Ebola, Kanker, Hartstilstand, Straling: Hoe denk jij überhaupt te overleven in deze giftige wereld?

monitor signaal Hoe denk jij überhaupt te overleven in deze giftige wereld?

Ebola doden, hartstilstand, kanker, stralingsziekten, … wat zijn de overeenkomsten? Momenteel maken zich veel mensen zorgen om het Ebola virus maar de overeenkomsten met stralingsziekten, kanker, plotselinge hartstilstand en vrijwel elke andere ziekte is frappant. De kennis van deze overeenkomsten kan veel zorgen wegnemen … als je tenminste gerichte actie gaat ondernemen! – HM

gif ondervoeding en onbalans

Waarom gaan er mensen dood aan een virus (griep) (ebola) (verkoudheid)

dr mark sircus

Door: Dr Sircus

Gaan mensen dood van Ebola, de griep of een eenvoudige verkoudheid of gaan ze eigenlijk ergens anders van dood? Als we dieper zoeken naar de oorzaak en de conditie van mensen dan kunnen we deze mensen leiden naar intelligente natuurlijke behandelingen en op deze manier meer mensenlevens redden dan de westerse ‚moderne’ geneeskunde. Het is precies waarom de hedendaagse geneeskunde geen goede behandeling heeft voor virussen waaraan zo veel mensen een vroegtijdige dood sterven.

Bij de moderne geneeskunde is het terrein (de onderliggende conditie / gezondheid van het lichaam) ondergeschikt waardoor we daar eigenlijk nooit iets van vernemen via de dokter en de pers. We lezen wel hoe het milieu vernietigd wordt en dat er schadelijke pesticiden en medicijnen toegepast worden maar in hoeverre dit schadelijke gevolgen heeft voor de algemene gezondheid blijft veelal onbesproken.

Bechamps

Noot: Louis Pasteur (1822-1895) is bij velen bekend als de man van het promoten van medicijnen. Zijn uitspraak was, dat je alle ‘beestjes’ moest vernietigen. Alles in ons lichaam maar ook daarbuiten dat daar zogenaamd een aanval op kon openen moest vernietigd worden. Denk tegenwoordig aan vaccins en medicijnen die daar korte metten mee maken. Toch bedacht hij zich; op zijn sterfbed waar hij namelijk toegaf dat zijn tijdgenoot Pierre Antoine Béchamp (1816-1908) gelijk had. Deze man verklaarde namelijk dat je niet moest vechten tegen ‘die beestjes’ maar dat het veel belangrijker was om je lichaam in balans te brengen en te houden.

Omdat deze kennis nog steeds weggehouden wordt in de opleiding van dokters en veel mensen zich daar geen zorgen om maken gaan zij continu door zichzelf en hun kinderen bloot te stellen aan giftige stoffen in de voeding, medicamenten, schoonmaakmiddelen en het milieu. Bij het minste of geringste virus worden ze dan slachtoffer door een totaal uitgeput lichaam! In het algemeen zullen perfect gezonde mensen niet getroffen worden door deze zelfde virussen!

de huttington post

De Huffington Post schreef: “De meeste mensen maken er geen groot probleem van als het griepseizoen komt. Deze manier van denken kan echter gevaarlijk zijn speciaal als er mensen zijn in het huishouden die meer vatbaar zijn zoals kinderen, senioren, een zwangere vrouw en mensen die al een gezondheid conditie hebben zoals diabetes, hart en vaatziekten etc. Bij vrijwel alle mensen zitten er vele gifstoffen in het lichaam, tel daarbij op een gebrekkige voedingsstatus waaronder de meest basale … zuurstof gebrek.

Wanneer het aankomt op nutriënten tekorten (het is veilig om te stellen dat deze groep groter is dan 90% van de bevolking) en blootstelling aan giftige stoffen (100%) dan blijkt de westerse geneeskundigen dom, blind en doof te zijn en dat is waarom ze meer pijn doen dan behulpzaam zijn”.

zuurstofgebrek

Een van de meest belangrijke bijdragen aan een gezond terrein is de zuurstof status van het lichaam die afhankelijk van onze koolstofdioxide-status is. Neem een kind dat te snel adem haalt wat reeds een compromis heeft omdat het teveel Co2 uitademt. Een te laag Co2 gehalte in het lichaam verdrijft de zuurstoftoevoer naar de weefsels. Lichaam weefsels genieten niet van de hypoxie effecten en dat omvat ook het immuunsysteem. Introduceer een virus en er ontstaan complicaties die een ander kind met een hogere zuurstofgraad niet zal ondervinden.

