De veelbesproken “Memo” vrijgegeven door Donald J. Trump


Veelbesproken “Memo” vrijgegeven door Trump, …  Gaat de “memo” het hele kaartenhuis van de “Deep State” laten instorten? Het gaat er wel op lijken gezien de reacties van de MSM media de reacties van de iets te geheime dienst het FBI, een dienst die wel-eens-waar veel onderzoeken maar daar nooit over rapporteren.

Welke koppen gaan er allemaal rollen de komende weken ?
[update 04-02-2018]

second american revolution
President Donald Trump heeft ingestemd met de derubricering van de memo waarvan wordt beweerd dat hij misbruik van de FBI-surveillance onthult. Het is nu aan House Intelligence Committee om het openbaar te maken.

Een memorandum van vier pagina’s in opdracht van vertegenwoordiger Devin Nunes (R-California), voorzitter van de House Intelligence Committee, wordt openbaar gemaakt over de bezwaren van de Democraten, de FBI en het Ministerie van Justitie. [Bron niet toevallig RT die het gezannik na een jaar ook wel eens beu zijn geworden]
“Ik vind het verschrikkelijk, als je de waarheid wilt weten,” zei Trump vrijdag in het Witte Huis nadat hij de memo terugstuurde naar het Congres. “Ik vind het een schande.” — “Veel mensen zouden zich moeten schamen, en veel erger dan dat,” voegde Trump eraan toe. “Laten we afwachten wat er gebeurt.

De memo, in opdracht van het Republikeinse personeel van de House Intelligence Committee, bevat vermoedelijk informatie over surveillance-schendingen door het FBI en het ministerie van Justitie. Er wordt beweerd dat de FBI een bevel heeft gezocht om de medewerkers van president Donald Trump te bespioneren, zonder te onthullen dat de motivatie om dit te doen gebaseerd was op het beruchte dossier Trump-Rusland, ook bekend als het Steele-dossier, en gefinancierd door Hillary Clinton’s campagne als oppositieonderzoek tegen Trump. {noot: denk aan Watergate]

Een van de belangrijkste punten van de memo, zoals vrijdag gemeld door de examinator van Washington, is dat het dossier samengesteld door de ex-Britse spion Christopher Steele een essentieel onderdeel was van de eerste FISA-applicatie om Trump-campagneadviseur Carter Page te bespioneren, en alle drie de verlengingstoepassingen.

Dit zou de memo zijn:

Update 04-02-2018 bovenstaande video

 


Als je heden-ten-dagen YouTube video’s op je website plaatst moet je niet verrast staan dat ze na 24 uur al weer geblokkerd zijn. Zogenaamd verwijdert door de eigenaar, maar nee, gewoon geblokkeerd door YouTube dat wordt dan door de eigenaar gemeld in een nieuw bericht. Geen nep nieuws maar gewoon sencuur. Bij het artikel #opendebeerput waren gisteren 2 video’s verwijderd, vandaag is er weer een opnieuw geplaatst maar de belangrijkste is nog steeds niet vrijgegeven.


Hopenlijk krijgt deze pagina vandaag of … morgen nog een of meer updates (?)
— Henk Mutsaers