Dus jij gaat stemmen op pro chemotherapie politici bij de EU verkiezingen in mei?

eu verkiezingen 2014Stemmen op pro chemotherapie politici ?

Als er methoden zijn om kanker te genezen en kennis wordt met toestemming van vooraanstaande politici verzwegen (wie zwijgt stemt toe) dan mag dit een misdaad tegen de mensheid genoemd worden.

Wie gaat stemmen houdt dit systeem mede in stand en is daarmee dus mede verantwoordelijk!

EU verkiezingen

Dus jij gaat stemmen op pro chemotherapie politici bij de EU verkiezingen in mei?

Laten we starten met drie feiten over kanker waar je wellicht nog nooit over gehoord hebt.
* Kankercellen kunnen weer terugkeren naar de status van gewone cellen met verschillende manieren en behandelingsmethodes zoals hier beschreven.
* Afhankelijk van de gekozen behandeling bij dezelfde soort kanker is de genezingskans tussen de 3% en 95%. (Bijna alle patiënten gebruiken de 3% behandeling omdat ze de andere 95% niet kennen of geen vertrouwen hebben in zichzelf)
* Goedkope, veilige en zachtaardige kankerbehandelingen met 95% genezing hebben altijd bestaan maar weinig, zeer weinig mensen hebben hier kennis van genomen en weten van het bestaan hiervan!

Als je veel gaat lezen en ontdekken over kanker en de groep behandelingen met 95% genezingskans dan leer je waarom je hier nog nooit van gehoord hebt en maak je kennis met sommige mensen die deze methodes met succes toegepast of ondergaan hebben.

Terminologie Verduidelijking:
Wanneer je de term 3% genezing ratio gaat het over patiënten die nog in leven zijn vijf jaar na de diagnose. Het vijf jaar markering punt is de standaard voor vergelijk. Echter in de westerse ‚geneeskunde’ gebruikt men ook vaak de zes maanden periode om hun aanpak veel succesvoller te laten lijken. Hier in dit artikel gebruiken we de 5 jaar statistieken.

Hoe is het mogelijk om een 95% genezingsratio te behalen?

Je past kankerbehandelingen toe die de gezonde lichaamscellen niet beschadigen en de kankercellen worden verwijdert, zachtaardig behandeld of hersteld tot gezonde cellen. Deze behandelmethoden kunnen op hoge dosis worden toegepast dus en in vele gevallen kunnen verschillende methoden gelijktijdig toegepast worden als aanvulling en synergie.

Waarom weet de meerderheid niet van de 95% methodes?
Omdat de media (en de politiek) hier niets over berichten. De media zijn als een ijsberg en berichten over de zichtbare 10% die het bestaansrecht zijn (winst) van deze media en praten niet over de andere 95% die deze winstcijfers in gevaar kunnen brengen.

Wanneer je alle vertrouwen hebt in de berichtgeving van de televisie?
Dan krijg je wat je hebt.
Wanneer ze de informatie beheren
Kan de informatie naar elke kant omgebogen worden
John Mayer; “Wachten op de wereld om te veranderen”.

De reden dat de media de eerlijke 95% informatie op de zwarte lijst zet is dat de op winst beluste multinationals eigenaar zijn van alle belangrijke media behalve het (nog) vrije internet. Mensen die vertrouwen hebben in de media en farmaceutische dokters hebben dus een kanker overlevingskans van 3% over de vijf jaar periode!

Als je dit niet geloofd bestudeer dan de data in de Australische en Amerikaanse traditionele ,medicijnkunde’ en bekijk wat de overlevingskans is voor jouw type kanker.

