Dus jij gaat stemmen op pro chemtrail politici bij de EU verkiezingen in mei?

EU stem uitbrengen Sinds vele jaren worden wij vanuit de lucht besproeid door vliegtuigen met chemische stoffen.

Dit is geen complot ‚theorie’ maar dit zijn keiharde feiten. Als er medio 2014 mensen zijn die hier nog geen kennis van vernomen hebben verbaast mij dit ten zeerste. Zeer bezwaarlijk vindt ik het echter als er mensen zouden gaan stemmen op de PRO CHEMTRAIL politici in de EU in mei!

europese verkiezingen

EU PARLEMENTSVERKIEZINGEN 2014: VALT ER WAT TE KIEZEN DAN ?

Stemmen Ja of Nee
Al jaren hoor ik de fabels dat een stem die niet gegeven wordt naar de grootste partij gaat: Dit kun je daarover lezen bij de rijksoverheid: “Wanneer u een blanco stem uitbrengt, heeft dat alleen een symbolische betekenis. Uw stem heeft dan, net als wanneer u niet stemt, geen invloed op de zetelverdeling. Het is een misvatting dat een niet-uitgebrachte stem naar de grootste partij gaat. Een blanco stem telt wel bij het bepalen van de opkomst van de verkiezing”.

Bij een blanco stem geef je dus aan wel betrokkenheid te tonen naar de besluitvorming maar geen enkele partij te vinden is die acteert naar jouw normen en waarden!

WAAROM GA IK NIET STEMMEN?
Ik wil totaal geen mede ‚verantwoordelijkheid‘ dragen voor de zaken waarmee de EU zich bezig houden zoals:

Pro chemtrails politici,
Pro GMO politici,
Pro junk voeding politici,
Pro vaccinatie politici,
Pro piramide geldsysteem politici,
Pro gemanipuleerde economie politici,
Pro chemotherapie en medicijnen beleid politici,
Pro pensioenroof politici,
Pro global warming politici,
Pro spionage politicy,
Anti CAM geneeskunde politici,

…. en vele zaken meer.

Ik heb nog nooit gehoord van een partij die AL deze zaken als speerpunten op de agenda heeft staan en tevens de mogelijkheid heeft / krijgt om een verschil te maken. IK ga dus NIET stemmen want ik wil beslist Niet Mede Verantwoordelijk gehouden worden. Ik geef de politiek met een stemonthouding dus geen mandaat te kunnen regeren uit naam van het volk. Ik vindt de huidige politiek geen democratisch bestuur maar een vermomde dictatuur oftewel een democratuur of dictacratie!

Chemtrails
Een blik naar de onnatuurlijke lucht moet ten minste enige verbazing wekken immers, als je ouder bent als zo’n vijftien jaar weet je dat deze luchten toen nooit voorkwamen!

De minste vragen die jij je zou moeten stellen zijn:
* Waarom zouden ze dat doen?
* Wat zit daarin en wat voor invloed heeft dit op mijn (ons) welbevinden en gezondheid?

Er is op Internet inmiddels veel te vinden over het onderwerp chemtrails. De waarheid vinders informeren je daar niet alleen over maar er zijn inmiddels vele onderzoeken naar gedaan en rapporten gepubliceerd. Je vindt ook ontkennende artikelen van organisaties (en internet trollen) die liever niet hebben dat chemtrails teveel in de aandacht komen te staan en zaaien tegenstrijdige berichten voor dit doel. Men heeft namelijk niet graag dat iedereen zich teveel bewust is waarom en met welke doelstelling JIJ en al je dierbaren vergiftigd worden!

Voor de kleine groep die nog nooit van Chemtrails gehoord heeft of zich daar in verdiept hebben deze korte film.

Mijn hoop is dat er zo weinig opkomst is bij de Europese verkiezingen door bewuste Europeanen dat geen enkele politicus kan beweren op mandaat van de meerderheid van de bevolking te kunnen regeren. De meerderheid is tenminste 51 procent van de kiesgerechtigde bevolking en niets minder! (noot: In de Kieswet is geen minimale opkomst vereist voor de geldigheid van de Europese Parlementsverkiezing. Ook voor andere verkiezingen is geen minimale opkomst vereist).

Verschil blanco stem en stemonthouding

Kennis geeft macht — Leer mij niet wat ik moet denken, maar hoe …….

vote by referendum