Ebola, Kanker, Oorlog, etc: Journalisten zijn “levens”gevaarlijk!


journalistiek Bij het -met kromme tenen- vernemen van de journalistieke inspanningen in de diverse media kom ik steeds meer tot de conclusie dat de moderne journalistiek niet meer is dan -napraten van- en -copy en paste- verslaggeving.

Met het verzwijgen en verdraaien van de feiten worden echter misdaden tegen de mensheid begaan gelijkwaardig aan: … (vorm je eigen conclusie)

journalisme

Verhuren journalisten hun ziel en zaligheid aan de hoogste bieder?

In het verleden werden na de tweede wereldoorlog diverse journalisten veroordeeld tot de doodstraf terwijl ze niemand vermoord hadden. Ze hadden echter, zo oordeelden de rechtbanken, mensen aangezet tot het plegen van moorden!

Ebola: Op dit moment spelen er nogal serieuze zaken in de wereld zoals een dreigen wereldwijde Ebola uitbraak wat in het ergste geval de gehele samenleving kan ontwrichten. De pers is unaniem bezig met angst te zaaien onder de wereldbevolking. In de VS wordt nu al gesteld dat mensen dienen te worden opgesloten in detentiekampen als ze een gevaar opleveren voor de volksgezondheid Opsluiting van ongevaccineerden? Daar zou het wel eens op neer kunnen komen als mensen een niet getest vaccin weigeren met -zoals bij ELK vaccin- levensgevaarlijke ingrediënten bevat.

Wat onze journalisten ons niet vertellen is dat de CDC het centrum voor ziekte controle (VS) een patent bezit op het Ebola virus. De Amerikaanse regering claimt dus eigenaarschap van de ziekte waardoor ze exclusief een vaccin kunnen ontwikkelen. Het klinkt dus erg commercieel deze dreigende ebola ziekte!

Wat ze -en al die onderzoeksjournalisten in de wereld- niet vertellen is dat Ebola eenvoudig te genezen is met hoge doseringen vitamine C. Ebola zorgt namelijk voor acute scheurbuik en we weten uit de geschiedenis dat deze zeemansziekte een gebrek aan vitamine C was. Het woord Cure (remedie) begint met de letter C en vitamine C is een van de belangrijkste vitamines bij de genezing van vele ziektes inclusief Ebola!

We praten hier niet over een krullenjongen maar over een arts, Robert F Cathcart MD die meer als 30.000 patiënten heeft behandeld met hoge doseringen vitamine C.

En als ik dat als amateur onderzoeker dit kan vinden zou het een peuleschil moeten zijn voor een journalist die hier een jarenlange opleiding voor heeft gevolgd. Het verzwijgen van deze essentiële informatie kan voor vele mensen letterlijk de dood tot gevolg hebben, laat staan de angst die men bij een groot deel van de bevolking zou kunnen wegnemen. Ik zou dit ook -NSB journalisten kunnen noemen! NSB staat voor: Collaboratie, wat samenwerking met de vijand betekend. Die vijand is de farmaceutische industrie die groot geld ruiken bij deze gepatenteerde ziekte. Lees ook: ‘PCR test zeer onbetrouwbaar om ebola vast te stellen

stop ebola

Kanker: Vele alternatieve media hebben er al bericht over de oorzaak – en daarmee de genezing- van deze vaak (nu) dodelijke ziekte. Een dodelijke ziekte voor diegene die zich laten leiden door de dokter en de journalistiek. (zie eBoek: Zoektocht naar Gezondheid) Beiden zullen eens ter verantwoording geroepen worden voor het verzwijgen van deze essentiële kennis uit het jaar 1931. Opnieuw een misdaad tegen de mensheid!

Chemtrails: Al jarenlang een doorn in het oog van gelukkig steeds meer bewuste wakkere mensen dat we vanuit de lucht met zwaar vergif besproeid worden. Als dit onderwerp al eens besproken wordt in de media dan is dat uitsluitend in de ontkennende vorm. Ook vanuit de politiek wordt dit onderwerp verzwegen terwijl er steeds meer ruchtbaarheid aan wordt gegeven in de alternatieve media en er in Canada zelfs al een openbare hoorzitting over is gegeven. Monsters, genomen in de gehele wereld tonen dat we hier praten over feiten, maar de media en de politiek zwijgt in alle talen. Opnieuw een misdaad tegen de mensheid!

Oorlog: Bijna alle oorlogen gaan over macht, strategische posities en grondstoffen. Het meerendeel van al die oorlogen ontstaan onder valse voorwendselen waar de media een dikke vinger in hebben om de publieke opinie te beïnvloeden ten voordele van de oorlog ophitsers, de regeringen waar alle onwetenden braaf op hadden gestemd. Zoals gesteld, daar werden na de tweede wereldoorlog dus journalisten met de doodstraf voor veroordeeld ……

In ONS land, bij ONS dus, gaat het ook al JARENLANG verkeerd!
— Henk Mutsaers