Als je deze statistieken hebt bestudeerd voor de vijf jaar overlevingskans dan zie je het cijfer staan van 2,1 voor Amerika. Met andere woorden 97,9% van alle patiënten zijn binnen vijf jaar overleden (door de methode / behandeling)

Wat zijn nu kanker behandelingen uit de 95% groep die de media verbergen of bestrijden met valse informatie. Een snel voorbeeld:

De inmiddels overleden arts Dr. William D. Kelley, een tandarts die zich nadien specialiseerde in kanker onderzoek behandelde meer als 33.000 patiënten die zich rechtstreeks tot hem gewent hadden zonder eerst te kiezen voor een andere behandeling. Zijn genezing statistiek liet 90% zien over de vijf jaar periode.

Waarom werden deze berichten niet naar buiten gebracht in de media? Omdat Dr Kelley producten gebruikte die niet gepatenteerd konden worden!

Het zijn de grote multinationals (Big Pharma) met gepatenteerde producten die zorgen voor de winstcijfers in de traditionele media. Dus niemand berichte over zijn methode en niemand paste deze kennis op grote schaal toe — behalve de kliniek van Dr. Nicholas Gonzalez.

Een belangrijke vraag: heeft iedereen de 95% garantie op genezing?

De kans op overleven is afhankelijk van verschillende zaken:
1). Vond er reeds een traditionele 3% behandeling plaats, hoeveel en hoe lang?
2). Hoe lang is het gelden dat ze voor het laatst zo’n behandeling ondergingen?
3). Welke soort kanker men heeft?

In het kort, hoe is het met de lichamelijke en geestelijke conditie gesteld van de patient voordat men begint aan een natuurlijke behandeling? De verwachte genezingskans kan daardoor uiteen lopen van 10% tot 95%.

De 95% genezingskans is gebaseerd op patiënten die nog geen enkele orthodoxe medische behandeling ondergaan hebben. Bij reeds onder behandeling of ‚uitbehandelde patiënten’ is vaak / meestal het totale immuunsysteem ondermijnd. Een andere sleutelfactor is de beste natuurlijke methode te nemen voor het type kanker en de wil van de patient om de leefstijl om te gooien.

Maar onderschat nooit de kracht van natuurlijke geneeswijzen.
Fysiek en geestelijk zijn er vele zaken die spelen en aandacht moeten krijgen. Als voorbeeld een apparaat genaamd de Photon Genius (De geavanceerde infrarood Photon Genius is niet beschikbaar in Nederland) die snel lichaamscellen bij zwakke kankerpatiënten van nieuwe energie kan voorzien. Dit is slechts één mogelijkheid van een speciaal apparaat in het arsenaal van natuurlijke geneeskunde. De meeste kankerpatiënten bij de natuurgeneeskunde bevinden zich vaak in een vergevorderd stadium.

Helaas komt geld ook in het spel als het aankomt op natuurlijke behandelingen al zijn er ook spotgoedkope alternatieven, maar …. natuurlijke behandelingen zijn altijd veel, heel veel goedkoper dan de nu gebruikelijke kanker behandelingen.

Er zijn verschillende manieren om kanker te genezen.

GNM — German New Medicine
…. heeft bij onbehandelde patiënten een scoring ratio tot zelfs 98% … maar dan moet je niet eerst chemotherapie hebben ondergaan. Deze cijfers kwamen (ongewild) naar buiten indertijd. (eBoek GNM) “Toen dr. Hamer in 1997 werd gearresteerd omdat hij drie mensen telefonisch medisch advies zou hebben gegeven zonder medische bevoegdheid (ingetrokken), nam de politie al zijn patiëntendossiers in beslag en deze werden geanalyseerd. Vervolgens was een van de publieke aanklagers tijdens het laatste proces gedwongen om toe te geven dat na vijf jaar 6000 van de 6500 patiënten met meestal ‘terminale kanker’ nog in leven waren”.

Royal Rife frequentie technologie / energetische geneeswijzen.
Royal Ramond Rife was de meest vooraanstaande wetenschapper van de laatste 100 jaar. Hij was het die een microscoop uitvond die tot 60.000 keer de normale grootte kon uitvergroten en virussen en kanker zichtbaar kon maken.

