De waarheid is altijd het eerste slachtoffer van een oorlog.

de waarheid is het eerste slachtoffer van elke oorlog “The first casualty of war is truth.” is de beroemde spreuk van Hiram Warren Johnson (1866-1945) De leugen regeert momenteel ook op alle fronten al zullen veel mensen van verwondering de wenkbrauwen fronsen: Is er oorlog dan?

Momenteel wordt er op werkelijk alle fronten een oorlog gevoerd met verschillende wapens. Er is de strijd van pseudo wetenschappers om Global Warming, wat tegenwoordig Climate Change wordt genoemd omdat de alledaagse realiteit dat beeld niet meer ondersteund. Met andere woorden meer en meer mensen zijn deze leugen aan het ontdekken omdat het kouder aan het worden is en de polen groter worden door ijsvorming! Onder het voorwendsel van de opwarming van de aarde worden ook de ziek makende Chemtrails in de strijd gegooid. Onder het goedkeurende oog van onze regeringen wordt er letterlijk oorlog gevoerd tegen de mensheid waarbij de meerderheid gelaten hun schouders optrekken en vol ongeloof naar de gestreepte hemel kijken ……..

de waarhei het eerste slachtoffer

Al jaren wordt er oorlog gevoerd tegen alles wat te maken heeft met natuurlijke geneeswijzen en dito voedingsmiddelen. Onder de naam de Codex Alimentarius is de vrije meningsuiting op dit gebied al jaren de mond gesnoerd en beginnende ontdekkers zullen via allerlei omwegen aan betrouwbare informatie moeten komen…….

De media hebben hun machtige tentakels over de gehele wereld uitgespreid en zijn van groot tot klein in de handen van slechts enkele machtige mastodonten waar de journalisten maar al te graag aan zelfregulatie doen om hun job te kunnen behouden. De media oorlog wordt ook met zogenaamde trollen op internet gevoerd, betaalde mensen die op slinkse wijze als moderne NSBers bij de net ontwakende burgers twijfel moeten zaaien…….

Net als in de middeleeuwen is ook nu nog steeds het geloof een machtig wapen wat aangewend wordt om tweespalt te zaaien onder de wereldbevolking, angst te zaaien via oorlogen die zich afspelen in het middenoosten en via valse vlag opgezette operaties de angst moeten uitbreiden tot alle uithoeken van de wereld…….

Ook onze voedingsketen, onze eerste levensbehoefte, wordt al jaren stap voor stap verder vergiftigd. Duidelijk zichtbaar voor diegenen die zich daar een klein beetje in verdiepen. E nummers, pesticiden, nano technologie en het GMO monster dat weer een nieuwe slag dreigt te gaan winnen met de slinkse invoering van het TTIP verdrag. Monsanto ziet op deze manier kans om ook het heilige Europese bolwerk te kunnen gaan veroveren via de rechterlijke (corrupte) macht ……

Ons piramide geldsysteem, ontworpen op het uitoefenen van macht en op het verder verrijken van de elite macht ten koste van de geldslaven (wij) staat op wankelen. Het systeem dat gebaseerd is op rente en schuld dreigt ten onder te gaan aan het eigen succes en zou gereset moeten worden om opnieuw ten uitvoer gebracht te kunnen worden. Maar dan… wel uitsluitend in digitale vorm zodat de slaven met een enkele druk op de knop uitgesloten kunnen worden……

En dan nog de politiek en ons nieuwe zorgsysteem … dat net door de kamer werd gejaagd door … de grondwet, de democratie buiten werking te schakelen. …..

In de wereld die door de grootste machthebber sinds WO II geregeerd wordt tot in alle uithoeken door Big Brother Amerika zien we deze macht teloor gaan. Het land ziet zijn macht aftakelen vanwege de torenhoge schulden die opgebouwd zijn met oorlogen voeren. In feite zijn ze al lang failliet en proberen met alle mogelijke middelen hun macht te handhaven mede dankzij de macht van de olie dollar. Op het thuisfront wordt oom agent omgetoverd tot militaire units met fascistische trekjes. De eveneens uit het nazi tijdperk stammende kampen (Fema) zijn in het gehele land reeds lang in gereedheid gebracht en in volledig operationele status om dissidenten in op te sluiten. Verder volgen op het internationale front de ene na de andere valse vlag operatie plaats om de wereld klaar te stomen hun volgende plannen uit te voeren. En een kat in het nauw maakt rare sprongen.

Hoe gek kan het gaan?

Want het lijkt er steeds meer op dat we zelfs niet eens meer kunnen rekenen op onze eigen regering die met de MH17 valse vlag operatie heeft aangetoond te heulen met de vijand. En onze oude vijand (ook geen lieverdjes) uit de tijd van de koude oorlog lijkt steeds meer een bondgenoot te worden. We moeten immers hopen dan Vladimir Putin zijn hoofd koel kan houden en de vele aantijgingen en strafmaatregelen kan weerstaan. We moeten hopen dat hij verder kan gaan de banden aan te halen met vele ander landen zoals hij nu reeds ten uitvoer aan het brengen is om tegenwicht te kunnen geven zonder een alles verwoestende derde wereldoorlog te ontketenen zoals nu dreigt. We moeten hopen dat het verstand zegeviert in Rusland.

En zo gaan wij de kerst in en het nieuwe jaar … 2015 !

Een gelukkig en vredig jaar zouden we allemaal wel willen in 20xx … op een paar mensen na. Een paar mensen die wij niet hebben gekozen …….

En het enige wat wij kunnen doen … is toezien en …. mensen informeren zodat we niet alleen staan in onze vreedzame strijd ……

Het referentiekader van een ieder wordt beperkt door de woorden die we gebruiken bij Google of Start Page.

— Henk Mutsaers