De Wereld van Naakte Leugens

de wereld van naakte leugens Liegen: Het lijkt de basis te zijn van de menselijke intelligentie en beschaving.

Robert Fisk schrijft: “We leven niet in een ‘waarheid’ – wereld, noch in het Midden-Oosten of in het Westen, noch in Rusland.

We leven in een wereld van leugens.

En we hebben altijd in een wereld van leugens gewoond. ‘

de naakte waarheid

dr mark sircus

Door: Dr. Mark Sircus | Bron: World of Naked Lies
Director International Medical Veritas Association
Doctor of Oriental and Pastoral Medicine
Vertaling: Henk Mutsaers


Iedereen die vandaag de dag leeft en gelooft dat we in een wereld van waarheid, gerechtigheid en liefde leven, moet nodig zijn of haar hoofd laten onderzoeken. We leven in een wereld van leugens en halve waarheden, die beiden hetzelfde lijken omdat ze de menselijke geest verwarren. Leugens veroorzaken onmetelijke hoeveelheden menselijk lijden en leiden mensen tot de vroege dood.

We liegen en we blijven liegen, zelfs tegen onszelf. Regeringen liegen en ze willen dat we in hun leugens geloven. De pers liegt alsof het de waarheid vertegenwoordigt, maar dat is begrijpelijk omdat ze volledig eigendom zijn van elite-meesters die hen vertellen wat te publiceren. Historici liegen maar niet allemaal.

Zeker, bankiers liegen over hun eerlijkheid en de leugen van de dokter over de gevaren van hun medicijnen en de operaties zonder magnesium aanvulling. Ze liegen zelfs over hartaanvallen en zeggen nooit dat mensen die in hartstilstand gaan, daadwerkelijk aan magnesium gebrek sterven. Tandartsen hebben het natuurlijk nooit over fluoride en hun gebruik van zeer giftige neurologische giftige kwikvullingen.

Daarom liegen we en onze instellingen zijn gebouwd op piramides van leugens. Waarom vertrouwen we leugenaars? Hoe kan iemand arrogant zijn over de realiteit van leugens als er geen waarheid overblijft? Wat is de waarheid als we niets anders dan leugens hebben?

Wat verbazend is, is dat ze de afgelopen jaren zelfs over het weer hebben gelogen. Stel je voor dat de weerman jouw mensen vertelt dat het zonnig en warm is, maar als je buiten komt, is het koud en regent. Zo slecht is het.

Ik heb negen jaar over globale afkoeling geschreven, waarschijnlijk meer dan 70 artikelen over dit onderwerp. Doe een Google-zoekopdracht, record hoge temperatuur en record lage temperatuur en zie wat er op komt. Ik heb net 9.460.000 resultaten (0.55 seconden) voor hoge temperaturen en 78,100,000 resultaten (0,58 seconden) voor koude temperaturen. Niet dat de google-zoekopdracht veel betekent, maar het suggereert dat men begint te lezen over wat er op onze planeet gebeurd als men geïnteresseerd is in het overleven van de toekomst.

We zijn gewend geraakt aan zwart/wit gedrukte leugens in ons dagelijks leven en zijn gewend geraakt aan het niet geloven van alles wat we horen. Of het nu iemand’s beschrijving is op een dating app of een CV voor werk, we nemen wat we horen met een zoutkorrel. Sommige mensen filteren de informatie fel, overdrijven, plagiaat, gedrukte leugens en meestal misleiding. Echter, zoals een studie suggereert, kunnen we gemiddeld slechts 54% van de leugens vangen. Opvallend, in dezelfde studie waren opgeleide politieagenten, rechters en FBI-agenten niet zo veel beter dan de gemiddelde persoon.

Alle vormen van informatie hebben hun integriteit verloren. Alle instellingen – van de academie tot de handel naar het bestuur van de non-profit – hebben hun integriteit verloren. Erger misschien, dan geheime agentschappen die leugens vertellen zonder bewijzen en de mainstream media die leugens vertellen op bevel van hun financiële meesters, is een algehele oorlog tegen de waarheid.

percentage leugenaars

“Er zijn feiten, er zijn meningen, en er zijn leugens,” zegt historicus Deborah Lipstadt, die ons allen aanmoedigt om in de aanval te gaan tegen degenen die de waarheid en de feiten verdraaien. ‘De waarheid is niet relatief,’ zegt ze. Daarom hebben we echt geen andere keuze dan alles aan de kaak te stellen en zelf te onderzoeken.

