De lugubere wereld van Mind Control …

 

De lugubere wereld van Mind Control

quasimodo In vele gevangenissen werden / worden alle gevangenen geprogrammeerd, net zoals in het leger, waren / zijn er gigantische legerbassissen in Amerika waar IEDEREEN binnen de basis onder mindcontrol getraind werd / wordt om sluipmoordenaar te worden. In mijn boek Mindcontrol schreef ik in Januari van dit jaar [2015] een visioen, een denkbeeld, waar ik midden in de nacht mee wakker werd.

MULTI-MODE PROGRAMMERING

Kathleen Sullivan vertelde dat ze gebruikt was om zowel mannen als vrouwen seksueel te behagen in de zogenaamde “Beta” modus. De “Delta” modus was voor het gebruik van haar gespecialiseerde inzet als sluipmoordenaar, bewakingsexpert, en als onderdeel van een team bij het ontzetten van gijzelaars. Tijdens haar gebruik in de “Beta” modus, verklaarde zij getuige te zijn geweest van een klein meisje, dat daar bij die gelegenheid was, om seks te hebben met Margaret Thatcher.

quasimodo
Maar wat is Alpha, Beta, Delta and Theta programmering?

“Alpha was de basis voor alle andere programma`s, zo lijkt het mij achteraf althans, waarbij een enorme hoeveelheid informatie in mijn geheugen werd opgeslagen, zeg maar gerust: in mijn geest, dat weer gebruikt werd door programmeurs om de andere programma`s te ontwikkelen. Dat was ook het gedeelte waar de meer specifieke kennis werd opgeslagen. Beta was het seksueel behagende gedeelte, dat ook wel Barbie genoemd werd, net als de pop.

Overlevenden Cathy O`Brien en Brice Taylor waren ook langdurig onderworpen aan de Beta seksslaaf programmering. Zij werden, net als de actrice Marilyn Monroe, “het Presidentieel Model” genoemd. Dit waren de topmodellen die speciaal geprogrammeerd waren voor het gebruik door Top Politici, omdat ze onmogelijk uit te horen waren, en veiliger dan de bank van Engeland ( althans……. dat dacht men toen)

Volgens een boek dat in 1981 al verscheen van auteur Fritz Springmeier, die de Nieuwe Wereld Orde ook al aan de kaak probeerde te stellen, was het Cathy O`Brien die gebruikt werd in een film als lesmateriaal voor een nieuwe lichting programmeurs. De titel van deze “controversiële informatieve film” was:”Hoe splits je een persoonlijkheid, en hoe creëer je een seks slaaf.” Daarvoor werden twee heuse pornoproducenten aangetrokken om deze trainingsfilms te maken. Kathleen kan zich nog herinneren dat ze in deze alternatieve persoonlijkheden zowel als kind maar ook als volwassene gebruikt werd. Ze had zelfs meerdere “alters” voor zowel haar rol als kind als voor de rol van volwassene. “In deze alternatieve staat van trance verweerde ik mij niet. Ik was niet angstig, kende geen schrik of pijn. Ik was een totale robot, alleen maar bezig met behagen zoals ik geprogrammeerd was.”

Delta programmering is een militair sluipmoordenaars programmering, die langzaamaan in het bewustzijn van de samenleving begint door te sijpelen in films als La Femme Nikita, en daar weer de Amerikaanse verfilming van, onder de titel: Point Of No Return en The long kiss Goodnight.

Over deze Delta training wist Kathleen nog het volgende te vertellen:” De alters die gebruikt werden tijdens operaties als bijvoorbeeld een moord of meerdere aanslagen, of invallen, maar ook als lijfwacht of als onderdeel van een team tijdens het bevrijden van gijzelaars, werden allemaal strikt gescheiden gehouden. Elke alter werkte vanuit zijn eigen geprogrammeerde emotie, en ik had een behoorlijk aantal alters die allemaal andere dingen deden. Dit was speciaal zo geprogrammeerd, zodat één alter zich nooit het hele gebeuren zou kunnen herinneren, als het zich überhaupt al IETS kon herinneren. Je werd ook willekeurig uit een groepje robots gepikt voor een bijzondere opdracht, ik was dan nooit alleen. Er waren altijd meerdere robots met ieder hun eigen specialisatie. Als je bijvoorbeeld als lijfwacht een diepe genegenheid voelde voor degene die je beschermen moest met je eigen leven, dan mag die alter niet op pad gestuurd worden om iemand te gaan vermoorden. Het menselijk geweten blijft een moeilijk te controleren afdeling voor de programmeurs, ook onder mind-control. Soms hebben ze dingen niet helemaal zo goed in de hand als ze zouden willen. De beste moordmachine zou op het cruciale moment plotseling medelijden kunnen krijgen met zijn slachtoffer. Het motief en de emoties zitten dus in aparte vakjes opgeslagen, en dat is de reden dat je zoveel alters hebt.

