De media proberen je dom te houden, domme mensen zijn immers makke schapen.

de wereld bezien met een open vizier De media proberen je dom te houden, domme mensen zijn immers makke schapen.

Yep, je hebt het goed gelezen, de media proberen iedereen dom te houden. Daarmee suggereer ik inderdaad dat heel veel mensen heel domme dingen doen, zeggen en geloven. Twee mogelijkheden heb je nu voor jezelf: 1). Je gaat verder onderzoeken waarom ik dat zo stellig zeg of. 2). Je klikt nu boos weg van deze site en je komt hier nooit meer terug. In het laatste geval wens ik je een leuke dag toe en trek je vooral niets van mij aan.

de wereld bezien zonder oogkleppen

Wat is dom zijn?

Domheid kent een aantal betekenissen die alle teruggaan op een beperktheid van denken: je hebt een beperkt verstand of handelt op een zodanige manier dat het ingaat tegen het gezonde verstand. In die zin is het niet het tegenovergestelde van intelligentie want je kunt intelligent zijn en toch dom handelen. Je kan ook zeggen; Hoe kun je met zoveel verstand zo onnozel zijn om dat te denken? Dat is veelal terug te voeren op een gebrek aan logica, een gebrek aan vragen stellen het niet beredeneren van de situatie.

De media voeren nu een doodstrijd om hun eigen geloofwaardigheid en verkondigen zoveel nep nieuws dat het er duimendik bovenop ligt, … voor mij althans. Jij en vele anderen mogen niet weten wat ik en vele anderen ‘onderzoekers’ al jaren weten.

De alternatieve media, dat zijn in de meeste gevallen mensen gewone mensen die zichzelf onderwezen of bijgeschoold hebben, eigen onderzoek verrichten, maar vooral proberen logisch na te denken. Waarom worden juist deze mensen beschuldigd van het verspreiden van Nep nieuws? Wat voor belang zouden wij daarin hebben om dat te doen? Kunnen we daar bergen geld mee verdienen? Krijgen we daardoor meer aanzien? Status?

De reguliere media hebben hun lezers al de mogelijkheid ontnomen om te reageren op het nieuws en speciale kanalen zoals nujij zijn inmiddels gestopt. De sociale media zoals Facebook hebben onlangs een programma opgestart ter waarde van 14 miljoen om dat zogenaamde Nep Nieuws te onderscheppen en te wissen van de Facebook tijdlijn. Op YouTube worden de advertentiemogelijkheden op je zelf geproduceerde video’s ontnomen. Demonetization [demonetisatie] noemt men dit, het verdienmodel ontnemen. Voorbeeld: Van ons programma dotcom.radio maakten we elke week een YouTube versie. Iedere week kreeg ik bericht van YouTube dat ik beschermde muziek gebruikte. Het was echter mijn eigen muziek die geregistreerd staat bij Buma Stemra onder mijn eigen naam en nummer, en elke week weer werd, ondanks het indienen van een geschil mijn muziek opnieuw als onrechtmatig beoordeeld.

Ik ben wel gestopt met het monteren en uploaded naar YouTube. Ik doe het immers niet voor het geld al dat nieuws verzamelen en artikelen schrijven in mijn vrije tijd, ik wil namelijk net als ieder mens in een eerlijke, mooie en gezonde wereld leven en kan beslist niet tegen onrecht en leugens.

Daarom ben ik, en met mij velen anderen aan de weg aan het timmeren om anderen ook na te laten denken wat er om ons heen aan in en in trieste zaken en verschrikkelijke dingen gebeuren.

We merken het elke week bij de samenstelling van ons radio programma en podcast [dotcom.radio] dat we alleen in een sneltreinvaart alle onderwerpen kunnen aanstippen. Dieper op de zaken in gaan, daarvoor ontbreekt de tijd zoveel nieuwsaanbod is er. En de meerderheid van de berichten zijn zaken die niet of nauwelijks in het nieuws kwamen of waarvan wij denken dat het nep nieuws is. Dat laatste, wij denken dat, mag je zelf onderzoeken, we proberen je alleen maar aan het denken te zetten, logisch denken.

