De oorlog tegen gezondheid — de ‘overheid’ weet het beter!


oorlog tegen gezondheid “Als mensen de overheid laten beslissen wat voor soort voeding we eten en welke medicijnen we moeten nemen zullen onze lichamen snel in een staat van aftakeling zijn en onze ziel zal leven onder tirannie”. De “overheid” weet het beter. Leven in een totale controle staat.

Sommigen kunnen zich dat totaal niet voorstellen, anderen ZIEN het gewoon gebeuren …..


end war

De overheid weet het beter!

Als overheidsorganen ons de weg wijzen zonder zelf gecontroleerd te worden, waar leidt die weg dan naar toe? Worden dan deze organen en instellingen onafhankelijk geleid of op de achtergrond aangestuurd door de grote farmaceutische, chemische, technische en voedingsbedrijven? De macht van het geld boven de gezondheid van de bevolking?

Vele mensen leven nog in het duister, onwetend van de Codex Alimentarius wetgeving die al vele zaken heeft verboden op het gebied van vitaminen en mineralen, homeopathie natuurlijke geneeskunde en .. vrije meningsuiting!!

Producenten van gezonde voeding krijgen te maken met onzinnige wetgeving bedoeld om hun producten nog liefst vandaag van de markt te halen of in ieder geval een gezonde bedrijfsvoering te ontmoedigen.

Je wordt zoveel mogelijk gedwongen om kunstmatige voeding, GMO, pesticiden, dieren met groeihormonen en antibiotica, E nummers etc te eten. Vadertje staat zijn wil is wet! De bureaucraten dicteren wat wel en niet mag, … als volleerde marionette poppen van de grote industrieën. En zo gaat dat in de gehele wereld. Als men alle regels gaat toepassen met de macht die men reeds bezit dan leven wij in een voeding fascistische wereld.

En … de TV / iBook / smart phone generatie is voor een groot deel reeds hopeloos verdwaald in een wereld waar ook de media onder totale controle staan. Uitsluitend berichtend wat de grote adverteerders van hen verlangen, waarheid is totaal niet meer relevant en de ‚wetenschappelijke’ onderzoeken worden gekocht of omgekocht. Een wereld waar door medicijnen vele malen meer doden vallen dan door, de ook niet geringe, oorlogshandelingen!

De geschiedenis van “medicijnen” (geneeskunde) gaat terug tot in de 15 de eeuw en ook toen begon er reeds een jacht op geneeskundigen die anders dachten als de herbalist geneeskundige de voorlopers van onze medicijnmannen.

In het begin van de 19 de eeuw namen de Rockefellers het roer over in de medische industrie en al snel werden de opleidingen van de toen al succesvolle homeopathie en andere richtingen gesloten en alleen medicijnen, chirurgie, opereren en radiatie werden de te volgen richting. (protocols) De Rockefeller familie hadden ook grote belangen in zowel de farmaceutische, olie en de chemische industrie.

De FDA de instantie die moet toezien op de veiligheid van voeding en medicijnen is gedurende haar bestaan uitgegroeid tot een gedrocht, een monster, waar de farmaceutische bedrijven hun eigen medicijnen mogen testen ter goedkeuring en veiligheid (!)

In de negentiger jaren begon de FDA de strijd aan te gaan met voedingssupplementen om — zo stelde men — de supplementen business veiliger te maken voor de consument. Dit terwijl er met de verkoop van voedingssupplementen geen doden te betreuren waren in tegenstelling tot de vele medicijnen die bol stonden van de ernstige bijwerkingen en zelfs vaak dodelijk.

De wetgeving wordt dermate streng om een goedkeuring te krijgen voor een voedingssupplement ingredient dat dit nooit met winst op de markt te verkopen meer is omdat natuurlijke producten nu eenmaal niet te patenteren zijn, een voorwaarde om voor een aantal jaren een exclusief recht te krijgen waardoor de kosten van de test terug verdient kunnen worden. Dit gaat er totaal niet over om een product veiliger te maken, ze worden immers al eeuwen veilig gebruikt. Het gaat om de concurrentie van natuurlijke producten buitenspel te zetten. Er moet immers ruimte gemaakt worden voor een totale farmaceutische overheersing!

Video Gary Null: War on Health

https://www.youtube.com/watch?v=h0CQrL5nzwo

In Februari 2014 komt Mike Adams (Natural News) met het artikel:

De strijd van de mensheid is bijna verloren.

Na het onderzoeken van bijna 1000 voedingsmiddelen, supervoeding, vitaminen, junk voeding, en populaire drankjes naar zware metalen en andere substanties in zijn nieuw opgezette lab is dit de conclusie: De strijd voor de mensheid is bijna verloren.

Leven – vernietigende gifstoffen worden opzettelijk toegevoegd aan onze voeding!

Dit gaat veel verder dan de stoffen die door milieuvervuiling in de voeding aangetroffen worden. Dit toont zich in de maatschappij met ontwrichting in gedrag en gezondheid en de mensheid gaat aan massa deze vergiftiging zo niet overleven.

Voeding is een wapen geworden tegen de mensheid. (noot: Agenda 21)

De conclusie is dan ook: Koop onbewerkte voeding van biologische oorsprong bij lokale boeren die je persoonlijk kent of begin je eigen volkstuin.

Google het hele artikel op NaturalNews Battle for humanity nearly lost: global food supply deliberately engineered to end life, not nourish it