Dokter. Jerry Tennant schrijft: “Als zuurstofgehaltes blijven verminderen dan krijg je infecties waardoor gebreken (Bugs) niet mee onderdrukt kunnen worden. Deze opruimers worden dan wakker en eten je als het ware van binnenuit op. Ze consumeren zwakke cellen waardoor jij je ziek gaat voelen”

Een van de redenen waarom natriumbicarbonaat zo’n goed ‚medicijn’ is voor je lichaam is dat het al gelijk het zuurstofgehalte van het lichaam bevorderd (noot: herstellen van de pH balans) door het bevorderen van Co2 en bicarbonaat concentraties in het bloed. De bloedbanen verwijden hierdoor waardoor er meer zuurstof naar de cellen getransporteerd kan worden.

Natriumbicarbonaat redde levens in 1918 tijdens de Spaanse griep-pandemie en het zal dat dus opnieuw kunnen doen dit jaar als mensen hier kennis van hebben en leren uit het verleden.

Het hydratatie niveau is ook belangrijk, cruciaal zelfs in feite met elk type griep. Uitdroging, de toestand van veel kinderen en volwassenen vandaag de dag veroorzaakt chronische ontstekingen. Uitdroging, chronische ontsteking en een laag zuurstofgehalte zijn een sterke uitnodiging voor een virussen om een winkel te openen in dat huis. Hier hebben we de basisprincipes van het terrein, die een virus uitnodigt bij fysiologische kwetsbaarheid.

Plotselinge dood door hartstilstand.

hartstilstand hart aanval

Helaas voor ons allemaal stopt het hier niet. Dit verhaal begint pas met de meest basale elementen. Heb je ooit wel eens gehoord dat een dokter vertelde dat een patient dood ging vanwege een magnesiumtekort? Door het gebrek aan magnesium kan de hartspier een spasme of kramp ontwikkelen en stopt het met kloppen. De meeste mensen, waaronder artsen, weten het niet, maar zonder voldoende magnesium sterven we. Wanneer iemand dood gaat aan een hartaanval zeggen dokters nooit dat dit was vanwege een magnesiumgebrek. Allopathische geneeskunde is bedoeld om de werkelijke oorzaken van sterfte en ziekte te negeren.

Een tien jaar lang lopende studie in Wales onder 2182 mannen toonde dat diegene die magnesium arme voeding aten een 50% hoger risico hadden op plotselinge hartstilstand dan diegene die slechts eenderde meer magnesium gebruikten in hun dieet. Het gebrek aan magnesium veroorzaakt onstabiele elektrische impulsen in het hart.

Dit zelfde patroon is te herkennen bij gebreken van andere mineralen en essentiële voedingselementen. Het gebrek aan voldoende jodium in het dieet van de mensen maken dat zij aangeschoten wild zijn voor de schade veroorzaakt door radioactief jodium zoals vrijgekomen bij Tsernobill en Fukushima. Maar de wereld gezondheid instanties gaan niet over tot het waarschuwen voor jodiumgebrek en de hoge stralingsconcentraties wereldwijd die een impact zijn voor iedereen.

Tandartsen vergiftigen nu hun patiënten sinds anderhalve eeuw met hun kwikvullingen (amalgaam) die tot neurologische ziekten leiden, kanker en de dood. Kinderartsen injecteren zelfs kwik rechtstreeks bij kinderen via het griepvaccin elk jaar. Er wordt in veel landen nog steeds fluoride (tandpasta) en chloor aan het water toegevoegd, er is vooral in de grote steden een massa hoeveelheid verontreinigende stoffen in de lucht en veel te grote hoeveelheden conserveermiddelen en pesticiden in de voedselketen. Heb jij ooit de dodencijfers van kwik en luchtverontreiniging gehoord in de media?

Vergif is dodelijk!

vergif is dodelijk

Meer dan de helft van de gewervelde dieren zijn verdwenen tussen 1970 en 2010 in de zelfde periode dat de mensheid verdubbelde. Eindelijk is de wetenschap wakker geworden ten aanzien van de massale hoeveelheden pesticiden (speciaal in Noord Amerika) die toegepast werden op onze voeding. De natuur wordt aangevallen en stuurt dit als een boemerang direct naar ons terug. Men heeft de link nog niet gelegd naar menselijke ziektes maar o.a. de bijen sterven massaal uit wat de complete natuurcycle in gevaar brengt.

Een nieuwe studie van de Harvard University, gepubliceerd in de juni-editie van het Bulletin van Insectology slaat de nagel in de doodskist, neonicotinoiden doden bijen exponentieel, zij zijn de directe oorzaak van het fenomeen bestempeld als colony collapse disorder (CCD). Neonicotinoide’s zijn ‘s werelds meest gebruikte insecticiden die dankzij onze vriendelijke bedrijven zoals Monsanto, die zich geen zorgen maken dat ze dodelijk zijn, zolang ze maar kunnen produceren en hun vergif verkopen. Sterven mensen door hun constante blootstelling aan pesticiden?

