De tijd is rijp om je gedachten te uiten!

revolutie van het hart Met het ‚explosieve’ nieuws zoals van vlucht MH17 is de tijd ook rijp om je uit te spreken tegenover de trouwe volgers van de oude media. Laten zien hoe de krant, radio en TV omgaan met het geboden nieuws en andere opties verzwijgen of verdraaien. Anderen vertellen dat wij geen complot denkers zijn maar dat ‚zij’ “wellicht: onwetend zijn en hun mening vormen bij gebrek aan kennis!

Nederland in shock.

De foto van de man in oorlogsgebied die volgens de media een popje barbaars in de lucht hield bleek een moment opname verdraaid door de media terwijl hij in werkelijkheid respectvol een kruis sloeg met wellicht in gedachten zijn eigen kinderen(?) Het verdraaiing van het nieuws door slechts een moment van deze video als foto te tonen brengt het vertrouwen van de trouwe volgers van de oude media aan het twijfelen. Een mogelijkheid om mensen te informeren dat de media al jaren lang een ander beeld van de wereld schetsen op werkelijk alle gebieden.

revolutie
De dagelijkse gesprekken, internet blogs en de sociale media staan bol van meningen, verdriet, verbijstering en woede vanwege het neerhalen van vlucht MH17. Aan de reacties en de gebruikte bron informatie kun je gelijk herleiden hoe deze persoon in het leven staat. Op de hoogte van alternatieve media of nog steeds de goedgelovige media volger.

Dit is de uitgelezen mogelijkheid om deze mensen te verwijzen naar een alternatieve nieuwsbron.

Ik geloof erin dat als je weet dat iets fout is en je er niets aan doet, je er ook debet aan bent.
— Kurt Nahar

Bij vele valse vlag operaties in het verleden duurde het geruime tijd voor er nieuws te bespeuren was met steekhoudende argumenten anders luidend dan de officieel overheid/media versie. Nu zie ik dat het razendsnel gaat en heb het gevoel dat de shock toestand waarin vele mensen verkeren het moment is om de ogen te openen. Wakkere boze mensen zijn ook niet bang om hun mening te uiten en in actie te komen.

Samen moeten wij onze stem laten horen om een einde te kunnen maken aan de waanzin op deze wereld.

— Henk Mutsaers


COLLECTIEF BEWUST_ZIJN…( CB)

Als wij een collectief bewustzijn zouden hebben… zouden we niet meer kunnen leven in het BESEF van wat de mens zichzelf en elkaar aandoet. Zou dat Collectief Bewustzijn wèl bestaan dan doen we met z’n allen aan struisvogelpolitiek omdat de ellende die wereldwijd wordt geleden teveel zou zijn, dus, kop in `t zand, doneren aan `goede` doelen… en tsunami enz. rampen, en massahysterie bij een vliegongeluk (?) waar er 300 mensen in EEN keer om het leven komen, wat, ik ontken dat helemaal niet, een ongelooflijke ramp IS, vooral voor de familie, geliefden, vrienden en kennissen.

Maar als je verder durft, wilt en kunt kijken dan zie je dat deze wereld eigenlijk een ramp op zichzelf is, kijk naar het aantal verkeersdoden van 3300 per dag…DRIEENDERTIGHONDERD !!! … wereldwijd wel te verstaan, 1.2 miljoen per jaar, maar met een Collectief Bewustzijn zou je ook het leed moeten voelen en delen van dìe slachtoffers en natuurlijk vooral de veelvoud aan nabestaanden.

Zo kun je ook de statistieken nakijken op het aantal MEDISCHE  slachtoffers, de dodelijke fouten die massaal plaatsvinden in het medische circuit, alleen in Nederland 1700 officieel maar men vermoedt 8000…. en wat zou dàt zijn wereldwijd?!?

Oorlogen en conflicten (!) schoolschutters, het criminele circuit, de Maffia, en verzin er zelf nog maar een paar….  en wat te denken van wat de mens zichzelf aan doet, dat kun je aflezen aan de WELVAARTSZIEKTENSTATISTIEKEN …. moorden en zelfmoorden, mijn- en treinrampen, mensenhandel, vluchtelingenboten…

Unicef heeft nu een campagne ( geef GELD… `ze` willen altijd GELD…) omdat er dagelijks 18000 kinderen doodgaan in ontwikkelingslanden,  ACHTIENDUIZEND maal 365 dagen is 6.570.000 ….

Nu ja, zèg het maar, dit IS toch niet meer te bevatten voor een mens, en daarom komen die emoties vrij als er 200 NLers TEGELIJK dood gaan…

En dan kun je het hebben over de manier waaròp…. maar dat gesprek kan ook gevoerd worden over die 18000 kinderen elke dag…

De dood is inherent aan het leven, daar zijn we ondertussen wel van doordrongen, toch wenden we onze ogen en ons BEWUST-zijn er liever vanaf, en waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat je er als individu toch niets aan kunt veranderen, de tijd zal het wel oplossen, en tot die tijd…. sterven er dus talloze duizenden per dag aan al die `omstandigheden`…

Utopia bestaat niet, daar kun je naar streven, en zolang er mensen zijn met hun eigen karakters en bedoelingen zullen er slachtoffers vallen aan het geweld dat gepaard gaat met al die bedoelingen, zoals daar in Oekraïne en omstreken …..

Ik heb eens een spreuk gelezen – there`s nothing that can`t be done, if we raise our voice as one…

Mooie spreuk en waarschijnlijk wààr… en er zijn vele mensen bezig om de neuzen van de `consument`, de mens, de juiste richting in te krijgen, zoals Henk Mutsaers dus met zijn verhelderende website al vele jaren, en met hem hier in Nederland en wereldwijd nog talloze anderen, maar het is wel vechten tegen een instituut dat zich over de decennia heen volkomen heeft ingegraven en dus de MACHT heeft, en daar wordt aan getornd maar om daar echte rafels in te krijgen is tijd nodig, en ik zeg vaak- denk niet in je leef-tijd, maar in de eeuwigheid al is dat natuurlijk wel erg lang, maar wat in 150 jaar door de MACHT is opgebouwd (her en der over de wereld) krijg je niet zomaar omver, die machten zullen zich met hand en tand verzetten tegen de teloorgang van de bevoorrechte posities die zij, hun families en hun bondgenoten zich hebben verworven. Zie de bizarre ontwikkelingen rondom de vliegramp in Oekraïne waar `de politiek` van de diverse landen hun protectionistische spel spelen en de gewone mens het onderspit delft.

Het leven zit vol verrassingen, en daar zitten hele leuke bij…….

Hans.