De gevaren van electrostress

Save as PDF 

puzzelstukjes Elektrostress

Voor de mensen die regelmatig puzzelen weten wel wat er allemaal ingevuld kan worden voor duurzaam uit het onderstaande lijstje. Maar helaas is gezondheid voor veel mensen ook letterlijk puzzelen geworden. Tegenstrijdige berichten in de media, tegenstrijdige wetenschappelijke onderzoeken, tegenstrijdige informatie via de dokter en tegenstrijdige informatie op internet.

Wat is duurzaam ?

Duurzaam [betekenis] wat langer blijft bestaan, levensduur. [tijdsduur] Duurzaam is de aanduiding voor tijdsduur die meer is dan men onder gewone omstandigheden verwacht kan worden.

Duurzaam is: 1) Bestendig 2) Blijvend 3) Consistent 4) Durabel 5) Degelijk 6) Eeuwig 7) Geschikt, bestemd om lang te bestaan 8) Geschikt bestemd om lang te bestaan (crypt.) 9) Houdbaar 10) Hecht 11) Kostbaar 12) Lang durend 13) Niet veranderend 14) Niet wankelbaar 15) Niet veranderd 16) Niet telkens veranderend 17) Onverzettelijk 18) Onverslijtbaar 19) Onveranderd.

TEGENSTRIJDIGE INFORMATIE

Wist je dat er mensen betaald worden om op blogs en forums deze tegenstrijdige commentaren te plaatsen? Als mensen er zelf niet meer aan uit komen wordt maar al te vaak de ‘strijd’ gestaakt met in het achterhoofd het idee van; “het zal wel”. Doel bereikt want mensen gaan maar al te vaak door met een destructieve leefstijl waardoor ze als het ware een ziekte of gebrek achterna hollen. De farmaceutische en voedingsindustrie zijn gebaat bij onwetende gebruikers die niet te veel moeilijke vragen stellen.

Gezond duurzaam leven is eigelijk niet meer als oude eetgebruiken in ere herstellen. Onbewerkte voeding bereiden op de ouderwetse manier zonder anti aanbakpannen, magnetrons, aluminium kookgerij ongezonde geraffineerde oliën etc. Gezond duurzaam leven gaat over de balans die overal in de natuur te vinden is. Zonder balans val je letterlijk om, en zonder het natuurlijke evenwicht wordt je ook langzaam maar zeker ziek!

Nu we het hier op deze site toch hebben over duurzaam dan mag zeker niet onvermeld blijven het onderwerp elektromagnetische stress. In de volgende film wordt keurig uit de doeken gedaan wat dit onder andere betekende voor de bijen bevolking. Die keren gewoon niet meer terug naar hun korf nadat er een dect telefoon ontvanger werd geplaatst. Ben je eventueel aan het verbouwen dan is het niet onverstandig om je huis om te toveren tot een kooi van Faraday. Slapen op een geaard onderlaken zoals ik zelf doe is voor een deel van de dag ook een oplossing. Verder gebruik ik een apparaatje wat ik bij me draag die met een signaal het magnetische aardveld rond mij heen creëert zodat ik daarmee bescherming geniet. Natuurlijk schakel je thuis het wifi signaal van je modem uit en internet je gewoon via een kabel of het elektriciteitsnet. —

— Henk Mutsaers