De dag van, … GGZ zelfmoorden, pensioen diefstal, censuur, verwarde mensen, ondervoeding, ziektekosten en …


De dag van, … GGZ zelfmoorden, pensioen diefstal, censuur, verwarde mensen, ondervoeding, ziektekosten en …

Elke dag doe ik zoveel indrukken op, leer ik weer zoveel bij, maak mij druk om zaken en denk vaak; “Daar zou ik een artikel over moeten schrijven”. Maar dat zouden weleens veel artikelen kunnen zijn.

Wellicht een idee om al de zaken die ik belangrijk vindt te bundelen in “de dag van”.

de dag van

De Dag Van 01-maart-2017

Censuur
Vorige week werd de website van Mike Adams Natural News uit de ranking van Google verwijderd. 140.000 pagina’s en vele miljoenen bezoekers zorgden voor een petitie die al binnen enkele dagen op 66.000 stemmen stond en tellende. Deze week was de website echter weer online in de Google zoekresultaten. Zonder een nadere verklaring, hoe en waarom? Het is echter wel een dikke onvoldoende en schande voor Free Speech van Google. Ook startpage die de resultaten gebruikt werd daardoor getroffen. Maar ja Google is de machtige marktleider, eenoog in het land der blinden.

ctrl C en ctrl V
Steeds weer valt het mij op dat journalisten zich bedienen van de bekende ctrl C en ctrl V toetsen. De Copy en Paste / knippen en plakken toetsten. De zelfde artikelen kom je in verschillende media tegen. De gekozen kop is alleen anders, afhankelijk van de ruimte die het artikel toebedeeld krijgt in de krant. Onderzoek naar de achtergronden van de journalistieke prestatie … ctrl C en ctrl V. De lezer bij de hand nemen hoe de ontdekkingsreis van dit nieuws heeft plaatsgevonden? … ctrl C en ctrl V. Iedereen kan zo wel journalist spelen. … ctrl C en ctrl V. Zelfs de mensen die een krant lezen lijken zich steeds meer onnadenkend te gedragen. Deze week, net voor de verkiezingen, zei iemand tegen mij; “Bij niet stemmen gaat je stem toch naar de grootste partij?” Logisch nadenken is er ook niet meer bij in dit geval. Met de bedroevend lage opkomst, bedroevend voor de democratie die we niet meer hebben, zou een eenvoudige rekensom moeten tonen dat de vele niet stemmers zouden zorgen voor een gigantische overwinning ten opzichte van nummer twee in de uitslag. Een onnadenkende ctrl C en ctrl V opmerking dus. Als je als journalist samen met je krant vervlakt dan krijg je ook onnadenkende lezers. Ik maak elke dag nog steeds dankbaar gebruik van de krant om de kachel mee aan te maken. Ik zou niet weten waar ik zou zijn als er geen kranten meer zouden zijn, maar de krant lezen, nee veel te afstompend.

Pensioen, dit wist ik ook nog niet,…oeps
Wel logisch nu ik het zo lees. De jeugd klaagt dat zij moeten werken voor de ouderen en er voor hen straks niets meer is. Dat zou kunnen als de illegale geld piramide instort. Maar dan hebben de ouderen toch het meeste verlies geleden. Ad Broere (aardige man, heb hem wel eens ontmoet) maakte een leuke rekensom hoe het nu precies zit met de uitbetaling van de pensioenkas, of-te-wel, de gedeeltelijke uitbetaling want de helft of veel meer wordt nooit uitbetaald. Duidelijk is dat je beter niet in een verplicht pensioenfonds kan zitten maar zelf sparen. Je weet dan zeker dat je niet deel neemt aan een fonds ter behoeve van kluster bommen of zoiets stoms. Bovendien, ga je eenmaal dood en er zit nog een gigantisch bedrag in de pot dan gaat dat gewoon naar je erfgenamen in plaats van …. Lees het verhaal en verbaas je.

GGZ patiënten plegen zelfmoord
Vandaag op BNR bij Roelof Hemmen ging het over het GGZ die met hun patiënten zorg een behoorlijke wachtlijst hadden opgebouwd. Zes tot acht weken op die lijst is het streven maar dat halen ze bij-lange-na-niet binnen die tijd. Nu blijken er mensen te zijn die om die reden zelfmoord plegen, maar of dat de reden is was ook niet zeker want van de 100.000 mensen op de wachtlijst ,… oeps waren er ruw-weg eenderde met psychische problemen.

Verwarde mensen
… al die mensen met psychische problemen leiden wellicht ook tot de grofweg 75.000 meldingen die de politie deed ten aanzien van verwarde mensen. Mensen die men nergens van kon beschuldigen maar mensen die duidelijk hulp nodig hadden. Zet ze maar op de wachtlijst of tot die tijd maar tijdelijk opsluiten? Een gevaar voor zichzelf of anderen?

Geef die mensen een fatsoenlijk te eten.
Dat is wat ik denk. Ik hoorde eens iemand vertellen die aan de antidepressiva had gezeten, alsof je aan de drugs zit, wat in feite ook het geval is. Ze vertelde dat het gebruik van de medicijnen het beste te beschrijven was van een constante mist in je hersenen die maar niet op wil trekken. Geef deze mensen eens volwaardige voeding en ga kijken wat er dan gebeurd. Ik heb al een idee wat er gaat gebeuren.

Abnormale leefstijl
Zelf behoor ik natuurlijk niet bij de normale mensen, elke dag beginnen met een persoonlijk uitgebreid en persoonlijk aangepast Budwig dieet, smoothies en een eigen biologische volkstuin. Iets minder kan ook wel zullen de meeste mensen denken. Maar bij de inmiddels 20 vitamine en mineralen opname testen die ik sinds 2001 heb laten doen scoor ik steeds weer enkele onvoldoendes. Ik vindt dat echter niet vreemd in een wereld die bol staat van de chemische stoffen, elektrosmog, Chemtrails, fijnstof en stress.

Gezondheidszorg kosten
Dat is zo voor de verkiezingen wel een hot item in de politiek (niet voor mij, ik vaar mijn eigen koers met het gezondheidscooperatief) Ik haal maar weer eens het verhaal aan van Dokter Dorothy Merritt, M.D die in Amerika al haar patiënten van een prive kliniek teste op vitamine en mineralen opname. Al haar patiënten, dat is heel ongebruikelijk. Hoeveel zou dat gebeuren bij ons in het ziekenhuis? Nee niet de vitamine die de dokter aangekruist heeft op de lijst maar … alles. Nee dat zit niet in het basis pakket dus helaas. Die Dorothy Merritt, M.D had dus al haar patiënten drie keer getest in een periode van een jaar en … kwam 68 tot 82 % minder medicijn gebruik en per patiënt een score van minimaal 50% kostenreductie. Vertel dat eens tegen die politici wat ze zouden kunnen besparen. Zou deze boodschap wel doordringen in Den Haag of hebben we daar ook te maken met ondervoede verwarde mensen?

— Henk Mutsaers

Rapport: Dorothy Merritt, M.D

Spreuk van de dag: Beter vier keer stemmen per jaar dan een keer stemmen in de vier jaar. FVD

varwarring