Duurzaam leven is Gezondheid is Bewustzijn is Energie is een Betere Wereld is …


Zonne-energie is op elk deel van de dag inmiddels competitief en als je rekening houdt met de tijd benodigd om een traditionele centrale te bouwen en in bedrijf te nemen dan is nu zonne-energie reeds veel goedkoper.

Een goede mix van hernieuwbare energie, wind, zon, waterstof en aardwarmte kan de noodzaak van traditionele energieopwekking totaal doen verdwijnen.

beter wereld
Thin, Flexible Solar Panels

20-12-2012 Voor wetenschappers was het een beetje frustrerend dat de cellen van zonnepanelen alleen maar op een stijf glad oppervlak toegepast konden worden. Stanford wetenschappers hebben nu echter zonnecellen geproduceerd op een dunne filmlaag wat een dramatische vooruitgang kan betekenen die de toepassingen kan gaan vergroten. Men heeft al succes geboekt met experimenten op papier, plastic en glas zonder in te boeten op het rendement van de zonnecellen. lees verder flexibele zonnecellen

Wie is Andrea Rossi

Rossi is een uitvinder en zakenman die het tientallen jaren geleden al opviel dat er overvloedige hitte-effecten optraden als hij met een nikkelkatalysator werkte om brandstof te maken van waterstof en koolmonoxide. Door gebruik te maken van Edison-achtige experimentele technieken kon hij al snel de hitteproductie regelen. Hij verwarmde zelfs gedurende twee jaar zijn eigen fabriek met een prototype reactor. Meer dan tweeduizend prototypes zijn er gebouwd en weer afgebroken tijdens het verbeteren van het ontwerp en het leren hoe de reactie op te schalen.

Rossi & Focardi in de testruimte met de koude-fusie-generator op 14 februari 2011
Via wetenschappelijke literatuur vond Rossi al snel Dr Sergio Focardi van de universiteit van Bologna, die sinds 1994 regelmatig had gepubliceerd over nikkel-waterstof reactoren. Met zijn eigen geld contracteerde Rossi dr Focardi en de universiteit om hem te helpen bij het begrijpen en ontwikkelen van de technologie als product. Op 14 januari 2011 waren ze klaar voor een publieke demonstratie van een 10 kilowatt tafelmodel reactor. lees verder .. koude fusie reactor

De Keshe Foundation

Mehran Keshe woont in België, is een Iraanse nucleair ingenieur, opgeleid in het beheersen van nucleaire reactoren. Getalenteerd in origineel denken combineerde Mehran zijn kennis met de telkens terugkerende patronen die hij observeerde in de natuur. Hierbij stuitte hij op ontdekkingen die de wereld van de vrije energieproductie, de wereld van onze voeding, de wereld van onze gezondheidszorg, de wereld van de ruimtevaart, de autowereld, de olieindustrie en ontelbare andere zaken compleet op zijn kop gaan zetten. Zoals hij stelde in zijn inspirerende presentatie: “Iedereen weet wat de computer voor veranderingen teweeg heeft gebracht in de wereld. Deze nieuwe technologie gaat dit honderd, nee zeker duizendvoudig overtreffen”. Keshe schrijft geschiedenis

* Zonne Energie in Nederland
* Samso Denemarken een vooruitstrevend eiland
* Emotionale energie — the Body Code

energie in de wereld

Lees ook: Onafhankelijk zijn / worden van ….

sociale media ban

Gedachtenvoer: Mensen weten best wel dat onze moderne voeding niet gezond is. Maar weten ze ook dat je niet als kluizenaar hoeft te leven om toch een biologische leeftijd van 45 te scoren op je 63 ste? [Age-reader] Ook jij weet wel dat al die media berichten over; “De economie klimt weer uit het dal niet strookt met de eigen waarneming en ervaring” Dat het beloofde pensioen steeds later en minder wordt. Dat de sociale voorzieningen en zorg uitgekleed worden. Zelfredzaamheid is dan ook de sleutel. Maar hoe doe je dat? De samenleving is stukken doorzichtiger als iedereen weet wat er allemaal plaatsvindt … achter de schermen. Ontdek [archief] Hope Comes In The Dark … is een protestsong die ik schreef in 2010 en met behulp van topmuzikanten opnam in 2011. De situatie in de wereld, met de “Summer of Chaos & Rage in 2016”, maakt dat de tekst actueler is als ooit tevoren. In Youtube wordt de song geblokkeerd in de zoekresultaten. Je kan hem gratis downloaden. Ga jij helpen de wereld een betere plaats te maken?

Wijsheid wordt je niet in de schoot geworpen. Je zult haar zelf moeten ontdekken na een reis
die niemand voor jou kan maken of jou kan besparen. — Barbara Ann Kipfer