Dus jij gaat stemmen op pro GMO politici bij de EU verkiezingen in mei?

Stemmen op pro gmo politici ?

eu verkiezing GMO staat voor Genetisch gemodificeerde voeding (Genetically Modified Organism) waarmee men 18 jaar geleden voor het eerst een aanvang maakte met tomaten. Vanaf dag één luidt de roep om GMO voeding / ingrediënten te vermelden op het productlabel. Tot op de dag van vandaag is aan deze uitdrukkelijke roep nog nooit voldaan. Een hele dikke onvoldoende voor de politiek — die er toch voor ons zijn — in plaats van de winst van de industrie? Niet dus!

EU verkiezing
Geen informatie op het label, hebben ze iets te verbergen?

Nu 18 jaar verder wordt vrijwel de gehele zaadhandel in de wereld gecontroleerd door de GMO maffia, anders kunnen wij dit noemen. Als zij, zoals ze zeggen, zulke goede kwaliteit zaden leveren zou je denken dat dit met vet gedrukte letters voor op de verpakking zou staan. Niets is echter minder waar want onder zoveel mogelijk duistere namen willen ze zich verhullen omdat … Omdat ze wel weten dat de consument, tenminste de bewuste consument, die rotzooi niet op het bordje wil hebben.

Vooral in Amerika is er geen ontkomen aan, het is geen wonder dat de handel in biologische zaden voor mensen die weer een volkstuin zijn begonnen met maar liefst 500% is gestegen in slechts een enkel jaar!

GMO betekent dat het DNA van de plant is gemanipuleerd. Het idee dat dit voor een hogere opbrengst voor de groeiende wereldbevolking zou gaan zorgen is al lang door moeder natuur onderuit gehaald en meer en meer gif dan ooit moet er aan te pas komen om de GMO gewassen te laten overleven. Bewezen is al dat dieren al na enkele jaren onvruchtbaar worden en wij als mensen die dit vlees consumeren ….. hebben wij daarom wellicht zoveel echtparen die problemen hebben met de vruchtbaarheid?

Er zijn inmiddels ook zogenaamde roundup ready gewassen die voorbereid zijn om in synergie te werken met dit bestrijdingsmiddel samen te werken. Roundup waarvan inmiddels bekend is dat het middel zeer giftig is voor mens en milieu.

Als je geen volkstuin hebt en uitsluitend organisch geteelde biologische voeding eet dan is er aan GMO voeding geen ontkomen meer aan want iedereen die op het Unilever dieet zit wordt er mee geconfronteerd. Sommige landen hebben GMO voeding al in de ban gedaan maar gaat men in deze landen een ander Unilever product leveren of krijgen wij het via die omweg nog gewoon binnen (gelabeld in onduidelijke termen)? Monsanto, de grootste producent van GMO zaden en techniek, is niet voor niets tot het minst populaire bedrijf ter wereld gekozen.

Nog drie jaar, als ik met pensioen ga, komt er meer tijd vrij om meer aandacht aan de volkstuin te besteden en daar zal ik dan met genoegen aan werken wetende dat ik dat doe voor mijn eigen gezondheid, …. en de politiek en grote bedrijven … zoek het maar fijn uit!

— Henk Mutsaers

WAAROM GA IK NIET STEMMEN?
Ik wil totaal geen mede ‚verantwoordelijkheid‘ dragen voor de zaken waarmee de EU bezig is zoals:

Pro chemtrails politici,
Pro GMO politici,
Pro junk voeding politici,
Pro vaccinatie politici,
Pro piramide geldsysteem politici,
Pro gemanipuleerde economie politici,
Pro chemotherapie en medicijnen beleid politici,
Pro pensioenroof politici,
Pro global warming politici,
Pro spionage politicy,

Kennis geeft macht — Leer mij niet wat ik moet denken, maar hoe …….

vote by referendum