Het berekende mengsel van goed en kwaad lijkt wel een handelsmerk te zijn van de lieden achter dit hele gruwelscenario, want aan de ene kant worden wij mensen beduveld waar we met de neus boven op staan, door alle criminaliteit die wereldwijd door dit gespuis plaats vind achter de schermen, maar tegelijkertijd houden deze goochelaars ons een lege hoed voor en toveren er weer een vrijwillige bijdrage uit van een paar miljard aan een of ander “goed doel”, zoals voor de Ebola bestrijding of het Wereld Natuurfonds.

Hoe kwam Brice Taylor tot de ontdekking dat ze zelf een slachtoffer was
van geïmplanteerde MPD en dat ze geprogrammeerd was?

Brice Taylor verteld hierover:” Het begon in 1985, toen ik in een zware aanrijding verzeild raakte waarbij mijn hoofd door de voorruit knalde. Ik begon een soort van flashbacks te krijgen, flitsen uit het verleden, alsof een inwendige bloeding de ene alter met de andere alter in verbinding bracht. Door al het geavanceerde programmeren in het verleden was een hersenhelft ontoegankelijk geworden voor me. Ik denk dat wat er gebeurde was, dat ik begon met toegang te krijgen tot weerszijden van mijn hersenen. Dat er een opening geforceerd was door de enorme klap op mijn hoofd tijdens het ongeluk.”

“Dus een flinke klap op het hoofd heeft je tot “bezinning” gebracht?”
“Ik denk dat je dat zo kunt stellen ja.”

Als Brice Taylor tot bezinning kwam door een flinke dreun op het hoofd, wellicht dat dit boek, deze bron van informatie net dat “tikje” was dat voor mij de doorslag gaf. Mij heeft het wakker geschud, en dat is de reden, dat ik dit monnikenwerk, om al deze informatie te vertalen en te bewerken, op me genomen heb. Ik vond dat iedereen dit moest weten. Wellicht, dat het ook iets met u doet.

En dan tot slot nog even dit. Het was een plotselinge  overpeinzing die me midden in de nacht uit mijn bed deed komen, om te gaan schrijven. Toen ik deze gedachtenflits eenmaal had, liet het me niet meer los en kon ik de slaap toch niet meer vatten. Ik ben midden in de nacht opgestaan. Ik moest dit eerst op papier zetten, bang dat ik mezelf later niet meer zou kunnen herinneren aan deze ingeving.

Mijn hersenkronkel was deze: Nu het bekend is, laten we zeggen: “de geest is uit de fles ,” dat men in Amerika op grote schaal bezig is om complete pelotons van dit soort robotten te programmeren, wie zegt ons dan dat dit alleen nog in Amerika gebeurd?

De getuigenissen in dit boek gaan allemaal ver terug in de tijd. Sindsdien heeft de tijd niet stilgestaan, en de technologische ontwikkeling al helemaal niet. Ik vraag me dan ook af:”Hoe ver zijn ze NU met het uitvoeren van hun plannen, en hoeveel van zulke legers als beschreven door Cathy O`Brien zijn er inmiddels? ”

U mag mij gerust paranoia noemen, maar de feiten liegen er niet om. Denk ook even terug aan het aantal zelfmoorden in de bankwereld, in januari / februari 2014 toen er in enkele weken tijd 6 topfunctionarissen van bankgebouwen sprongen. Was dit voorkennis van robots in hoge posities in de bankwereld die zich “iets” begonnen te herinneren, en zich daarom plotseling van het leven beroofden door van bankgebouwen te springen? Of zat hun tijd er gewoon op, waren ze te oud geworden? Ze waren allen rond de 35 jaar.

Het gaat hier over mensen in onze samenleving die we op straat niet als robot kunnen / zullen herkennen, omdat ze er net zo uitzien als u en ik, en zo op het oog, en aan de buitenkant, toch ook gewoon mensen zijn. Mensen die “normale” banen vervullen zoals: bankiers, pausen, rechters, koningen, advocaten, politieagenten, priesters, acteurs en actrices, zangers en zangeressen, ministers en presidenten, soldaten, dokters, tandartsen enz. Banen, waar deze samenleving volledig op steunt en waarvan deze maatschappij afhankelijk is. Banen die deze samenleving echter ook op elk gewenst moment volledig kunnen ontwrichten, wanneer ze vervuld worden door de verkeerde mensen of robotten, of wanneer deze robotten door “hogerhand” daarvoor de opdracht gegeven word. Was de vorming van een verenigd Europa daar misschien een voorbeeld van? Zijn de functies binnen de Europese Unie al ingevuld door robots, of moet dat nog gebeuren? De komst van de Euro, wie zat daar nou echt op te wachten? De Euro waar wij in Nederland “nee” tegen gestemd hebben in een referendum nota bene.

