De kanker industrie en de dokter kent veel goedgelovigen.


tv Ruim een jaar geleden werd de Quest for the Cure gratis vertoond op internet en nu The Truth About Cancer.

Beide series lieten niets aan duidelijkheid te wensen over. Kanker is te genezen maar niet met de gebruikelijke methodes die de westerse geneeskunde toepassen.

Maar als dit waar zou zijn dan zou mijn dokter dit toch ook weten …..?

kanker genezen

Die mogelijkheid bestaat dat de dokter op de hoogte is en voor zijn eigen gezin en zichzelf een andere optie kiest. Maar in de dagelijkse praktijk dient hij (of zij) zich te houden aan de voorgeschreven protocollen … of de dokter dient een ander beroep te kiezen, te gaan studeren voor natuurarts en er ernstig rekening mee te houden — om daarna —voor kwakzalver versleten te gaan worden door de machtige media. En … in tussentijd dient ook de hypotheek gewoon betaald te worden. BIG pharma heeft dus de dokters aardig in de tang. De meeste dokters zullen maar al te graag de andere kant uit kijken om niet in psychische problemen te komen.

Noot: Ik heb het zelf al eens meegemaakt als deejay waar een (farmaceutisch) promotiefeest naar aanleiding van een afgeronde studie en de presentatie van het bijbehorende boek voor 15.000 euro werd gegeven voor de relaties en het hoogtepunt van de avond was de vertoning van de vakantie foto’s en video die natuurlijk geheel was betaald en tot de puntjes verzorgd door Big Pharma. De boodschap was voor mij maar al te duidelijk: “Als jullie ook zo goed je best doen valt dit wellicht ook jullie allen ten deel” — Pure omkoping en machtsmisbruik dus! —

Als die jongens en meiden dokters dus de volgende kankerpatiënt te zien krijgen worden de — beproefde — mogelijkheden aangeboden, en wel zo snel mogelijk, liefst deze week of morgen al. Mocht de patient een beetje twijfelen en aangeven ook alternatieve opties te willen onderzoeken … dan krijgen ze te horen dat ze daarna niet meer hoeven te rekenen op — de hulp — van de dokter !

Goedgelovig: Naïef, blind, onnozel, als je bijna alles gelooft wat er tegen je gezegd wordt … maar vooral bang, hartstikke bang, met dichtgeknepen keel van de angst. Want kanker is een dodelijke ziekte, dat weet toch iedereen. Je leest het in allerlei bladen, de krant radio en TV.

Maar kanker is al sedert 1931 te genezen toen Otto Warburg dit wereldkundig maakte.

Helaas zijn al die magazines, kranten, radio en TV onder zware invloed van het medische kartel middels de reclame budgetten en laten de heren en dames journalisten het wel uit hun hoofd om de grote adverteerders voor het hoofd te stoten.

kanker, hoe lang wil jij nog leven

Ook dit heb ik persoonlijk ondervonden toen ik in 2003 / 2004 aandacht probeerde te verwerven voor een intracellulaire vitamine opname test van een Amerikaans laboratorium. Een enthousiaste journalist bezocht me zelfs thuis om mijn verhaal op te tekenen, maar geplaatst werd er totaal niets, het bleek toch minder interessant vertelde hij toen ik hem twee weken later nog eens na belde!

Heb je eenmaal een behandeling ondergaan als chemotherapie dan zijn er veel alternatieve artsen en behandelingen mogelijk … als de artsen er dan nog aan durven te beginnen. Want voor ze het weten staan ze voor de rechtbank mocht het verkeerd lopen. De meest onzekere factor is namelijk — de patient — ! Want stel dat hij of zij de behandeling maar ten dele afmaakt en daarmee de genezing ondermijnt, wie krijgt er dan de blaam? De alternatieve behandeling, de uitvoerende arts.

Persoonlijk ben ik totaal niet bang voor kanker, ik weet hoe het kanker mechanisme werkt, dus ook hoe het allemaal te genezen is maar ook, hoe je het risico kan minimaliseren en voorkomen!

Zorg dat je dus ook kennis krijgt van al deze zaken, deze kennis ligt letterlijk voor het oprapen en staat onder andere in mijn eBoek: Zoektocht naar Gezondheid. Daarna kun je altijd nog verder gaan speuren wat anderen schrijven / zeggen om alles dubbel te checken.

Dit is een van de vele artikelen die ik geschreven heb om mensen te motiveren op eigen onderzoek te gaan, want: De waarheid is er niet voor iedereen, maar alleen voor hen die hem zoeken.

kanker industrie voor de goedgelovigen

— Henk Mutsaers