De Politiek: Ze beloven veel, maar wat stemmen ze? – Wie Stemt Wat?


wie stemt wat in de politiek Politieke beloften kennen we allemaal, maar wat is de praktijk?

Weet jij waarvoor en welke politieke partij nu écht stemt? Het belangrijkste voor élke politieke partij is hun beloften nakomen. Niemand weet nog of Wim Kok ooit iets goeds heeft gedaan, iedereen, werkelijk iédereen ken hem echter nog van het kwartje van Kok.

Wekelijkse update tot de verkiezingen

politiek, wie stemt wat

Je wordt afgerekend op je beloften!

Dotcom.radio gaat dan ook, naar een idee van Ron Fonteine (Forbidden Source Nieuws) elke week verslag uit brengen van het stemgedrag van politieke partijen.

Ikzelf, laat ik duidelijk zijn, was de interesse in de politiek al totaal verloren met een dito stemgedrag: Niet meer stemmen. Maar, maar, .. bij het referendum ben ik wel geweest. Ik ben al lang van mening dat er slechts een enkel land is wat een échte democratie kent. Zwitserland is hét land van de referenda. Forum voor Democratie wil zich daar voor gaan inzetten. Rutte zal dan ook de geschiedenisboeken ingaan als de politicus die het referendum naast zich heeft neergelegd. Rutte heeft nu pagina’s grote advertenties nodig omdat hij zelf zijn politieke dood al getekend heeft. – Henk Mutsaers

wie stemt wat?

Israel associatie verdrag

trump
zorg winst uitkering

wie stemt wat belasting paradijs

wie stemt wat antibiotica dieren
transparantie

couperen