Hij ontdekte met specifieke frequenties virussen en bacteriën te kunnen doden net zoals men een glas kan laten springen met een bepaalde toon. In 1931 wist Rife met zijn uitvinding 100% van de kankerpatiënten die hij te zien kreeg te genezen.

Dr. Otto Warburg.
Nobelprijs winnaar Otto Warburg ontdekte dat: Kankercellen eigenlijk nauwelijks zuurstof gebruiken. Verder is de verzuring van het lichaam de belangrijkste manier waarop kanker zich uitbreidt, doordat het zuur de kankercellen een `competitief voordeel geeft bij uitgroei en uitzaaiing.

Kankercellen kunnen het goed kunnen vinden in een omgeving zonder zuurstof en met verhoogde anaërobe glycolyse. Bovendien bleek uit lab experimenten ook voor het allereerst dat wanneer de glycolyse in kankercellen wordt geremd, de `kankercellen effectief gedood’ worden met als gevolg `massale celdood’. De speculatie onder experts luidt nu dat de `trek in zoet’ wellicht de Achilleshiel van de ziekte kanker is. eBoek: Zoektocht naar gezondheid.

Maar er is ook succes met spotgoedkope ‚huismiddeltjes’.
Dr Patrick Kingsley is een traditionele dokter met één verschil. 30 jaar lang heeft hij zijn praktijk gevoerd in een rustig afgelegen dorpje in Engeland waar hij patiënten behandelde met niet geneesbare kankers en mensen die op zoek waren naar de ‘laatste redding’. Hij heeft duizenden mensen behandeld die verstoten waren uit het traditionele medische circuit, ….. en hij heeft geen enkele van hen verloren!

Royal Rife, Dr. Otto Warburg, Dr. Ryke Geert Hammer en vele andere alternatieve artsen hebben allen een gemeenschappelijke factor. Ze werden allen belachelijk gemaakt, het werken onmogelijk gemaakt of zelfs vervolgd door instanties en de overheid.

Dr. Patrick Kingsley kwam pas openbaar naar buiten met zijn behandelmethode toen hij met pensioen ging en niets meer te vrezen had! Zijn methode: hoge dosering vitamine C intravenous toegediend (direct in het bloed) aangevuld met food grade waterstofperoxide.

Is er wetenschappelijk bewijs voor natuurlijke behandelmethoden?
Alle instanties die deze onderzoeken ‚zouden’ moeten doen worden gecontroleerd door de machtige farmaceutische industrie en de politiek stelt geen budget beschikbaar voor dure onderzoeken naar niet te patenteren natuurlijke middelen zodat we hier een visuele circus hebben.

De patient zal dus zelf moeten onderzoeken wat waar en niet waar is, de politiek en het systeem zullen alleen maar de ‚alternatieve’ keuze ontmoedigen door bijvoorbeeld alternatieve behandelingen niet te verzekeren. Een niet-bewijsbare behandeling is in feite een niet-winstgevende behandeling en daardoor een bedreiging voor de superwinsten van de farmaceutische industrie waar onze politici maar al te duidelijk als koorddansers naar handelen. Vele politici profiteren van de draaideur constructie, van politiek naar een topbaan / commissie in het bedrijfsleven.

Er zijn tientallen en wellicht honderden manieren om kanker op een natuurlijke manier te genezen. Daarbij is het belangrijk de oorzaak van kanker te begrijpen, fysiek en mentaal. Een gift aan ‚het goede doel’ voor nog meer (farmaceutisch) onderzoek zal nooit, NOOIT naar een oplossing gaan leiden! Mensen die zichzelf onderwijzen en informeren zijn totaal niet bang voor deze ziekte.

Uiterst ‚ziekmakend’ blijft het echter wel dat er ‚mensen’ zijn die winst en carriere belangrijker vinden dan het welzijn van mensen.

Dus jij gaat stemmen op pro chemotherapie politici bij de EU verkiezingen in mei?

Vertaling en aanvulling naar een idee van CancerTutor
http://www.cancertutor.com/

— Henk Mutsaers

vote by referendum