Draait de Gezondheidszorg om Zorg of Geld ?


geld verdienen met medicijnen

Voor alle mensen die zich afvragen waarom het bezoek aan het ziekenhuis en medicijngebruik zo kostbaar is, het antwoord is veel simpeler dan je wellicht dacht? Het is meer winstgevend om mensen ziek te houden.

Door Mike Adams
Vertaling: Henk Mutsaers

draait de gezondheidszorg om zorg of geld
Gezondheidszorg wordt nooit betaalbaar, totdat we winst en ziekte kunnen scheiden

Natural News: Zolang we in feite de winst factor niet gaan scheiden van de gezondheidszorg zullen we de kosten nooit onder controle krijgen. Het is extreem winstgevend voor de medicijnfabrikanten, kanker klinieken, ziekenhuizen, en de dokters om de totale bevolking gevangen te houden in een spinnenweb van ziektes van waaruit men nooit of moeilijk kan ontsnappen.

In een nieuwe podcast van Mike Adams (Engelstalig) legt Mike tot in detail uit hoe de vork in de steel zit. Hij onthult strategieën en oplossingen hoe de samenleving de winst-structuur van de ziektezorg kan elimineren.

De onbetaalbare gezondheidszorg is een ECONOMISCH probleem, geen gezondheid probleem.

In wezen, betoog ik dat het probleem van onbetaalbare gezondheidszorg is geworteld in slechte economische praktijken. Een economisch model dat bedrijven beloond om mensen ziek te houden.

Wanneer mensen gezond worden verliest het ‘gezondheidszorgsysteem’ inkomsten. Wanneer mensen kiezen voor kanker preventieve methoden dan verliest de kanker industrie gigantische bedragen. Dit is waarom de kankerindustrie totaal geen aandacht besteed aan preventie. Er is te veel winst in het behandelen van ziektes en totaal niets te verdienen aan mensen gezond te houden.

de beste dokter geeft de minste medicijnen

Noot: Mensen worden totaal niet onderwezen in gezondheid preventie anders dan tegenstrijdige adviezen waardoor men de totaal de weg kwijt raakt. Dat is waarom E nummers niet meer vermeld staan op verpakkingen, dat is waarom er wereldwijd een strijd gaande is om GMO ingrediënten duidelijk op de verpakking te krijgen.

Dokters zouden gekort moeten worden op hun vaste inkomen voor elke patient die ze verliezen! Medicijnen kunnen vervangen worden in de meeste gevallen door spotgoedkope kruiden, vitaminen, mineralen, etc. Rechtsreeks uit de natuur en al vele eeuwen bewezen veilig en effectief. De moderne chemische medicijnen hebben pas een track record van enkele tientallen tot hooguit enkele honderden jaren. Chemisch nagemaakt vanuit de natuur en vrijwel altijd vergezeld gaande van ongewenste bijwerkingen tot aan dodelijk toe. Ondersteund door vele frauduleuze wetenschappelijke onderzoeken. Dat is wat je kan verwachten als je aanklopt bij … de dokter.