Een ernstige waarschuwing voor medicijngebruikers, …. Medicijn Misleiding!

medicijn bedrog Mijn blik viel op een artikel van de ANH the Alliance for Natural Health in de UK. Drug Deception – Medicijn Misleiding.

Het artikel dat aangehaald werd van de hand van Bill Sardi, geen onbekende meer als je al 15 jaar de alternatieve pers volgt. Het toont de betrouwbaarheid van overheidsorganisaties als het FDA waar mensen >> op-zouden-moeten-kunnen-vertrouwen << wat hun veiligheid en gezondheid betreft.

medicijn misleiding

Een ernstige waarschuwing voor medicijngebruikers, …. Medicijn Misleiding!

Bron artikel ANH | Bron artikel Bill Sardi

VOORZORGSVERKLARING: Drugs [medicijnen] die door de FDA zijn goedgekeurd, worden getest tegen biologisch inactieve placebo pillen en mogen niet zo veilig zijn als andere bestaande geneesmiddelen voor dezelfde conditie.

Bovendien worden drugs door de FDA goedgekeurd op basis van relatief korte termijn studiegegevens en hun veiligheid op lange termijn is mogelijk pas jaren later bekend.

Drugs kunnen veiligheidsgevallen veroorzaken die een speciale-waarschuwing op het etiket veroorzaken, een veiligheidscommunicatie uitbrengen of zelfs een terugtrekking uit de markt, lang na goedkeuring door de FDA.

Bovendien, terwijl de effectiviteit van geneesmiddelen in relatieve aantallen kan worden afgegeven, zoals een bepaald geneesmiddel, een gezondheidsrisico zoals hartaanval of beroerte met een derde (33%) vermindert, kan het risico in harde getallen worden verminderd van 3 in 100 tot 2 in 100, of een absolute risicoreductie van slechts 1 op 100 (1%).

Bijwerkingen worden echter meestal in absolute getallen getallen. Het risico op huiduitslag kan bijvoorbeeld 1 op 100 zijn; Spierpijn 2 op 100 en hoofdpijn waarvoor een doktersbezoek 1 op 100 wordt vereist, voor een totale bijwerking van 4 op 100, terwijl het geneesmiddel het risico op ziekte slechts 1 op 100 vermindert.

Het totale bijwerkingspercentage kan dan het voordeelpercentage overschrijden . Daarnaast doden veel geneesmiddelen essentiële voedingsstoffen,

zoals metformine die vitamine B12 afbreekt.
Lisinopril verminderd zink opname
Statine drugs die coenzyme Q10 afbreken;
Steroïdale medicijnen en aspirine die vitamine C afbreken;
Diuretica die magnesium afbreken.

etc, etc, etc

Informatie over de uitputting van essentiële voedingsstoffen wordt niet op het etiket opgenomen en wordt meestal niet in een bijsluiter verstrekt. De bekende interactie van geneesmiddelen met andere medicijnen en voedingssupplementen wordt ook niet gewoonlijk in bijsluiters opgenomen.

Tenslotte kunnen er geen studies zijn van de totale gecombineerde effecten van meerdere geneesmiddelen zoals vaak voorgeschreven voor veel patiënten, bijvoorbeeld een ACE-remmer, statine cholesterolverlagend geneesmiddel, diuretisch waterpil, bètablokker en aspirine tablet.

——

Noot: Mogen we concluderen dat het nemen van EEN of MEERDERE medicijnen best een groot risico inhoud. GOEDGEKEURDE medicijnen zoals bijvoorbeeld Vioxx in het verleden, wat meer doden heeft veroorzaakt in Amerika dan militaire doden bij al hun oorlogen sinds WOII bij elkaar opgeteld. En dat is slechts de statistiek van een enkele “onschuldig verklaard” medicijn. – HM