De Nazi’s zijn nooit verslagen in 1945


nazi De geschiedenis is een geheim voor ons, de toekomst is zo mogelijk nog geheimer. Maar meer en meer puzzelstukjes komen er tevoorschijn. De duistere machthebber gaan er namelijk prat op wat ze bereikt hebben en tonen dat maar graag aan de wereld als je het wil zien tenminste. De Nazi’s zijn nooit verslagen in 1945 maar zijn gewoon door gegaan met hun plannen vanuit Amerika, via de CIA, de Bilderbergers, etc. Kijk naar de plaatjes van gebouwen in de wereld nadien gebouwd.

gedachtenvoer

NATO gebouw
Wist jij dat er gewoon gebouwen zijn in de vorm van nazi symbolen?

Google Maps

hakenkruis barakken
Google Maps
In 2006 geloofden de helft van de Amerikaanse bevolking de versie van de overheid over 9/11 niet. Maar, vijftien jaar na de aanslag is het uitsluitend de officiele versie van het varhaal wat veschijnt in de (gecontroleerde) media. Als je weet dat die officiele story op zijn best een toneelstuk is , dan kun je alleen maar afgaan op je eigen gezonde verstand in het bekijken van video’s als deze. Eerst was er het project: “the Project for the New American Century”.

Wat zijn neocons?