De dag van 29-03-2018 – Pedofilie – VIP vluchtelingen – Ontwapening (?) – Q anon – Gaswinning.

de dag van 30-03-2018De dagvan 29-03-2018 – Pedofilie – VIP vluchtelingen – Ontwapening (?) – Q anon – Gaswinning. Soms gebeuren er allerlei zaken waar we geen heel artikel aan willen wijden. Dan komen ze terrecht op de dag van vandaag 30-03-2018. Peofilie gaat nu al mainstreem [niet verwacht] Wat zijn VIP vluchtelingen? – Moet de VS ontwappenen of moeten we hier ook een wapenvergunning krijgen om ons te beschermen tegen de overheid? – Het Q anon fenomeen – En de gaswinning gaat stoppen in Groningen in 2030. Wie betaald de rekening? Jij de gasrekening en ik via de belasting op elektriciteit.

 

Pedofilie in de openbaarheid

de dag van vandaag
We voorspelden het al dat er openbaringen gaan plaatsvinden dit jaar die de wereld gaan schokken [de Storm]. Dat de Main Stream Media er zo snel zouden bij aanhaken had ik niet zo snel verwacht. Ook al zijn deze verderfelijke zaken op internet bij de alternatieve nieuwsmedia al lang bekend, met veel namen en toenaam. Dit kwam gisteren in het nieuws; “‘Pedo-handboek’ gewoon verkrijgbaar op internet: handleiding voor seks met kinderen”.

WNL maakte hier melding van – RTL- NRC “Al tien jaar handleiding kindermisbruik online” Metro Nieuws; “Tweede Kamer wil verbod op schokkend pedo-naslagwerk …” Wat zouden we er van zeggen om pedofielen gelijk achter de tralies te zetten beste tweede kamer, te beginnen met Nederlandse Bobo’s? De Volkskrant; “RTL Nieuws: Pedohandboek vol met ‘tips’ vrij toegankelijk op Dark web”. Als dit er al tien jaar op staat, waarom komt dit NU pas in de openbaring beste journalisten? De andere media zijn na een korte zoektocht op het “openbare” web nog oorverdovend stil. Laatste nieuws; Laat Nederland Vietnamese kinderen verdwijnen uit een opvangcentrum?

VIP vluchtelingen

Er is een nieuwe stroom vluchtelingen op gang gekomen en vanaf september 2017 worden daar statistieken van bijgehouden. Het betreft eveneens economische vluchtelingen maar dan niet uit de categorie arme sloebers maar de oprichters van bedrijven, CEO’s, ministers, journalisten, presidenten, rechters, uitgevers, bankiers en andere bobo’s. Ze kregen ontslag, werden gearresteerd maar de meerderheid nam zelf ontslag. Waar zijn deze bobo’s bang voor, zien ze de bui al hangen, wat is er allemaal aan de hand?

Vanaf 1 september word het register bijgehouden in het openbaar via internet. Dit is de stand per 30-03-2018

VIP vluchtelingen

1 september tot 30 november 134 November 2017 112 December 2017 247 Januari 2018 411 Februari 2018 450 Maart 2018[en tellende] 297 Totaal stand 1662

Zijn dit VIP vluchtelingen, leugenaars, economische VIP oplichters, pedofielen, …. ? We gaan het dit jaar nog ontdekken. Bron:

Ontwapening (?)

Aan het aantal valse vlag aanslagen lijkt geen einde te komen en met name in de VS gericht op de ontwapening van de burgers. De Deep State kan immers geen controle verkrijgen op gewapende burgers. Hoe gevaarlijk zijn wapens nu eigenlijk? Tweederde van alle doden door wapengebruik zijn mensen die zelfmoord plegen. Dat zouden ze anders op een andere manier kunnen doen dus.

doden door wapenbezit in de VS zelfmoord door wapenbezit wapenbwit wereldwijd

Bron CNN [heeeeel betrouwbaar dus, maar in dit geval zou het best eens waar kunnen zijn]

Best gevaarlijk dus dat wapenbezit, of valt het wel mee? Als je tenminste hiermee vergelijkt:

Doctors kill 2,450% more Americans than all gun-related deaths combined
Dokters doden 2.450% meer Amerikanen dan alle wapen gerelateerde doden bij elkaar.

