De top 3 moordenaars van de voedingswaarde in ons voedsel: Pesticiden, fluoride en bleekmiddel

3 moordenaars in ons voedsel

pesticiden Pesticiden, fluoride en bleekmiddel: De top 3 moordenaars van de voedingswaarde in ons voedsel

Duizenden mensen die ‘goed eten’, ervaren nog steeds geen ideale gezondheid, maar hoe komt dat? Eten zij echt wel goed, of denken zij gewoon dat zij goed eten? Misschien zijn er maar enkele dingen die zij eten, die alle voedingsstoffen uit hun lichaam afvoeren, in principe alle vitaminen en mineralen verbrandend waarvan men dacht dat ze door het lichaam opgenomen zouden kunnen worden, hetgeen leidt tot ontwikkelingsstoornissen en chronische gezondheidsproblemen waarvan het lijkt dat men nog steeds de oorzaak niet kan vinden.

natural news

De top 3 moordenaars in ons voedsel

Door: S. D. Wells
Vertaling: Frank Bleeker

DISCLAIMER:
Dit is een vertaling van een Amerikaans artikel. Hoewel veel van wat betoogd wordt van toepassing is op de wereldwijde situatie, dienen we ons te realiseren dat sommige van de genoemde voorbeelden vooral betrekking hebben op omstandigheden in de Verenigde Staten.

Zou het kunnen dat die gezonde salades chemicaliën bevatten die de voedingsstoffen doden?

Zou het kunnen dat die voedzame vruchten verstoken zijn van voedingsstoffen als gevolg van het water dat er overheen werd gespoten, de compleet dode bodem waarin ze groeien en de gemodificeerde zaden waaruit ze zijn ontstaan??? Het is tijd om te onderzoeken welke voedingsmiddelen echt nog voedingswaarde hebben, en welke hun waarde juist volledig zijn kwijt geraakt, en daar bovenop nog, dat chemische stoffen in je lichaam je systeem uitputten en het beroven van alles wat het nodig heeft om gezond te worden, gezond te blijven, en zelf ‘vruchtbaar’ worden!

Dit klinkt misschien als een ingewikkeld probleem met ingewikkelde antwoorden, maar echt, het is niet gecompliceerd. Er zijn drie belangrijke fronten aan te pakken, drie platforms, als je wilt, waar toxinen in het voedsel je reinigende organen via je bloed infiltreren en dan je cellen vervormen en je immuunsysteem vernielen. Laten we beginnen met pesticiden.

Pesticiden, de Moeder van het Beest
Pesticiden is een ‘paraplu’ term, die elk type toxine omvat dat een boer kan gebruiken om PLAGEN af te weren of te doden; een plaag kun je zien als: onkruid, insecten, wormen, vliegen, kevers, schimmels, bacteriën, en zelfs dieren. Pesticiden is een allesomvattende term die herbiciden, insecticiden, fungiciden en algiciden (vaak gebruikt in visvijvers) omvat.

RoundUp, geproduceerd door Monsanto, is de meest gebruikte herbicide op de planeet Aarde. De meeste mensen, vooral Amerikanen, drinken PESTICIDEN wanneer ze water drinken, en ze eten PESTICIDEN wanneer ze conventionele groenten of fruit eten, de meeste dranken (niet-biologisch) zijn gemaakt met water met pesticiden erin.

Wanneer deze toxines in de bloedbaan komen, onttrekken zij voedingsstoffen uit het lichaam, waardoor je meer vatbaar wordt voor infecties door andere bacteriën, virussen, en de giftige overbelasting van andere ‘kanker’ voedingsmiddelen die fluoride, bleekmiddel en zware metalen bevatten. Dat neemt ons mee naar fluoride en THE GREAT FLUORIDE DECEPTION – HET GROTE FLUORIDE BEDROG. (http://www.youtube.com/watch?v=LrWFnGpX9wY)

Fluoride doodt hersencellen, zodat je geen onderzoek zult doen naar je eigen vrijheid van gezondheid.

