De wereld hangt van complotten aan elkaar


complotdenker De gehele wereld hangt van complotten aan elkaar. Want wat is een complot eigenlijk? Een geheime afspraak waarmee je een ander benadeeld ten behoeve van het eigen gewin. Geld, & macht.

En het grappige is dat je veel van deze zaken gewoon kan lezen in de krant. Overal waar veel geld aan te pas komt kan als verdacht gezien worden. Een van de meest verderfelijke complotten is de medische industrie, waar …

complotdenkers

Waar geld verdienen belangrijker is als de dood en verminking van miljoenen mensen.

Als je op de financiële pagina leest dat dat een farmaceutisch bedrijf 1, 2 of meer als 3 miljard boete heeft gehad dan is dat gewoon een ingecalculeerd risico voor een markt waarin elk jaar 70 miljard wordt omgezet. Even Googelen en je vindt zo de miljarden aan boetes. En dit zijn slechts de mini complotten.

Alweer een complot aan het licht gekomen in een grote rij van …

Eind Mei 2016 berichtte Natural News dat honderden medische onderzoeken een totale scam zijn, oplichterij. Ze zijn geschreven als zogenaamde ghostwrite schrijvers, anonieme schrijvers die in opdracht werken, in dit geval voor het P.R. bedrijf ‘DesignWrite’.

Farmaceutische bedrijven laten door valse P.R. bedrijven als deze medische artikelen schrijven die kunnen worden gepubliceerd in wetenschappelijke tijdschriften en ook naar het FDA gaat om het “bewijs” te leveren dat de medicijnen veilig en effectief zijn. Het FDA, de keuringsinstantie die dus zelf nooit iets zelf keurt en gewoon in het complot zit. Zo simpel gaat dat dus, zelfs als de medicijnen totaal niet werken en onveilig zijn. Gaat het immers fout dan trek je een paar miljard van de superwinst af. Voor al die mensen die misvormd, gehandicapt of gestorven zijn domme pech dus.

Hoe dit allemaal in zijn werk is gegaan en enkele voorbeelden worden door Mike Adams uitgebreid beschreven.

En zo worden er ook complotten gesmeed in de bestuurskamers van de voedngsindustrie. Of denk je nu echt dat de interactie tussen die duizenden hulpstoffen, kleurstoffen, conserveringsmiddelen etc die in de voeding toegepast worden allemaal onderling op veiligheid getest zijn? Totaal onbegonnen werk, de test wordt gewoon in de praktijk ten uitvoer gebracht. Jij bent het proefkonijn, zo simpel is dat, schadeclaims? Net als bij Big Farma, totaal niet relevant gezien de spotgoedkope grondstoffen en de grote winsten.

En zo kom je overal complotten tegen waar geld in het spel is, Woekerpolissen, zouden die per ongeluk zijn ontstaan door wat copy en paste kleine lettertjes die in de documenten werden opgenomen? Manipulatie van de milieugegevens ontdekt bij Volkswagen en nu is er bijna geen fabrikant meer te vinden die het niet hebben gedaan.

En dan lees je ineens een artikel over de zogenaamde complotdenker. Ja je moet toch echt wel koning onbenul zijn als je niet denkt in termen van complotten en samenzweringen.

Complotdenker, sekteleider, gestoord, dat zijn zo wat van de termen die je tegenkomt op internet. Ik zou het echter liever tegenovergesteld willen benoemen. Als je nu nog geen complotdenker bent dat laat je jezelf het bos insturen, dan geloof je alles wat op je mouw gespeld wordt, dan stop je achteloos al die voeding in je mond, neemt een medicijn en een vaccinatie omdat de dokter dat tegen je zegt. Dan laat je jezelf behandelen met chemotherapie of een onderdeel uit je lichaam snijden.

Ik kijk wel uit, doe eerst mijn eigen onderzoek en zoek naar een veilige en betaalbare optie. Zo ben ik ook op zoek naar een betaalbare alternatieve optie voor de gezondheidszorgverzekering die financieel al lang uit de hand gelopen is.

— Henk Mutsaers

Het roer moet om …

Q this is big