Een korte cursus logisch denken:

Ken jij iemand, al is het maar een enkele persoon in de wereld, die een chemische onbalans heeft? Nee, mooi zo. Waarom zijn dan alle medicijnen die de dokter gebruikt chemisch van samenstelling, chemisch nagemaakt uit de natuur. Ben ik dan niet veel slimmer om al deze middelen te vermijden en gewoon de natuurlijke middelen gebruiken net als mensen dat al duizenden jaren hiervoor deden? Ik weet dat de meeste medicijnen gewoon Nep zijn met Nep onderzoeken, maar weet jij dat ook?

De supermarkt ligt bomvol met “voeding” die houdbaar gemaakt is met allerlei chemische en onnatuurlijke hulpstoffen. Is het dan niet slimmer om net als ik een belangrijk deel van de voeding zelf biologisch te kweken om de basis in ieder geval optimaal te hebben?

Hollen vele mensen niet een ziekte en gebrek hard achterna om zo onnadenkend te leven?

Dit jaar wordt ik 65 jaar en ik kan mij niet herinneren dat ik in mijn jonge jaren mensen dood zag gaan aan kanker, nu is dat schering en inslag en is de meest toegepaste methode mensen hiervan te “genezen” ze vol te pompen met chemicaliën, chemotherapie. Een bewezen methode die eerder een bedreiging is dan een zege voor de gezondheid en levensverwachting. Daar is ongelofelijk veel lectuur over geschreven. Waarom doe je zelf je onderzoek niet als het om je eigen leven gaat?

De farmaceutische industrie is in een sneltreinvaart het vertrouwen aan het verliezen en … als je goed geïnformeerd bent weet je dat zowel de opleiding van artsen en de wereldwijde media in handen zijn van dezelfde zakenmensen. Die zelfde groep heeft ook de controle over het financieel nep geld systeem.

Dat illegale piramide geld systeem dreigt nu in elkaar te storten omdat met name Rusland en China weer echt geld willen introduceren gedekt door goud. Rusland wordt als de vijand weggezet in de door Big Brother gecontroleerde media. Niet onze vijand maar de vijand voor dat financieel nep geld systeem waarmee men de wereld en de economie al meer als 100 jaar geraffineerd manipuleert. Onlangs introduceerde Rusland al een eigen methode om het Swift betalingssysteem te kunnen omzeilen. Op het moment dat Rusland en China besluiten om de olie te gaan verhandelen in hun eigen valuta in plaats van de Amerikaanse wereldwijde oliedollar is het gedaan met de Amerikaanse economie en daarmee stort wellicht / waarschijnlijk ook onze Euro als een kaartenhuis in elkaar. (?)

Maar er is meer gaande, …. en dat is niet meer achter de schermen. Pedofilienetwerken worden blootgelegd en zelfs Dr Phil toonde dit in zijn show die promt verboden werd bij RTL in Nederland. Satanische rituelen waarmee men tegenstanders, zakenmensen, koningshuizen, politici etc. weet af te persen, chanteren en onder controle te houden.

Vele burgerjournalisten hebben inmiddels hun informatiekanalen opgebouwd en weten de reguliere nep nieuws verspreiders als de NOS, RTL, BNR, de internationale media etc. nog diezelfde dag te ontmaskeren als ze weer eens een valse vlag aanslag verslaan. Naarmate je zelf ook alert bent hoef je dat niet eens meer te volgen want de leugens zijn immers zo eenvoudig te doorzien.

De tijd dat je vol ongeloof langs de zijlijn stond en je jezelf afvroeg; “Ja maar. dat kan toch eigenlijk helemaal niet waar zijn”. Die tijd, dat tijdperk heb ik inmiddels afgesloten. In een brandend gebouw is iemand die wegkruipt in een donkere kast niet te redden, iemand die voor het raam staat te zwaaien misschien nog wel, die mensen die echter met risico zelf een uitweg zoeken hebben echter de meeste kans.

Blijft jij de wereld bezien met oogkleppen of open jij je ogen en ga je wegen ontdekken en creëren om het kwaad, het onrecht te elimineren? Of vindt je het allemaal wel goed zo als het gaat?

— Henk Mutsaers