De economische overname door de global elite is nu …..

 

Georkestreerde ineenstorting van de economie

usa tikkende tijdbom Insider Department of Homeland Security waarschuwt: georkestreerde ineenstorting van de Amerikaanse dollar ‘is begonnen’

De klok tikt en telt af, terwijl de buitensporig boosaardige kliek die bekend staat als de ‘globale elite’ zich opmaakt voor de beslissende stappen voor een complete wereldovername. Een insider bij het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid (DHS), dat overigens de Amerikaanse hergeboorte is van de nazi-SS, bracht onlangs een onheilspellende waarschuwing naar buiten dat Amerika’s dagen geteld zijn, en dat de Amerikanen zich in feite …..

natural news

… op het ergste (dat nog moet komen) moeten voorbereiden.

Datum: 02-04-2013
Door: Jonathan Benson
Vertaling: Frank Bleeker
natural newsBron artikel

DISCLAIMER:
Dit is een vertaling van een Amerikaans artikel. Hoewel veel van wat betoogd wordt van toepassing is op de wereldwijde situatie, dienen we ons te realiseren dat sommige van de genoemde voorbeelden vooral betrekking hebben op omstandigheden in de Verenigde Staten.

De klok tikt en telt af, terwijl de buitensporig boosaardige kliek die bekend staat als de ‘globale elite’ zich opmaakt voor de beslissende stappen voor een complete wereldovername.

Een insider bij het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid (DHS), dat overigens de Amerikaanse hergeboorte is van de nazi-SS, bracht onlangs een onheilspellende waarschuwing naar buiten dat Amerika’s dagen geteld zijn, en dat de Amerikanen zich in feite op het ergste (dat nog moet komen) moeten voorbereiden.

Niet alleen is volgens de anonieme bron in de nabije toekomst een complete ineenstorting van de Amerikaanse dollar te verwachten, maar één enkel, uniform muntsysteem is al in de maak om de plaats van de dollar in te nemen. Alles wat er nu nog hoeft te gebeuren is, bij wijze van spreken, die laatste klap met de hamer, een gebeurtenis die de mensen werkelijk dooreen schudt en ze wakker maakt uit hun dronken roes, waarin zij alleen maar amusement opslurpen. Maar als dit uiteindelijk gebeurt, is het, voor wie dan ook, al te laat om daar nog iets aan te kunnen doen!

“De eerste schoten bij de wereldwijde economische overname werden afgevuurd in Cyprus”, legt Doug Hagmann van het CFP (Certified Financial Planner Board of Standards) uit, over de situatie zoals die zich op dit moment afspeelt. “Het is een plan voor een communistische wereldeconomie waarin de ‘middenklasse’ zal worden weggevaagd door een reeks van gebeurtenissen die uiteindelijk hetzelfde effect zal hebben als we nu in het huidige Cyprus zien.”

En wat is er nu precies gebeurd in Cyprus? De mainstream media beweren dat het een eenvoudige, uit een noodsituatie ontstane ‘belastingmaatregel’ was, een ‘heffing’, bedoeld om het land uit de crisis te trekken. Maar in werkelijkheid, werden het volk van Cyprus, en mensen met geld op Cypriotische banken, door de centrale bankiers letterlijk beroofd van vele miljarden dollars, door van de ene dag op de andere onaangekondigd de rekeningen van een groot deel van die rekeninghouders bij Cypriotische banken te bevriezen. Volgens meer recente rapporten kan, als onderdeel van de deal, tot 40 procent van het geld van de deposanten in beslag worden genomen.

Federal Reserve heeft onlangs meer dan 25 procent van de Amerikaanse ‘spaar- en beleggingsgelden gestolen door middel van ‘kwantitatieve verruimingszwendel’

Maar wat er op Cyprus gebeurt, gebeurt ook in de Verenigde Staten. Maar heel weinig Amerikanen, zo blijkt, zijn zich bewust van het feit dat de ‘kwantitatieve verruimings regeling’ van de Federal Reserve, die opzettelijk meer papier geld injecteert in de algemene geldhoeveelheid, inflatie veroorzaakt. En inflatie leidt tot devaluatie van het geld, wat in wezen gewoon een andere vorm van stelen van de bevolking is, om een stel centrale bankiers te redden.

Hoewel deze liquiditeitsinjecties zouden kunnen leiden tot directe economische vooruitgang, zullen zij nooit lang duren en de lange termijn gevolgen van hun herhaald gebruik is hyperinflatie en de vernietiging van de munt. En de ongelukkige waarheid van de zaak is dat alle niveaus van de overheid zijn geïnfiltreerd met globalisten, die de belangen van de centrale bankiers ten koste van het volk zullen dienen.

“Het plan voor een wereldwijde valuta of een economische wereldorde is een zaak die de politieke partijen overstijgt,” schrijft Hagmann. “Degenen die blijven betogen in de nabootsing van Republikeinen en Democraten doen niets meer dan het verzorgen van wat entertainment om mensen af te leiden van het echte probleem: dat van de mondiale elite versus de rest van ons.

“De top van de piramide in deze Ponzifraude is gevuld met leden van beide Amerikaanse politieke partijen die systematisch ons en onze toekomstige generaties plunderen en enorme financiële schulden, knechtschap en slavernij creëren. Het is een plan dat al eeuwen aan de gang is. Het probleem is echter dat we zijn geconditioneerd om niet zo groot te denken. Maar toch, de leugen is zo groot.”

Bronnen voor dit artikel zijn onder andere:

http://canadafreepress.com/index.php/article/53842

http://canadafreepress.com/index.php/article/53832

http://canadafreepress.com