Chemtrails, nog nooit iets serieus over gehoord op TV

Save as PDF 

 

teken de cfhemtrail petitie CHEMTRAILS NIET OP TV, DUS KAN HET NIET WAAR ZIJN
Als het niet op TV komt dan is het niet waar. Veel mensen haken dan ook af als men ergens zo’n verhaal leest op de een of andere website. Immers, als het echt een probleem was dan zouden we dat toch zeker wel horen op het journaal.

Verder dan om de hete brij heen draaien zijn ze in Nederland op TV niet gekomen in tegenstelling tot de Duitse TV ….

chemtrails

Chemtrails können gesundheitliche Schäden verursachen

Deze video[Engelstalig] konden we helaas niet insluiten, je vindt de link [ HIER ]

Al sinds zo’n tien jaar ben ik op de hoogte van het fenomeen Chemtrails of-te-wel GEO engineering. Daar is niets vreemds meer aan, geen allu-hoedjes, geen complot theorie maar gewoon een vaststaand feit waarover gewoon rapporten van zijn te downloaded op de website van de Amerikaanse overheid; de link vindt je [
Hier ]

De afgelopen jaren schreef ik daar al enkele artikelen over en Peter Vereecken was te gast in gezondheidsradio vanwege de vele schadelijke stoffen die over onze hoofden worden uitgestrooid. Uitzending downloaded [ Hier ] Alweer bijna zes jaar geleden waarin er niets veranderde. In 2013 kwam ik Peter weer tegen bij een demonstratie tegen Chemtrails in Brussel samen met maar liefst 150 protesters waarvan [ Hier ] verslag.

Belangrijk om te weten is: “Hoe kun je het gevaar enigszins indammen?” Detox / ontgiften

Deze week kreeg ik het volgende mailtje van Marije, een verontruste burger.

Geachte Mevrouw/Mijnheer,

Ik schreef een paar maanden geleden een goed lezend stuk over het fenomeen “geoengineering / aerosolspraying / h.a.a.r.p “. De mainstream media zwijgt immers over dit grote milieuschandaal.

Zou u mijn stuk eerst eens willen lezen en daarna overwegen om het eventueel te publiceren op uw site? Velen lazen het al en vonden het goed geschreven en duidelijk.

Mocht u dat willen, dan stuur ik u het stuk als Pdf-document naar u toe. Ik ben geen beroepsjournaliste, maar wel een goed geïnformeerde leek en bezorgd burger…

Met vriendelijke groeten, Marije

“Heeft u zich ooit afgevraagd of het wel klopt dat zogenaamde condenssporen van vliegtuigen tegenwoordig úren blijven hangen in de atmosfeer en zelfs uitwaaieren tot een witte deken die ons zonlicht voor een groot deel blokkeren?

Het antwoord van wetenschappers die daar onderzoek naar hebben gedaan is: “Nee, dat klopt niet” “Een condensspoor is na hooguit een paar minuten opgelost en zie je niet meer”.

Hoe kán het dan dat er tegenwoordig zo veel “condenssporen” zijn die niet meer verdwijnen, maar uitwaaieren in de atmosfeer? Wetenschappers deden daar onderzoek naar en ontdekten dat het hier dan ook niet gaat om condenssporen, maar om chemische sporen. D.w.z., pure chemicaliën waarmee men met speciaal daarvoor gemaakte apparatuur vanuit vliegtuigen sproeit òf chemicaliën/metaalpoeder vermengd met vliegtuigbrandstof waarmee men vanaf zo’n 6000 meter het luchtruim besproeit. En dat gebeurt niet alleen bij een egaal blauwe lucht zodat je de chemtrails makkelijk kunt zien…Sproeien gebeurt ook bóven een grijs wolkendek, zodat het voor ons onzichtbaar blijft.

De ironie van het hele verhaal is ook nog eens: Onze meteorologen, die natuurlijk wel beter weten, als ze de Nasa satellietbeelden goed zouden bekijken, vertellen niet het eerlijke verhaal, maar lezen een script op dat ze krijgen toegeschoven “van hogerhand”…wie dat dan ook mogen zijn, dat is mij tot op heden nooit duidelijk geworden. Wat wel duidelijk is geworden bij vele Nederlanders door de jaren heen is, dat onze meteorologen niet gewoon vertellen hoe de vork in de steel zit. In de V.S. Zijn er meerdere meteorologen die dat wèl doen.

De twee pdf documenten van Marije zijn hier te bekijken / te downloaden zodat je ze zelf door kan sturen. [ hier ] en [ hier ]


Chemtrails: Dankzij Maarten weten we nu welke geheime namen daarvoor werden gebruikt:
Solar Radiation Management & Albedo Management
Maarten Horst – Solar Radiation Management
Gepubliceerd op 13 mrt. 2016

Maarten heeft onderzoek gedaan naar weer manipulatie. Via Schiphol is hij achter verschillende dingen gekomen .o.a. de originele benaming van Geo Engineering. Waarheidsvinding beschouwt als terrorisme ? Luister naar het verhaal van Maarten die de AIVD aan de deur heeft gehad en zelf heeft opgebeld om zijn bevindingen te delen. Dat telefoon gesprek is te beluisteren na het interview met Maarten .

Wijsheid wordt je niet in de schoot geworpen. Je zult haar zelf moeten ontdekken na een reis
die niemand voor jou kan maken of jou kan besparen. — Barbara Ann Kipfer