De politiek is failliet, lang leven de nieuwe directe democratie!


directe democratie, YES Politieke leiders worden toch gekozen om ons, het volk, te vertegenwoordigen?

In het dagelijkse leven zie ik daar totaal niets meer van. De politieke gunsten worden verkocht aan de hoogste bieder, het bedrijfsleven, de multinationals, de farmaceuten, de oorlogsindustrie, en dat opgetuigde circus gaat zo maar door en door. Daarom heb ik ook totaal geen enkel vertrouwen meer in nieuwe politieke partijen die met een klein potje houtrot het hele systeem denken te kunnen repareren (?)

directe3 democratie, de enige echte

De politiek is failliet, lang leven de nieuwe directe democratie!

Er spelen twee zaken momenteel die onze toekomst gaan bepalen.

Ten eerste zijn er de politieke bestuurders die in feite niets meer kunnen besturen maar een soort kruimeldief zijn van Brussel. Daar zetelt de EU en de nog grotere bedrijfslobby groepen die onder de paraplu van de grootste multinationals de dienst uit maken. Als een landelijke politicus een idee indient wat zich door al die slangenkuilen helemaal naar de top heeft weten te handhaven uit de naam van het volk …chapeau! En … wanneer is dat voor het laatst gebeurd, … in welk jaar, …iets belangrijks? Zelfs een referendum wordt onder de mat geveegd.

Ja knikken als politicus en nadenken hoe men een EU idee moet gaan verkopen aan het volk is wat ik echter wel bespeur. Het gaat echter al in sommige landen zo ver dat dat de ja knikkende politici het volk dwingen hun meest persoonlijke bezit ter beschikking te stellen aan de vaccin industrie uit naam van het algemeen belang. Het belang waarvan weldenkende mensen allang weten dat de toegepaste ingrediënten nooit of te nimmer de gezondheid kunnen bevorderen, nooit! Deze politici zijn dus een gevaar, deze politici horen achter tralies, het zijn criminelen van het ergste en engste soort. Schermend met pseudo wetenschap misleiden zij de mensheid op het gebied van veilige voeding, dodelijke medicijnen, vaccinaties, chemotherapie, Chemtrails, democratie herstellende oorlogen, valse vlag aanslagen, etc, etc. Elke politici die zwijgt stemt immers toe in al die wereldgebeurtenissen als 9/11, de aanslagen in Londen, Nice, Parijs, Madrid, en vele, vele meer.

Gaan stemmen op deze verrotte politieke systemen in de gedachte dat het ooit beter gaat worden? Nooit meer, ik ben toch niet gek … en jij … ?

Afleren

De tweede zaak die zich momenteel aftekent is samen te vatten in een enkel woord: Afleren.

Onlangs sprak ik iemand die niet op vakantie ging naar Parijs vanwege de mogelijke terreur dreiging. Ook hoorde ik iemand vertellen dat ze niet naar Mexico gingen vanwege het mogelijke Zika virus.

Zowel de fysieke als medische terreur zijn daarmee bijzonder effectief te noemen als mensen deze beslissingen daarvan af laten hangen. Zij doorzien de gespeelde spelletjes nog niet. Het spelletje van verdeel en heerst, het spelletje van angst zaaien. Het zijn de generatie van digibeten en de generatie die denkt goed gebruik te kunnen maken van de moderne communicatiemiddelen die rechtstreeks bij de neus genomen worden, voor de gek gehouden, pseudo wetenschap op de mauw gespeld krijgen, verleerd zijn om zelfstandig na te denken, nooit zichzelf meer de eenvoudige vraag stellen; “Waarom?”.

De woorden die je gebruikt in de zoekmachine bepalen de resultaten. Het vastgeroeste denken bepaald of je een bevestiging krijgt van dit denken of dat je op het punt staat iets nieuws te leren, iets te gaan ontdekken.

Afleren is dus het nieuwe denken.

Afleren dat je op school onafhankelijk hebt leren denken.
Afleren dat een dokter die medicijnen studeerde jouw beter gaat maken.
Afleren dat de media altijd de waarheid voorschotelen.
Afleren dat voedsel veiligheid ook gezondheid betekend.
Afleren dat de politici er zijn voor ons belang.
Afleren dat je alles al weet als je al zo lang meedraait in het leven.

… en …

Afleren dat je stem verloren gaat als je niet gaat stemmen.

