De geest is uit de fles. Het oordeel van “de kleine” man.

vrede Jaren lang hoorden we van de kleine man: “Politiek, daar kunnen wij toch niets aan doen”. Maar met slechts een paar charismatische leiders gaat er nu eindelijk wat gebeuren. De kleine man is boos, heel boos.

Het moet anders en het zal anders gaan. De (r)evolutie is uitgebroken, liefst vreedzaam, de Brexit in de UK, de verkiezingen in Spanje, Nuit debout in Frankrijk, de opstanden in Griekenland, Duitsland en meer, de geest is uit de fles.

knoop in pistool

De GEEST is uit de fles, …

… is geen sprookje. Als mensen eenmaal moed geput hebben uit de gaande zaken, als de onvrede dermate groot is, als de armoede niet veel groter kan worden, dan is er geen enkele weg meer terug voordat het doel bereikt is.

Het doel is een onbekommerde en eerlijke samenleving.

Waar ONZE normen en waarden van belang zijn. Leven in een wereld waar geen stompzinnige oorlogen gevoerd worden door de elite die naar nog meer macht op zoek zijn. Ten koste van de ellende en de dood van vele miljoenen mensen.

Maar dicht bij huis, daar wordt de pijn regelrecht gevoeld in het dagelijkse leven van die kleine man. Waar bedrijven goedkope arbeidskrachten uit het buitenland inzetten, waar de banen door hen ingepikt worden, en waar de bedrijven maar al te graag gebruik maken van deze goedkope import krachten.

De bedrijven snappen hopelijk wel dat deze mensen nu geen geld meer uit kunnen geven aan hun diensten nu ze geen of minder werk hebben (?)

Jullie goedkope arbeidskrachten krijgen dus steeds minder te doen. Is dat geen visuele cirkel die altijd zo werkt in de praktijk? Bovendien, is er in deze groep nog wel goedwil om nog gebruik te maken van jullie diensten, van jullie producten? Stemmen doen ze immers met de (lege) portemonnee.

In de gehele wereld stormen we nu af op sociale onrust die de machtige kasteelheren proberen te bestrijden met list en bedrog en vooral veel angst zaaien. De kasteelheren moeten hun paleizen, hun macht structuren beschermen maar tegelijkertijd zien ze uit naar verdere macht uitbreidingsplannen. Het creeren van chaos in de wereld maakt deel uit van dit plan.

Armoede scheppen, ongezondheid creeren waardoor die groep geen tijd heeft om zich zorgen te maken over de rest van de wereld. Open grenzen voor arbeid, open grenzen voor economische vluchtelingen.

Het doel: onvrede die moet uitmonden in totale chaos.

Uit deze chaos komt dan de mogelijkheid om orde te scheppen door de elite.

Als wij echter mee gaan in dit plan, ons laten verleiden tot een gewelddadige chaos dan zijn we de pineut. Men zal door grof geweld, met de modernste middelen dit geweld neersabelen.

Maar wat zijn hun wapens tegen geweldloze demonstraties, tegen vredige demonstranten?

Dat zien we in Frankrijk waar Nuit debout, de nachtwakers al vreedzaam demonstreren sinds maart van dit jaar. De machthebbers worden ongeduldig en gaan zelf geweld toepassen en uitlokken. Het tegendeel wordt echter bereikt, de demonstraties winnen aan kracht, de groep wordt groter en groter met de sympathie van het volk.

Geweld leidt alleen maar tot meer geweld

Laat je dus niet opjutten door populistische zogenaamde “leiders”. Maar luister uitsluitend naar het advies van mensen die in vrede willen handelen. Zoals je ook niet zou moeten luisteren naar het advies van dokters die er zelf niet gezond uit zien, zo moet je ook niet luisteren naar oproerkraaiers. Welk land heeft de harten verovert tijdens het EK voetbal, over de supporters van Ierland zal nog jaren worden gesproken, over het grote sportieve geweldloze feest dat zij lieten zien.

Vrede kan alleen maar tot meer vrede leiden

Dat is ONS geheime “wapen”.

Als we ons niet laten verleiden bij onze acties tot geweld winnen we aan sympathie bij onze medestanders. Vredige acties neerslaan met geweld maakt dat de geweldplegers meer en meer oppositie uitlokken en dat weten ze. Dat maakt ze machteloos met hun hele leger en technologische wapenarsenaal.