Wat is het ergste effect van fluoride in voedsel en water op mensen? Het maakt je dom! Dus je kunt niet eens in overweging nemen om de rest van je dieet te filteren. Hoe kun je onderzoek doen of betrokken raken bij je eigen voedselveiligheid, als je nauwelijks meer kunt denken? De meeste mensen gebruiken slechts 15 tot 20 procent van hun hersencapaciteit, omdat zij dag in dag uit het verkeerde voedsel eten.

Het is eigenlijk absoluut noodzakelijk, de toxinen ‘uit je hersenen te spoelen’. Naast dat fluoride, een neurotoxine, wordt aangetroffen in leidingwater, wordt het ook gevonden in de meeste conventionele groente- en fruitsoorten, met name de ‘dirty dozen’, degenen met een ‘zachte of gladde huid’, die de fluoride opneemt en vasthoudt. Stel je eens voor hoeveel zij sproeien over de conventionele gewassen en gewassen die ‘bedrijfseigendom’ zijn. Wist je dat dit percentage fluoride exponentieel groter is, dan de hoeveelheid die er in kraanwater zit? Deze overbelasting van fluoride vernietigt voedingsstoffen, vitaminen en mineralen die je via voedsel en supplementen binnen krijgt; dit leidt tot chronische gezondheidsproblemen, geschikt voor ‘Obamacare’! Wat ons brengt naar chloor (bleekwater).

Chloor/bleekmiddel, de ultieme manier om je reinigende organen om zeep te helpen

Wat is de ergste soort kanker? Ik bedoel, de kankersoort met de laagste kans op overleven? Alvleesklierkanker is hierop het antwoord! Waarom? De alvleesklier probeert alle bleekmiddelen te filteren die je eet en drinkt, en als het die taak niet kan afmaken, dan zal het bleekmiddel JOU afmaken!

De alvleesklier wordt zo beschadigd door alle witte bloem, wit brood, witte suiker, witte pasta en witte rijst, dat het weefsel wordt verbrand en verbrand, over en voorbij; gemuteerde cellen houden van dat soort mutagene activiteiten, en deze vorm van kanker is bijna onmogelijk te verslaan, vooral als gebruik wordt gemaakt van giftige chemo en bestraling. Daarbij komt ook nog, dat je niet kunt leven zonder je alvleesklier; een operatie zal dus niet helpen. Dus wat doen de media en de Amerikaanse regering om iedereen hierover op te voeden?
Ze doen helemaal NIETS. Ze liegen. Ze refereren naar misleidende onderzoeken. Zij informeren het grote publiek verkeerd!

De oplossing

Je kunt dit probleem heel EENVOUDIG oplossen.
Je kunt de rollen omdraaien wat betreft GGO, gluten, en pesticidenvoedsel. Je kunt ze weglaten uit je dagelijkse voedselinname. Je kunt de pesticiden, het bleekmiddel en de fluoride uit je lichaam afvoeren met biologische groenten, zoals boerenkool en spinazie, en biologisch fruit zoals appels en noni. Je kunt ervoor kiezen om ZIEKTE te WEIGEREN. Je kunt zware metalen uit je lichaam afvoeren met koriander en chia zaden. Het is tijd om af te stemmen op de natuurlijke remedies. Het is tijd om over te stappen op oregano-olie, knoflooksupplementen en zoethoutextract. Het wordt tijd om de voordelen te begrijpen van het maken van groentesappen (smoothies) en het dagelijks reinigen van het bloed met biologische groenten. Onderschat NOOIT de kracht van Biologisch! Dood je voedsel niet met pesticiden, fluoride en bleekmiddel. Voorzie je voeding van de juiste brandstof met ‘organisch alles’! Het is de hoogste tijd om dit te veranderen!

Bronnen voor dit artikel zijn o.a.:
http://igennus.com/brain-waste-drainage-and-fatigue/
http://www.naturalnews.com/040980_Big_Food_toxic_ingredients_diet_warning.html
http://petergreenlaw.com/diets/americas-polluted/
http://forcechange.com/17160/ban-use-of-monsantos-toxic-pesticides/
http://www.youtube.com/watch?v=LrWFnGpX9wY
http://www.cancerresearchuk.org/cancer-info/cancerstats/types/pancreas/survival/pancreatic-cancer-survival-statistics
http://science.naturalnews.com/fluoride.html