de Toekomst Voorspellen door Data Analyse


Clif High Voorafgaande aan de Brexit wist de Google spionagerobot techniek de uitslag perfect te voorspellen tot achter de comma. De media deden ons geloven dat de race nog niet gelopen was en hoopten daarmee de uitslag te beinvloeden. Geintreseerd in deze techniek van data verzamelen en alarmeren kwam ik via een gelijkgestemde speurneus terecht bij Clif High.

toekomst analyse
Biografie: Clif High

Clif High heeft een patent op computer assistentie lees technologie die het mogelijk maakt een supersnel te lezen van computerschermen tot wel 2.000 woorden per minuut. De software begeeft zich in andere gebieden van verborgen potentieel bij talen die gebruikt worden door mensen. Hij heeft een software programma ontwikkeld van internet agenten(net als zoekmachine gebruik) gepatenteerde verwerkingsmethoden om toekomstige gebeurtenissen te voorspellen aan de hand van de data. Het software project begon in 1997, het vangt bijna-onvertraagd wijzigingen op in taalpatronen bij internet discussie. Vervolgens worden radicaal taalkundige technieken (Linguistisch Programmeren) die hij zelf heeft uitgedacht. Hij ontwikkelt daarmee een model dat op toekomstige gebeurtenissen met een aantal schijnbare nauwkeurigheden anticipeert.

De verwerking is in de kern een methode voor het toekennen van emotionele waarden, complexe inhoud en tijd, ondersteunende waarden tot veranderingen in toekomstige gedrag op basis van hoe mensen gebruik maken van de taal en nu te voorspellen.

Sinds juni 2001, toen tijdens het werk een markant kantelpunt zichtbaar werd, een levens veranderende gebeurtenis, met aspecten ten aanzien van militaire zaken en ongelukken die voor altijd onze manier van leven zou veranderen binnen 90 dagen, het Web Bot project is doorgegaan met standaardvoorbeeld beschrijvingen van toekomstige gebeurtenissen, zoals de anthrax aanval in Washington, de crash van de Amerikaanse 587, de ramp van Colombia, de stroomuitval in het noordoosten, de Banda Aceh aardbeving en meest recentelijk de overstroming van de Red River. Als een voortzetting van het project, worden rapporten aangeboden vanuit de uitgepakte prototype informatie op zijn website, halfpasthuman.com

Voorwoord en vertaling Henk Mutsaers

Topics discussed: San Bernardino Attack Hegelian Dialectic returns Gun control discussion The mainstream media as propaganda machine Paris Attack Analysis Vladimir Putin Types of individuals: R or K / Stoic vs Epicurean Hyper-sexualization of the youth The death of the US dollar empire ISIS / ISIL / Daesh How a terrorist is created and the war machine perpetuated History of Saudi Arabia and their role in creating terrorism via the Wahhabist virus What killed planet Mars Terra discussion and the possibility of Hurricane Patricia being psyop Climate Change agenda Solar cycles Precious metals Yuan accepted by IMF as one of the basket reserve currencies (10.4%). Inter-dimensional threat (TPTB are afraid of something) Video games-military recruitment connection Chinese uncover underground facility from an ancient culture with serious finds. Europe leaning right due to forced immigration and threatening their cultures Reverse migration in USA due to economy and in Europe due to rise of right. TPTB goal is to eliminate nationalism and flood developed countries with migrants at an exponential level. They want Earthers. Japan leaves pacifism behind to get out of financial recession/depression (a la Margaret Thatcher) but the populace is rejecting this. Secession movements grow in the USA (Texas takes the initiative) Mutiny in the Air Force. Revolt in the Army. All due to forced immigration to the USA. Muslim population/immigrants will be relocated to the western United States. Election process in 2016 will fracture in the USA due to economy March-July 2016 hyperinflation in the USA China will experience a large-scale UFO wave Clif’s argument against the flat earth theory Has Clif ever seen a photograph of Earth that is not CGI? Watch yourself – self preservation – stay healthy (listen to Sanitas). Veritasradio