Potente menselijke en dierlijke geneesmiddelenresten gespoeld via de riolering in het milieu en dit kan een verborgen oorzaak zijn van de wereldwijde crisis bij wilde dieren wat blijkt uit nieuw onderzoek. De wetenschappers waarschuwen dat het wereldwijde gebruik van de drugs, die zijn ontworpen om biologisch actief te zijn bij lage concentraties, snel stijgen.

De algemene bevolking is fysiologisch gecompromitteerd. Ook relatief gezonde mensen zijn lopende tijdbommen en verbaasd als ze thuis komen met een diagnose van kanker die hen uiteindelijk dodelijk treft. De meeste hebben voedingswaarde die rond het absolute minimum liggen en ze worden overspoeld met giftige stoffen die zelfs gevaarlijk zijn op lage niveaus. Tel daarbij op de toegenomen stress en we hebben een recept voor een ramp dat zelfs weinig kan met een eenvoudig virus.

Dood door stralingsverontreiniging

Ik ben er niet zeker van dat er iemand is die in het Noordelijke halfrond gezond genoemd mag worden na Fukushima? De meeste zijn ervan bewust dat door Fukushima, de vissen steeds meer oneetbaar worden en de zeestromingen en de heersende winden op oceaan dragen de dodelijke straling mee.

Het netto-effect is een verlaging van de levensverwachting in de komende generatie.

fukushima straling rond de gehele wereld

Daarnaast heeft de radioactiviteit zijn weg gevonden naar de transpiratie cyclus. Dit betekent dat gewassen worden overgoten met dodelijke straling. Dit is een enorm probleem bovenop de reeds heersende voedingstekorten waardoor iedereen nog gevoeliger en kwetsbaarder wordt voor blootstelling aan straling.

Mensen beginnen Fukushima een -extinction level event- te noemen omdat niemand er ook maar iets aan kan doen om de straling te stoppen van de kerncentrales. Omdat niemand Fukushima kan stoppen, en daarmee de voortdurende vergiftiging van de Stille Oceaan en daarna op het noordelijk halfrond en dan uiteindelijk op naar het zuiden, zal de straling de gehele aarde omcirkelen. Jaar na jaar zal het een onzichtbare orkaan wind zijn van giftige straling. Stel je voor dat ons immuunsysteem er uiteindelijk de brei aan geeft en je krijgt het beeld van wat er zal gebeuren wanneer een eenvoudig virus op de deur klopt.

Het is een tragische schande dat de mensheid uiteindelijk onder de toeziende ogen van hun regeringen in de wereld niets doen om Fukushima te stoppen tegen verdere besmetting van de gehele aarde, want er is niets dat er aan gedaan kan worden. Wat gedaan is, is gedaan en we lijken machteloos om te voorkomen dat een andere nucleaire tragedie uiteindelijk plaatsvind.

Kwik in vaccinaties kan dodelijk zijn.

kwik in vaccinaties

Een bron van doden is een vaccinatie in plaats van de griep zelf. Elk jaar valt het medische establishment het publiek aan met een gifbom verpakt in een vaccinatie met neurotische kwik en andere schadelijke chemische ingrediënten die het immuunsysteem jaar na jaar uitputten. Een griepspuit die voor sommige mensen een giftige aanval is op de gezondheid en soms het leven zelf. Vallen er door deze massale vergiftiging doden elk jaar?

Elektriciteitscentrales in de VS braken 48 ton kwik uit in de atmosfeer elk jaar door de verbranding van kolen. China stoot 600 ton kwik uit elk jaar, goed voor een groot deel van niet-natuurlijke emissies in de wereld. Sommige medische wetenschappers verbinden influenza met kwik zoals ze kwikvergiftiging doen met kanker.

Volgens het Wereld Natuur Fonds werd in 1929 per jaar de wereld vervuild met 1 miljoen ton aan chemische en farmaceutische producten.Vandaag de dag is dat zo’n slordige 400 miljoen ton. Al gehoord dat er hierdoor doden vallen?