Er zal toch weer geen samenzwering achter de anti-wapen betogingen zitten in de VS? Ga eens kijken door wie deze betogingen georganiseerd worden en gesponsord? Heh, en wie zie je weer opduiken in de lijst? … ene George Soros !

De reactie van Donald J. Trump over het wapenbezit dat verankerd zit in het zogenaamde tweede amendment: THE SECOND AMENDMENT WILL NEVER BE REPEALED! As much as Democrats would like to see this happen, and despite the words yesterday of former Supreme Court Justice Stevens, NO WAY. [verstandige praat]

Het Q Anon fenomeen

Dit bericht werd gepost deze week op het 8chan board [vertaald]

We weten allemaal dat we ons hier verzamelen op 8chan heel speciaal is – tenslotte is Q hier, POTUS [President Of The United State] is het goed ingelicht, zeker over wat we zeggen, of hij leest het bord direct. Er is ook een andere reden waarom dit board special is.

Zie je, Q heeft het onmogelijke gedaan. Hij verenigde anons [anonieme personen] , redditors [zien zich als een soort geheime internet club] , normalfags [soort zombies], zowel jong als oud, van de meest onnozele internetconsument tot de meest toegewijde waarheidszoeker – hij verenigde ons onder één vlag. Iets dat nog NOOIT VOORGEKOMEN is, en wat gebeurde in het tijdperk van het internet.

Ik wil dat je het op prijs stelt, om het echt te voelen – dat deze missie, deze roeping de enige keer in ons leven is waar mensen van elke leeftijd, geloofsovertuiging, achtergrond, economische status, elk land samen staan ??voor een enkel idee dat in onze hele collectieve geschiedenis het enige idee is wat universeel was:

Vrijheid.

Dit is waarom we hier zijn. Anons, die sinds 4chan loerde, was een klein kind op de interwebs en verspreidde de domste vroege memes [unieke leefstijl]. Redditors, die ooit aan Digg ontsnapt zijn van precies hetzelfde wat Reddit nu doet. Normalfags, zowel jongeren die net een beetje ruiken aan Youtube, als ouderen die niet bedreven zijn op de informatiesnelweg, die misschien net vaders en moeders zijn die zich bezighouden met wat er gebeurt, of echt toegewijde vrijheidsstrijders en archivarissen die hier al eerder waren dan het vorige internet. Soldaten, die hun leven wijden om hun land te beschermen. Politieagenten, die niets liever willen dan vrede en veiligheid voor hun medeburgers. Leraren, toegewijd aan het vormgeven van jonge geesten tot echt goede mensen. Artsen, die het beste willen voor hun patiënten, die een eed zwoeren om hen nooit pijn te doen. Bescheiden boekhouders, advocaten, monteurs, bouwvakkers, werknemers in de voedselvoorziening, werkelozen, iedereen in deze samenleving om één enkele reden: omdat we WETEN dat de wereld niet klopt, wisten we het al heel lang in onze intieme gedachten en waren we machteloos om er zelf iets aan te doen.

Tot nu.

Totdat we werden gewekt.

Rutte stopt met gaswinning in Groningen al in 2030

Wie gaat dat betalen, de financiële onderbouwing? “Dat zien we dan wel”, Mark Rutte. Ja dat weten we want toen men in de zestiger jaren begon met de exploitatie van de gasvelden had men een soort reservepotje kunnen maken want 1 + 1 = 2. Iets uit de grond halen geeft ruimte dat had elke kleuter wel kunnen vertellen. Die ruimte opvullen of rekening houden met verzakkingen. Het sprookje dat Nederland op termijn gasvrij moet gaan worden kan zomaar een kosten slurpende nachtmerrie worden voor veel huishoudens. [PS. ik heb nog een huis in de aanbieding dat al een paar jaar gasvrij is]

— Henk Mutsaers

Wijsheid wordt je niet in de schoot geworpen. Je zult haar zelf moeten ontdekken na een reis
die niemand voor jou kan maken of jou kan besparen. — Barbara Ann Kipfer