De Cen#uur gaat extreme vormen aannemen op @oogle, $acebook en Twi!!er.

QDe Cen#uur gaat extreme vormen aannemen op @oogle, $acebook en Twi!!er.  Ik schreef er vorige week al over dat verschillende kanalen op &uoTube totaal verwijderd waren, geblokkeerd, maar dat waren relatief kleine jongens met slechts 100.000 tot 250.000 volgers. Nu amper een week verder zijn de groten aan de beurt zoals info_ars en Natural#ews. Van dit laatste kanaal met een miljoenenpubliek werden alle 1700 video’s verwijderd. En nee dat treft niet alleen de VS maar de gehele wereld.

Totale openlijke 0ensuur dus !!

I want you

trustIn de titel van dit artikel ztiten een praa opztetelijke schijrffoutne. Leuk voor de taalpuristen waar ik toch al geen vriendjes mee was. Vroeger liet ik al mijn artikelen op taalfouten controleren maar als dan het artikel na een dag of twee dagen later gepubliceerd werd was soms de bijbehorende video al van You!ube verwijderd, niet handig dus.Nu zouden we wel eens een stap verder moeten gaan. De zeokrobots van @oogle en alle andere internet “vreinden”, de zogenaamde kunstmatige intelligentie ook wel artificial intelligence, een proces waarbij computers meer en meer taken gaan overnemen van mensen. De zookrobots worden gevoed met woorden die verdacht of verboden zijn en je video kan al verwijderd worden, volautomatisch zonder tussenkomst van menselijke ogen. Je artikel lager in de ranking geplaatst worden, je tweet van Twi!!er verwijderd worden of de politie staat bij je thuis aan de deur om even uitleg te komen vragen. Al gebeurd in ons vreedzame kikkerlandje.

Maar dat spelletje kan door verschillende partijen gespeeld worden door in woorden sommige letters door cijfers of andere tekens te vervangen. Nadeel is dat het voor pas ontwakende medeburgers moeilijker wordt om per ongeluk deze artikel te vinden via keyw00rden [sleutelwoorden].

AIIs dit spelletje van big brother
nieuw voor mij?

Nee hoor, in het begin van de 2000 jaren moest ik al enkele keren mijn gehele website handmatig aanpassen van het Amerikaanse bedrijf dat ik vertegenwoordigde om schadeclaims te vermijden omdat er een vertegenwoordiger van de FDA toezicht hield op de publicaties over de gehele wereld.

Na de start van ons radio programma c.q. podcast “gezondheidsradio” in 2008 werd ik al binnen een jaar uitgeroepen tot kwakzalver. De vermelding staat nog steeds in de @oogle ranking. Ik vond het eigenlijk wel vreemd dat de website van kwakzalverij zo hoog in de zoekresultaten naar voren kwam.

Ik heb er jaren hard aan moeten werken met meer als 2.000 artikelen om een goede ranking te kunnen verwerven in die tijd en zo’n schamele zuurpruimen blog staat met mijn naam op nummer één, onbegrijpelijk.

@oogle henk mutsaers

Met de paar video’s op You!ube viel ik dankzij mijn protestlied Hope C0mes In The D_ark ook daar al gelijk in 2011 in de prijzen. De video werd verwijderd uit de index en onvindbaar. Maar wel vindbaar bij duckduckgo.

duckduckgo hope

Na de start van dotcom.radio waar we de podcast ook via You|ube gingen uploaden werd na elke upload een automatische AI mail gestuurd met de melding dat er gebruik werd gemaakt van muziek waar copyright op zat. Mijn eigen liedje dus. Maar elke week moest ik dat opnieuw bewijzen. Daar ben je dan wel klaar mee na verloop van tijd.

Nu is inmiddels mijn gehele YT account demonetised, er worden dus geen advertenties meer vertoond dus de kosten voor het hosten van de websites en mp3 files komen steeds meer uit de eigen portemonnee. Maar je moet er wat voor over hebben om in een betere wereld te willen leven zeg ik dan maar.

Echter bestaat de kans dat we dit spelletje niet oneindig vol kunnen houden. Ook al worden we totaal geblokkeerd in de zookresultaten, dit betreft toch niet meer als 25 tot 35%. De rest weet mij / ons wel te vinden. Maar het kan ook nog wel zo gek worden dat providers geen sites meer mogen beheren die net als wij “nep”nieuws (!?) verspreiden met een zogenaamd internet paspoort. Dat recht is alleen maar toebedeeld aan de grootschalige NNM, de NepNieuwsMedia.

— Henk Mut@aers

Zie dit recente voorbeeld van internet Cen@uur.

UK conspiracy of silence – rape gangs exposed – truth teller’s Twitter account shut down

Wijsheid wordt je niet in de schoot geworpen. Je zult haar zelf moeten ontdekken na een reis
die niemand voor jou kan maken of jou kan besparen. — Barbara Ann Kipfer