Dus jij gaat stemmen op pro pensioenroof politici bij de EU verkiezingen in mei?

Pensioenroof in de EU

eu stem Europese pensioenroof

Al vele jaren circuleren er prachtige documentaires over ons geldsysteem maar die waren helaas allemaal in het Engels, geen probleem voor mij maar er zijn vele mensen die nog niet zo goed thuis zijn in een andere taal. Ad Broere heeft nu veel van deze informatie beschikbaar gesteld in onze moerstaal en daarbij even 31 miljard pensioenroof van de regering blootgelegd.

Pensioenroof, den Uijl deed het Lubbers deed het, wie volgt, … de EU?

EU
Hoe zit dat nu met onze oude dag voorziening?
Je moet het eens aan wat mensen vragen. Waar komt de AOW vandaan en hoeveel pensioen ga je straks beuren? 70% van mijn laatst verdiende loon zullen nog steeds mensen zeggen terwijl 50% of minder eerder de realiteit is. En je pensioengat waar jaren geleden voor gewaarschuwd werd? Velen hebben er wel van gehoord maar pas nu zie ik verontruste opmerkingen voorbijkomen nu mensen er in 2015 mee geconfronteerd worden. En dan langer doorwerken, toen ik het daar over had 12 jaar geleden werd ik meewarig aangekeken; “Het zal zo’n vaart niet lopen werd mij verteld”. Ons sociale stelsel, eens … het beste ter wereld wordt / werd met grote snelheid uitgekleed en NU komen mensen pas achter de gevolgen. En op de politici die dat heimelijk hebben geregeld heb jij gestemd! Omdat ze waarschijnlijk de ene of andere worst hebben voorgehouden die (achteraf) toch eigenlijk niet zo belangrijk was.

Politici weten de laatste jaren namelijk precies wat de massa denkt dank zij de massale spionage via onder andere internet. En de plannen voor een verdere pensioenroof worden momenteel uitgebroed om de grote schuldenberg te verkleinen is een eenmalige confiscatie van 10% van de spaartegoeden en pensioenkas wel een mogelijkheid waar over gesproken wordt nadat men dit al in verschillende landen heeft ‚uitgetest’.

eBoek Pensioen
Hoe kwam ik aan al deze ‚wijsheid’? …. het heeft allemaal gewoon in de krant gestaan, maar niet op de voorpagina. Mijn conclusie is dat net als in Amerika over niet al te lange tijd slechts 23% echt met pensioen gaat. Sommigen hebben een parttime baan en 65% werkt door tot …..

— Henk Mutsaers

Dus jij gaat stemmen op pro pensioenroof politici bij de EU verkiezingen in mei?

WAAROM GA IK NIET STEMMEN?
Ik wil totaal geen mede ‚verantwoordelijkheid‘ dragen voor de zaken waarmee de EU bezig is zoals:

Pro chemtrails politici,
Pro GMO politici,
Pro junk voeding politici,
Pro vaccinatie politici,
Pro piramide geldsysteem politici,
Pro gemanipuleerde economie politici,
Pro chemotherapie en medicijnen beleid politici,
Pro pensioenroof politici,
Pro global warming politici,
Pro spionage politicy,

Kennis geeft macht — Leer mij niet wat ik moet denken, maar hoe …….

vote by referendum