Dat zet mij aan het denken … 

Elke strateeg, ( en Henry Kissinger in het bijzonder, heeft beslist bewezen, uniek en geniaal te zijn in zijn sluwe plannen ) denkt steeds enkele zetten vooruit, net als een schaakgrootmeester. Je moet de tegenstander altijd te slim af zijn. Vergeet hierbij de uitspraken van Kissinger niet. Hij had vele dubbelzinnige teksten, die je goed moet weten te interpreteren.

Een van Kissingers uitspraken was: “Doe alles wat niet gezien mag worden onder de bescherming van het daglicht, dan is er niemand die oplet,” en nog een zo`n uitspraak van Henry Kissinger: “Als je iets te verbergen hebt, doe het dan op een plek waar iedereen het zien kan,” Het is dus een kwestie van de juiste stukken gewoon zichtbaar op tijd op de juiste plek brengen vóórdat je kunt toeslaan met één enkele vernietigende klap. Stel nu eens voor dat…….en nu wordt het griezelig!

Stel nu eens, dat er op grote schaal compleet geprogrammeerde robots elk land dat als doelwit geldt binnen gebracht moeten worden? Hoe zou je dat onopvallend op grote schaal kunnen doen? Waar laat je die parate troepen midden in de samenleving, onder het oog van de bevolking, zonder dat er iemand vragen gaat stellen?

Antwoord: “Dan creëer je oorlogen in het buitenland en zodra de vluchtelingenstroom op gang begint te komen, stop je het ene na het andere asielzoekerscentrum vol met mensen die de taal niet spreken, misschien wel ziek of vuil zijn, armoedig en behoeftig. ( Het robottenleger) Het overgrote deel van de bevolking wil deze asielzoekerscentra echt niet in zijn of haar woonwijk hebben, zo midden in de samenleving, en men loopt er het liefst met een grote boog omheen, en dat, dames en heren,  is nu juist de bedoeling! Zo weinig mogelijk communicatie over en weer. De sluimerstand van de robotten niet verstoren. Laat ze nog even slapen.

Robots in Den Haag schrijven ons de spelregels voor, voor ons land,  Robot Mutti Merkel voert tot op de punt en de komma nauwkeurig haar opdrachten uit en helpt zo systematisch heel Duitsland naar de knoppen. De robots in Brussel bepalen helemaal niets zelf, maar zijn slechts doorgeefluikjes van opdrachten van de Nieuwe Wereld Orde voor heel Europa. Duivelse misgeboorten, in een gigantisch landgoed, ergens op aarde,  bepalen alles voor de hele onwetende wereld, door op afstand deze regerende robotten aan te sturen. Het onderlinge toneelspel verdient beslist een paar Awards. De burger heeft het nakijken, geen inspraak. “Ik stond erbij en ik keek ernaar,” is straks het enige wat je nog aan je kleinkinderen weet te vertellen. Als je dat tenminste nog mee mag maken.

Wat de toekomst ons werkelijk gaat brengen, zal alleen de toekomst zelf ons kunnen leren. boek mind control Quasimodo

Getekend: Quasimodo
– schrijver van het boek / eBoek Mind Control.

Noot van de schrijver:

Ook Toos Nijenhuis heeft bij mij thuis in mijn eigen woonkamer verteld over haar periode dat ze uitgezonden werd door de NEDERLANDESE REGERING om als moordenares dienst te doen in Australië. Als je het hoopje mens tegenover je zag zitten, kon je niet geloven dat ze ook maar in staat was om een potlood met haar blote handen te breken. De schijn bedriegt echter enorm in dit verband. Als de eigen persoonlijkheid aan de kant gaat staan om volledig vervangen te worden door een andere persoonlijkheid, komt met die metamorfose ook de bijbehorende kracht, kennis, vaardigheden en koelbloedigheid. Zolang iemand niet “geactiveerd” is om zijn of haar rol te vervullen, merk je er niets aparts aan. Ze noemen mensen onder mindcontrol in die toestand “sleepers”.

Waar ik mezelf in dat verband op dit moment erg veel zorgen over maak zijn de honderdenduizenden zogenaamde “asielzoekers- immigranten” die Europa als een tsunami overspoelen, als dat allemaal “sleepers” blijken te zijn, die nu ongehinderd door ook maar enige vorm van grenscontrole, gepakt en gezakt met die enorme voorraad munitie over de grens wandelt die Amerika nog maar pas vorig jaar opkocht, dan kunnen we onze lol hier nog op. Kijk maar naar de jongste gebeurtenissen in Parijs. Ik zweer je dat dit slechts het begin is van alle ellende.

Hierbij stuur ik je een update voor bij het artikel over de gruwelijke wereld van Mindcontrol. In het bovenstaande artikel schreef ik over mijn visioen dat ik snacht`s had in januari van dit jaar ( 2015) over de asielzoekers en de zogenaamde “sleepers” De onder mindcontrol geprogrammeerde onberekenbare terroristen die in asielzoekerscentra werden ondergebracht. Deze link laat zien in hoeverre mijn visioen van 10 maanden geleden werkelijkheid is geworden.