De Beurs Crash oorlogsverklaring met – 666 – punten

 

De Beurs Crash oorlogsverklaring met – 666 – punten

de illuminati 666 beurs oorlogsverklaring Wat verteld de aandelenmarkt crash van afgelopen vrijdag ons? USA Today: “It was the exclamation mark to a lousy week in the stock market — a 666-point drop Friday” Op exact de dag dat Donald J. Trump de memo vrijgeeft gaat de beurs hard onderuit met het magische cijfer “666”. Waarom is dit cijfer belangrijk?

Wat vertelt het 666 illuminati nummer ?

Zeshonderdzesenzestig, ofwel 3 x 6, wordt in de Bijbel het getal van het Beest genoemd en toegekend aan Satan, Lucifer of the Antichrist, zoals beschreven in Openbaring 13. Omdat de illuminati satanisten zijn maken ze regelmatig gebruik van deze nummerreeks, als eerbetoon aan hun meester, Satan. De geometrische vorm van dit nummer is de hexagram ofwel de Davidster. [Bron]

de 666 aandelenmarkt crash
Trump is hard bezig de Deep State bloot te stellen in het volle licht, te ontmantelen en voor een militeire rechtbank te krijgen. De Deep Stateterrug op de manier die zij kennen en waar ze meesters in zijn. Corruptie en bedrog. Dat de beurs met exact 666 punten onderuit is gegaan zegt de rest van de wereld dat de Deep State nog steeds macht heeft. Een waarschuwing aan het adres van Donald J. Trump. Maar Trump vecht tegen onrecht pedofilie op mega wereldschaal, human trafficking, satanisme en veel meer misdaden tegen de mensheid. Wordt wakker, voorkom dat je zelf ook een slachtoffer wordt, ….
De oorlog om de absolute macht, de absolute controle over de wereld wordt nu uitgevochten, deze oorlog vindt NU plaats. En de meeste mensen weten nog niet eens wat er gaande is achter … en voor de schermen !

666 Punten – Toeval Bestaat Niet