De cannabis plant was een bedreiging voor … BIG Business


de cannabis plant … voor BIG Business. Er is veel aandacht voor medicinale cannabisolie (medicinale marijuana) maar wat konden we nog meer doen, — of liever gezegd, hadden we allemaal kunnen doen — met de andere eigenschappen van de cannabis plant. Cannabis is super voeding, milieu vriendelijke en sterke kleding, brandstof, papier en een alternatief voor plastic en een alternatief voor vele soorten chemicalien. ….. Al die toepsssingen zijn even waardevol als de medische voordelen.

We werden [worden] allemaal bedrogen
Om de totale invloed van de media de grote bankiers en hun belangen te begrijpen geeft de onderstaande korte documantaire inzicht (15 min). De video neemt je mee terug naar 1930 en geeft je inzicht in het verdraaien van de geschiedenis. De groene revolutie die toen plaats — had — kunnen vinden werd vakundig de nek omgedraaid vanwege de belangen van de opkomende olie industrie, de namaak voedingsindustrie, de chemische industrie, de farmaceutische industrie en de belangen van de bankiers. Zie hoe de geschiedenis werd veranderd, vervalst, gemanipuleerd, de bevolking werd gehersenspoeld en velen weten nog steeds niet beter.

de groene revolutie van cannabis
1. Hennipzaadmelk is gezonder voor mensen en de planeet en in slechts een enkel seizoen kan de gehele planeet zich hiermee gaan voeden als de productie weer zou worden hersteld. Overal waar mensen ondervoed zijn kan deze plant uitkomst bieden omdat hij zo eenvoudig te kweken is. In plaats daarvan sterven mensen en speciaal kinderen omdat de cannabisplant verboden is.

2. Van hennip produceer je kleding die supperieur is aan katoen. Inplaats daarvan hebben we dus katoen productie, goed voor bijna de helft van alle pesticiden gebruik in de landbouw. In een enkel seizoen kan dit dus teruggedraaid worden.

3. Hennip is sterker dan staal maar omdat het verboden is worden plastics toegepast die de gehele wereld nu vervuilen. Echter in een enkel seizoen …..

 


CBD medicinale cannabis olie


PVV (Geert Wilders), veroorzaakt zelf, de vluchtelingenstroom: Het is Israel, die achter de aansturing zit, van het Pentagon. Om al die landen te bombarderen, voor olie en Walstreet-bankiers-rente. Doordat het PVV zijn fondsen krijgt, uit deze hoek (Israel), is het juist de PVV, die de vluchtelingen stroom veroorzaakt. Helemaal, nu duidelijk werd, dat een Israelische generaal, 1 van de commandanten van ISIS is.

Je zal zien, dat vlak voor de verkiezingen, dit groots uitgemeten wordt, en dan gaat men weer opnieuw, massaal, op de oude partijen stemmen, die ook allemaal aangestuurd worden, door, ‘het grote geld’. Er is geen politieke keuze. NOOIT geweest. De kleine nieuwe partijen, die wel verandering willen, worden door het huidige Nederlandse 1-partij-systeem, vakkundig buiten de politiek gehouden.

Daarom moest Pim Fortuin dood, en leeft Geert Wilders (PVV).

Alles draait maar om 1 ding: Het instand houden, van, de ‘heilige’, kanker-verwekkende, olie-dollar. Putin doorbreekt dat, en legt de westerse leugens bloot. Maar ook Putin heeft zijn agenda! Gas en olie controle. Dus daar schieten wij ook niet veel mee op.

Het hele VW-diesel schandaal, heeft maar 1 doel. Er moet ‘iemand of iets’, de schuld worden gegeven, voor de enorme luchtvervuiling, vooral in Engeland. Daar, waar hoofdzakelijk diesels rondrijden. Alle diesels gaan nu vervangen worden, door de nog giftigere benzine auto’s. En de diesels, worden 2de hands verkocht, in derde wereldlanden. Allemaal omdat zonder olie, de dollar, ‘geen cent meer waard’, zal zijn.

Volgens mij, geldt hetzelfde, voor het PVV, en ‘Geen Peil’, scenario. ‘Geen Peil’, is eigendom van, de Telegraaf. Het zijn kat-vangers, om te voorkomen, dat mensen echt, op nieuwe, Euro-sceptische, partijen gaan stemmen. Maar deze partijen, worden door de huidige partijen, in de politiek geweerd. Als het erop aankomt, zullen PVV en ‘Geen Peil’, als een blad aan een boom omdraaien, en iedereen in shock achterlaten.

Maar dan zal het te laat zijn …. Dick