Wat is de waarheid van de liberale geest? Wat is hun grootste natte droom? Ze willen dat de hele wereld één grote gelukkige familie is, waar grenzen zinloos zijn, mensen vrij kunnen reizen van het ene land naar het andere verhuizen, en geen samenleving die inherent beter dan het andere is. Zij prediken diversiteit, maar ze willen dat de wereld wordt gemengd in een mishandelde monocultuur die in overeenstemming is met hun overtuigingen en gewelddadigheid tegen anderen, die bijvoorbeeld in de schilderachtige ideeën van nationalisme geloven.

Vandaag zijn nationalisten en patriotten slechte mensen in de ogen van liberalen en progressieven die de waarheid vergeten van wat deze woorden betekenen. Volgens het Merriam-Webster woordenboek betekent nationalisme gewoonweg ‘liefde voor of toewijding van zijn land’. Volgens thefreedictionary.com is een patriot ‘een persoon die zijn of haar land en zijn belangen liefheeft, ondersteunt en verdedigt’.

Zo hebben ze zeker over 9-11 gelogen, hoe de Tweede Wereldoorlog begon en over hoe de wereld zich voordoet met de wereldwijde schuld, die nu 217 miljard dollar bedraagt, ofwel 327% van het BBP. We zouden voor altijd door kunnen gaan met leugens aan de kaak te stellen. Religies liegen. We weten dat, want als dat niet de waarheid was, dan is slechts één religie een echte en de rest bullshit omdat ze elkaar tegenspreken. In een wereld van leugens moet men zich over alles verwonderen, zelfs wat is er in Duitsland in de Tweede Wereldoorlog gebeurde?

the truth just ahead

Kom op, ze liegen zelfs over jodium in zout, alsof het iemand goed zou doen, want de jodium verdampt snel op de tafel. De meeste mensen hebben geen idee wat de waarheid is of het proces om de waarheid zelf te vinden. De waarheid is vandaag zo onpopulair zoals het altijd geweest is. Als u een persoon van de waarheid bent en u hoort de waarheid, zal het je opwinden. De waarheid, als we de waarheid niet leven, is het bijna ondraaglijk om te horen.

Het geluid van de stilte is het geluid van de leugens, weglatingen van feit en de realiteit, zo groot is de manipulatie. Wist je dat je stilte dodelijk kan zijn? Men kan eigenlijk massamoord plegen door stilte, door bewust verzwijgen van informatie die levensreddend kan zijn. Vertel dat aan uw dokter, want hij is degene die het meeste moet weten. Wat er in Fukushima gebeurt is misschien de grootste stille leugen. Dingen zijn zo slecht dat we er niks van horen.

de waarheid spreken In a time of universal deceit – telling the truth is a revolutionary act.
— George Orwell

Misschien liggen de meest gevaarlijke leugens vandaag centraal in Rusland. Zieke politici in zowel Amerika als Europa riskeren al ons levens in een nucleaire oorlog met hun leugens. De Krim is Russisch. Alle mensen spreken daar Russisch. Bijna elk van hen heeft gestemd om weer in Rusland te mogen zijn.

Het Westen is volledig irrationeel, niet alleen over de islam, maar ook over bijna alles. Het nodigt zijn eigen vernietiging uit. Ze hebben zelfs overtuigd dat het Russische hoog commando, dat al heeft geconcludeerd, dat Washington een verrassende nucleaire aanval op Rusland voorbereidt. Het Westen is volledig gescheiden van de realiteit, zegt Paul Craig Roberts.

Conclusie – een beetje waarheid

Het hart kan alleen omgaan met de waarheid, maar onze gedachten kunnen zich zonder problemen verwonderen in het gehele universum over de leugens. We zeiden in het begin dat leugens mensen kwetsen. Krachtige mensen maken overal regelmatig beslissingen die anderen kwetsen. Het oude gezegde is juist: macht maakt corrupt. Niemand is eerlijk over hun corruptie, zodat ze moeten liegen. Daarom beginnen de leugens die de beschaving doordringen bovenaan in onze macht piramide.

Recent psychologisch onderzoek suggereert dat krachtige mensen zich opmerkelijk als traumatische hersenletsel slachtoffers gedragen. Gecontroleerde experimenten laten zien dat mensen vaak over impulsiviteit en een mindere gevoeligheid voor risico’s beschikken. Belangrijkste proefpersonen verliezen vaak empathie, dat wil zeggen de mogelijkheid om de gevoelens van anderen te begrijpen en te delen. Een andere manier waarop ze hun harten verliezen, de intelligentie van het hart.

Rijk aan geld en bezittingen, maar zonder harten verlaten de machtigste zonder het soort kwetsbaarheid dat tot liefde leidt, zodat ze eigenlijk arm van geest zijn, arm in hun vermogen om te voelen maar sterk in hun vermogen om te misbruiken. Ze verliezen ook hun vermogen om zich te spiegelen en naar anderen te luisteren.