Eco WiFi Router — maak je wifi verbinding veiliger …

Dat wifi straling een groot probleem is weten we inmiddels al wel, maar wat kun je er aan doen als je niet (altijd) direct verbonden bent met internet via een kabel? Er blijkt dus ook een oplossing te zijn die de wifi verbinding beperkt tot een minimum, alleen als je het echt gebruikt en niet vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week.

Maak wifi minder schadelijk

Van de week was ik bij bouw bioloog Richard Bruijne, iemand die kijkt naar milieu en gezondheid zaken bij de bouw / verbouwing / voordat je een aanvang maakt met de werkzaamheden en je dus nog allerlei zaken eenvoudig kan implementeren. Er zijn echter ook zaken die nadien eenvoudig op te lossen zijn …. als je ze tenminste weet?

electrosmog
Minder straling, zelfde gemak. Maak uw internetverbinding toegankelijk vanuit het hele huis of kantoor en minimaliseer tegelijkertijd de elektromagnetische straling, met de stralingsarme WiFi accesspoints van JRS.

Wist u dat gewone WiFi-routers voor draadloos internet onnodig 10 keer per seconde, 24 uur per dag een signaal afgeven, ook als ze niet worden gebruikt? Vooral deze 10Hz pulsering geeft bij velen gezondheidsklachten zoals hoofdpijn, slapeloosheid en concentratieproblemen. De stralingsarme JRS Eco-WiFi routers bevatten speciale firmware die de zender voor 90% van de tijd uitschakelt als de WiFi niet gebruikt wordt. Dit levert een meetbare factor 10 vermindering op van de straling bij de router.

Met de stralingsarme Eco-WiFi van JRS vermindert u het gezondheidsrisico.

– Verminder WiFi-straling met 90% in stand-by: signaal wordt slechts éénmaal per seconde
verstuurd of minder (instelbaar). De doorvoersnelheid en netwerkstabiliteit blijven gelijk.
– Tot 95% verlaging van het zendvermogen, instelbaar (het bereik van de router wordt kleiner).
– Opties voor volledig (100%) uitschakelen WiFi-straling (bekabeld werken blijft mogelijk):
– Instelbare tijden voor automatisch 100% uitschakelen (bijvoorbeeld ‘s nachts)
– Aan/uit-schakelaar voor WiFi-zender.

Eenvoudige installatie.
De JRS Eco-WiFi router is een los accesspoint en wordt met een standaard netwerkkabel op uw internetmodem aangesloten. Alle instellingen en functies daarvan kunt u gewoon blijven gebruiken. Vervolgens schakelt u de ingebouwde WiFi-optie van uw bestaande modem uit, omdat deze functie wordt overgenomen door de Eco-WiFi. Meestal kunt u dit eenvoudig zelf doen via de browser of laten doen door de klantenservice op afstand.

De straling bij de laptop (of ander draadloos verbonden apparaat) blijft onveranderd. U kunt het zendvermogen van de WiFi-adapter in uw computer desgewenst via Apparaatbeheer lager instellen. Stralingsvrij werken via bekabeld internet geeft de minste risico’s op gezondheidseffecten.

Te bestellen via: www.bestpreventshop.com
Meer info bouw bioloog Richard Bruijne