woord te gebruiken. Doe je eigen onderzoek!

En dan de medische zaken, alle media zijn erop gefocust dat je beslist gevaccineerd moet zijn om geen gevaar voor de samenleving te zijn. In Amerika viel het mij op 10 jaar geleden hoe geraffineerd men dit aanpakte. Er was een zogenaamde schaarste en een ieder werd aangeraden nog vandaag contact op te nemen met “je dokter” voordat de vaccins op zouden zijn! Al die berichten, jaar na jaar werken zo effectief dat je vol ongeloof aankeken wordt als je verteld dat er nog nooit een grote dubbelblinde studie is uitgevoerd door de farmaceutische industrie naar de werkzaamheid van vaccins. Nog nooit, ehh, … jawel. Die onderzoeken werden door onafhankelijke organisaties al verschillende keren uitgevoerd, … maar deze werden altijd in diskrediet gebracht en nooit geplaatst in vooraanstaande medische vakbladen. [2] De uitslag was niet in het voordeel van deze miljarden industrie die bovendien een duistere geheime agenda uitvoeren. Je geloofd mij niet? Dat is mijn probleem helemaal niet, ik neem geen vaccinatie en heb mijn naaste allen de film getoond: “Lethal injection”. [3] Daarna is het niet meer mijn verantwoording. Een gewaarschuwd persoon telt voor twee.

We leven in een wereld met zeer zieke geesten, bekijk onderstaande video maar eens. Mijn vertrouwen in de media is beneden het vriespunt, heel ver beneden nul!

— Henk Mutsaers

[1] Hoe herken je valse vlag aanslagen.
[2] Vaccinated vs. unvaccinated children
[3] Lethal injection | geschiedenis vaccineren

Subliminal nieuws: Een goed artikel over dit onderwerp verscheen op deze website.

De sleutel woorden voor je zoekacties zijn: Agenda 21, NWO, Nieuwe Wereld Orde.

Wijsheid wordt je niet in de schoot geworpen. Je zult haar zelf moeten ontdekken na een reis
die niemand voor jou kan maken of jou kan besparen. — Barbara Ann Kipfer