Totaal machteloos

Ze kunnen grijpen naar nog meer wetgeving, naar nog meer belastingen. De citroen is echter al leeg geperst in veel gevallen. Dat na de Brexit de beurzen in elkaar donderen en dat men daarmee weer meer angst probeerde te zaaien raakt de kleine man totaal niet. Zij nemen geen deel aan dat financieel piramide geld systeem circus, zij hebben geen geld.

Vertrouwen?

Hoe komt het eigenlijk dat de beurzen nu al in elkaar storten terwijl er slechts te kennen werd gegeven dat de Britten uit de EU willen? Het sleutelwoord is vertrouwen. De geldhandelaars hebben het vertrouwen verloren, het vertrouwen in de Britten? Welnee, het vertrouwen in geld is gebouwd op drijfzand, geld is niet meer als een illegaal piramide systeem. Het vertegenwoordigd op zich geen enkele waarde. Tegenover geld hoort eigenlijk de waarde van goud te staan, nu dat niet het geval is zal elke rimpel in de wereldpolitiek al een waardevermindering te zien geven. Een waardevermindering in het vertrouwen.

De huidige malaise maakt dat mensen op zoek gaan naar de oorzaak, hun alternatie zoektocht zullen gaan starten, zodat ze meer en meer ontdekken dat de media de waarheid niet vertellen.

“De man die nooit in de krant kijkt is beter geinformeerd dan hij die hem dagelijks leest, de man die niets weet is dichter bij de waarheid dan diegene waar het hoofd gevuld is van leugens en bedrog” — Thomas Jefferson

Er was een tijd dat de uitspraak; “decentralisatie van macht”, nog enige betekenis had. Nu is het gebruik van deze woorden alleen al verboden in de gecontroleerde media, schrijft Jon Rappoport op zijn blog No More Fake News

Wij kunnen op een lokaal niveau zelf onder elkaar onze boontjes wel doppen. Nu zijn er zoveel EU regels op lokaal niveau dat we zonder het te weten de wet al honderden maken overtreden hebben in de ochtend een half uur na het opstaan. Velen luisteren net als ik al jaren niet meer naar het politieke gewauwel op TV, naar de gecontroleerde oppositie als de PVV. Dat is zeker niet de weg om te gaan, de weg van opruien en geweld? Zo dom kan je toch niet zijn om die weg bewust te willen volgen, denk eens na voordat je jezelf onbedacht die weg ziet inslaan, .. Heel Den Haag totaal negeren zou dan een betere oplossing zijn.

Politieke prostitutie

De EU zit vol met anonieme gezichtloze politici die zich ook nog volksvertegenwoordigers durven te noemen. Met rijkelijke, ongelofelijk rijkelijke beloningen voor, .. ja waarvoor eigenlijk. Om te zwijgen, in het gareel te lopen, om orders op te volgen. Politieke prostitutie. Zou dat het woord kunnen worden voor 2016 bij de kleine man of wordt het toch gewoon politieke hoeren in de volksmond? Het zal de politici allemaal “worst” wezen zolang je maar niet aan hun centjes komt.

Gaan we rellen, protesten, en confrontaties zien?

Ja natuurlijk gaan we dat dagelijks zien op TV, de ultieme leugen machine. Net als bij voetbal zullen er een minderheid zijn die zichzelf niet onder controle hebben. Die minderheid zal breed uitgemeten worden door de pratende hoofden op TV. Maar de geweldloze demonstratie zoals bij Nuit debout dat in Parijs in juni met zo’n 1 miljoen demonstranten vreedzaam betoogden werd totaal genegeerd op TV, het is maar dat je het weet. En ja er werden wat stenen gegooid, nadat de politie geweld uitlokte.

Buiten de kleine man is er ook nog een grote groep die zich bewust is welke kant de plannen van de EU in gaan, het grotere plaatje is al jaren zichtbaar, voor de mensen die het willen zien. De mensen die zich niet blindstaren op de loze politieke beloften van de politiek de marionettenpoppen van big farma, big food, het geheime T-TIP verdrag van de nieuwe wereld orde en meer.

Hoe groot is die bewuste groep burgers? Vraag het eens aan Google, die zullen dat kunnen vertellen tot achter de comma nauwkeurig, als ze dat zouden willen.

Vraag eens aan de kleine man of hij je iets kan vertellen over de reele economie, hij kan je de cijfers feilloos verstrekken.

– Henk Mutsaers

P.S. Vergeet niet deze info te delen als dit je aanspreekt. thx

musicians rule the world