Dit Wil Je Weten, Nee Moet Je Weten !! De wereld in vuur en vlam … naar de meest hoopvolle toekomst ?

Save as PDF 

Q anonDit Wil Je Weten, Nee Moet Je Weten !!

De wereld in vuur en vlam … naar de meest hoopvolle toekomst ?  De Illuminati waren woest toen Trump de verkiezingen won en ze zijn nu in paniek en proberen aan elke vorm van controle vast te houden waarvan ze denken nog iets te bezitten. Ze waren niet van plan om de bevolking te laten ontwaken, en hadden niet verwacht dat we tegen hen in opstand zouden komen. We nemen nu op veel fronten de controle over onszelf terug, en zij zijn geen partij voor ons vanwege de velen die nu wakker zijn geworden.

de neerwaardse spiraal doorbreken

Een kijkje in onze toekomst

Sinds 1871 is de VS Inc. eigendom van Britse, Vaticaanse en Rothschild-bronnen. Ze hebben de Amerikanen voor de gek gehouden met winstgevende oorlogen, in hun plan opnieuw een Romeins Rijk te verwezenlijken voor de Vaticaanse jezuïeten en Ur-Loges, die de ware aanstichters achter de schermen zijn.

Ze onderdrukken de bevolking d.m.v. voedselvergiftiging, chemtrails, elektromagnetisch letsel, suikerziektes, GMO’s, graanmodificatie, vaccins, de ziekte van Morgellons, nanotech, aids, fluoridering. Moord op andersdenkende dokters door Big Pharma maken deel uit van een “langzame dood-” campagne om wereldwijd de bevolking te reduceren en te controleren.

NESARA en GESARA

Er is een trigger ingesteld die de aandelenmarkt zal laten instorten en dan het nieuwe wereldwijde financiële AIIB-valutasysteem gesteund door goud/of andere harde activa in een klap implementeert. Deze trigger is ingesteld op het moment dat de cabal volledig is geneutraliseerd.

De maand maart 2018 wordt een belangrijk moment in de wereldgeschiedenis. De Executive Order die de aandelenmarkt laat instorten, om daarna de goud/asset-standaard binnen te halen en banken te nationaliseren, werd op 28 februari jl. achter gesloten deuren door Donald Trump getekend. Evenals de herziende Overeenkomst van het Parijs Akkoord, dat betekent dat NESARA/GESARA klaar is om te worden ingevoerd.

Verwacht dat de aandelenmarkten als een kaartenhuis instorten. Dat is de sleutel om systematisch het oude financiële systeem te devalueren, en te verwijderen. Zodra de aandelenmarkt tot een bepaald punt is gedaald, zal de Goud/Asset-geldstandaard wereldwijd worden geïntroduceerd. De introductie van de goud/asset-standaard en de RV zal gelijktijdig plaatsvinden, waardoor het nieuwe financiële systeem in bedrijf is gesteld.

Lees verder bij de Bron

Duizenden en duizenden mensen die als burgerjournalist al jaren en jaren het internet uitpluizen naar nieuws waarover de MSMedia niet berichten of slechts halve waarheden verspreiden staan sinds eind 2017 bol van het fenomeen Q Anon. Zo ook in ons programma dotcom.radio waar Mike Donkers het voortouw genomen had en vrijwel van het begin een trouwe Q Anon volger werd. Lees verder

belangrijk bericht Q anon