Mensen die stemmen houden juist dit tot op het bod corrupte misdadige systeem mee in stand. Medeplichtig is daarvoor het juiste woord. Hoe gaan de politici het woord, “democratie” nog verdedigen? Het woord “democratie”, want meer als een holle kreet is het niet meer.

Lang leven de Directe Democratie!

Dit is het meest simpele idee dat we kunnen gaan doorvoeren: Directe Democratie.

Het is niet meer als de verbetering van het Zwitserse systeem van stemmen per referendum. Geen referendum houden bij minimaal 40.000 stemmen … maar een app op je telefoon die vraagt bij elk onderwerp om JOUW persoonlijke mening.

En de politiek, die krijgen slechts de taak om te onderhandelen en ideeën aan te dragen en ons vervolgens te informeren over de voor en nadelen van onze stem. Daarbij is er ook ruimte voor de nieuwe media om deze informatie uit te kristalliseren.

Voor al die instanties, goede doelen, pseudo wetenschap, oude media, politiek, vul zelf maar aan, zal het moeilijk worden om het geschade vertrouwen te herwinnen. Daar kan zomaar een generatie aan voorbij gaan, … of meer.

Ja maar; … dat hoor ik de meeste mensen al denken. “Dat gaan al die instanties nooit goedkeuren, daarmee verliezen ze heel hun macht”. Ja maar … denk ik dan; “Jullie hebben ze die macht toch gegeven door te stemmen, door geld te geven aan “goede” doelen, door te doen wat de medicijnmannen zeggen, door die chemische hutspot te kopen die men voeding noemt, door naar de lucht te kijken en je schouders ophaalt bij al die chemtrails, door …

Als “wij” dus niets doen blijft het systeem altijd hetzelfde, na een nieuwe regering die het goed zegt te gaan doen zal na verloop van tijd toch weer de corruptie, de macht van het geld om de hoek komen kijken.

Maar wat als wij met zijn allen “verdommen” om hun spelletjes mee te spelen, wij … de 99%. Dat gaan ze NOOIT winnen. Maar dat afleren is een heet issue. Om iets af-te-leren zul je eerst moeten leren hoe de wereld echt in elkaar steekt. Daar doen de alternatieve media al vele, vele jaren hun best voor. En jij, … jij bent net zo belangrijk als al die andere 7 miljard mensen.

Niet door je stem te geven …

.. maar door je stem te verheffen, te stem te laten horen. Je opgedane kennis te delen aan je vrienden, familie, of zomaar een willekeurige vreemdeling die je iets hoort vertellen.

Jouw “echte stem” is goud waard. jouw stem is goud waard

Het gaat niet zo lang meer duren voordat de hele economie spaak gaat lopen. De expansie van de aarde die momenteel gaande is brengt vele natuurrampen met zich mee de komende jaren. Het instorten van het financieel systeem is aanstaande en onomkeerbaar. De ingeslagen weg van “de powers that be” met “democratische”oorlogen, valse vlag aanslagen en medische terreur zal gewoon zijn vervolg krijgen. De politiek zal nooit het antwoord kunnen vinden om al deze brandjes tegelijk te kunnen blussen.

Nu zijn wij aan de beurt.

Gaan we lijdzaam toekijken hoe alles ten onder gaat of gaan we ons eigen hachje redden? Dat laatste, zeker te weten.

Gaan we weer massaal een volkstuintje aanleggen of honger lijden als de banken sluiten en er geen geld meer is voor de supermarkt? Gaan we dan massaal ontdekken dat we veel gezonder zijn met die biologische voeding die we zelf maken? (Dit is geen voorspelling maar een feit wat is gebeurd na de oliecrisis in Cuba) Gaan we na deze gezondheid revolutie ook ontdekken dat we die medicijnen klaarblijkelijk ook allemaal niet nodig hadden (zie eveneens de historie van Cuba waar plotseling 50% van de artsen werkeloos werden) Gaan we dan ontdekken dat kanker gewoon te voorkomen is en te genezen? Gaan we dan ontdekken dat we eigenlijk met van alles voor de gek gehouden werden? Blijven we dan braaf stemmen of trekken we ons eigen plan? Laten we ons verder bang maken met al die valse voorwendselen van de 1%, the powers that be? Ik in ieder geval niet, … en jij?

— Henk Mutsaers