Voordat de Fukushima stralingsramp plaatsvond vonden onderzoekers van het Northeastern Ecosystem Research Cooperative verhoogde kwikconcentraties in het water levende dieren en ook bij niet-visetende dieren, met inbegrip van inbegrip van zangvogels die in bergtoppen / bossen leven van het noordoostelijke deel van de Verenigde Staten. “Kwikvervuiling in ons milieu is veel erger dan we ons konden voorstellen”, zegt Felice Stadler van de National Wildlife Federation. De meest verontrustende ontdekking voor de onderzoekers was het kwik dat gevonden werd in het bloed van de zangvogels. De gegevens van de zangvogels toont dat methylkwik ook aan het vormen is in drogere beboste gebieden, wat nieuwe vragen opwerpt over de omvang van de schade aan het milieu.

De vogels vertoonden de volgende problemen van niet-aquatische milieu blootstelling aan kwik:
Minder eieren productie, verminderd vruchtbaar, nakomelingen reageren minder op de oproepen van de moeder, verminderd kuikenoverleving, en verminderde ei volume, gecompromitteerde embryonale ontwikkeling, zoek de schaduw op, vliegen minder, wandelen of pikken. Overdreven reactie op schrik stimulus. hersenletsel, ruggenmerg degeneratie, centrale zenuwstelsel, beven, moeite met vliegen, lopen en staan??, onvermogen om de spierbewegingen te coördineren, minder voeding, gewichtsverlies en progressieve zwakte in de vleugels en poten is ook waargenomen.

Het spreekt toch wel tot je verbeelding om te begrijpen dat wat er gebeurt met deze zangvogels er ook gebeurt met onze kinderen. Niets van dit alles is ooit gemeld, maar elk jaar dat voorbijgaat laat een toenemende bioaccumulatie van kwik zien. Ze blijven steenkool verbranden en nu hebben we de straling van Fukushima die is toegevoegd in de accumulerende chemische en zware metalen giftige soep die nu deel uitmaakt van het leven van iedereen.

griep

Als vijftig miljoen mensen sterven aan de griep dit jaar zoals voorspeld waaraan zijn ze dan echt dood gegaan?

De Zweedse Chemicals Inspectie meldt dat: “kwik stijgt, met ongeveer 0,5% per jaar in de bovenste laag van de bosbodem en in het zuiden van Zweden is dat al boven het niveau dat heeft aangetoond het biologisch proces van organismen te beïnvloed in de bodem. Jaar na jaar worden we vergiftigt en onze kinderen zijn het meest kwetsbaar. Hoe kunnen we verwachten dat ze niet sterven van dergelijke vergiftiging?

Gegevens suggereren dat gematigde niveaus van kwik toegediend over een periode van 8 weken een nadelige invloed kan hebben op de integriteit van de membranen. Wanneer iemand sterft en ze hebben een lichaam vol van gecompromitteerde membranen (gifstapeling), waaraan gaan ze dan dood?

“De langdurige effecten van lage concentraties giftige stoffen zijn afhankelijk van de individuele gevoeligheid, ” zegt Professor I.M. Trakhtenberg uit de voormalige Sovjet Unie. Thiol vergiften (organische verbindingen), met name kwik reageren met SH-groepen van eiwitten en leiden tot de verlaagde activiteit van verschillende enzymen. Dit levert een reeks van storingen in de functionele activiteit van vele organen en weefsels”, zei Dr. Trakhtenberg.

Conclusie:

Toxicologie wordt vermeden door de medische media, als de pest. Zonder toxicologische studies is alle intellectuele en wetenschappelijke onderzoek een schijnvertoning. Zonder toxicologie is virologie slechts een valstrik, een parasiet, een hersenvirus”, schrijft Jim West , die heeft bergen aan informatie verzameld over dit zeer gevoelige onderwerp.

Bron: Dr. Sircus

Noot: Dr Sircus is in zijn betoog nog helemaal niet eens toegekomen aan de opzettelijke vergiftiging via Chemtrails en de schrikbarende toename van elektrosmog.

De moraal van dit verhaal
Het allerminste wat je kan doen is zorgen dat je allerlei detox (ontgiftiging) processen uitvoert. Via voeding als chlorella en vele andere detox kruiden/voeding, artisjok, brandnetels, citroen, groene bladgroenten, groenten en fruit met een hoog watergehalte, kiemgroenten, goji bessen, paardebloemen, peterselie, koriander, knoflook, goede vetten (kokos) lijnzaad, olijfolie, vis. Ook de sauna is een uitstekende detox methode evenals de Dr. Hulda Clark zapper.

Een tweede aandachtspunt is zorgen voor een extra hoge inname van vitaminen, mineralen (zeemineralen als sel gris) en enzymen (rauwe voeding).

Het allerbelangrijkst en grootste geheim van een goede gezondheid en een verbeterde zuurstofopname in het lichaam is de pH balans (de zuurgraad van het lichaam)

Vertaling / noot — Henk Mutsaers