Chemtrails, genetische beïnvloeding, vaccinatie via besproeiing

chemtrail bescherming Chemtrails, .. en wat nog meer ? [update 07-07-20106]

Chemtrails, weer-beïnvloeding maar ook menselijke hybridization, genetische beïnvloeding vanuit de lucht via nanotechnologie en ongeoorloofde massa vaccinatie via besproeiing. Je bent gek denk je wellicht?

– Ik wil het niet eens weten, of – wat zou ik kunnen doen tegen deze waanzin?

Chemtrails

Morgellons vezels via sproeivliegtuigen, maar wat nog meer

condens sporen of chemtrails

Morgellons, ook wel Morgellons ziekte of Morgellons syndrome genoemd is een conditie waarbij de patiënten‚ de waan hebben‘ en overtuiging dat ze zijn besmet zijn met ziekteverwekkers omschreven als dingen zoals insecten, parasieten, haren of vezels, terwijl er in werkelijkheid geen van dergelijke dingen aanwezig zijn …… lezen we op Wikipedia (Engelse versie)

Greenswetenschap schreef hierover: (Reeds) In 2006 verschenen er regelmatig berichten in de Amerikaanse media over een mysterieuze aandoening die men ‘Morgellons’ noemde. lees verder

De onderstaande video geeft wat meer inzicht in laboratorium testen gedaan met deze Morgellons ‚waan’ slachtoffers.


Chemtrails, genetische beïnvloeding, vaccinatie via besproeiing

Bron: zengardner
Auteur: Zen Gardner
Vertaling: Henk Mutsaers

Nou, dit is ongeveer net zo donker (angstaanjagend) als het wordt, maar het moet gezegd worden. Zoals we samen allemaal (?) wel weten, worden chemtrails voor meerdere doelstellingen ingezet. Het is het ultieme leveringssysteem. Door onze lucht te vergiftigen heeft het effect op werkelijk alle levende wezens. Met dit enorme programma in operatie, ook al geven ze niet openlijk het bestaan toe, kan er van alles geladen worden in de tanks van de sproeivliegtuigen of toegevoegd worden aan de vliegtuigbrandstof op elk gewenst moment en gespoten worden over de nietsvermoedende mensheid.

Terwijl de welbekende metalen elementen als aluminium en barium en tal van andere giftige bestanddelen algemeen bekend zijn bij de toepassing voor massieve wereldwijde weer manipulatie programma’s, zijn er nog andere meer snode elementen die we al (onbewust) binnen krijgen door de jaren heen.

Wacht even, dit zal geen prettig bericht zijn en kan je een gevoel van angst en hulpeloosheid geven, maar het feit alleen al dat we ons bewust zijn van deze programma’s kunnen ons de kracht geven om in actie te komen. Zoals ik al vele malen meer verteld heb, hun matrix [schema] is gericht op instorting en zijn vele niveaus van controle en bedrog, maar het zal niet gaan zonder een zeer gewelddadig en zelfs catastrofale doodsstrijd die ons allen zal beïnvloeden.

Aerial Vaccinaties [via de lucht]

Ik was net klaar met het bestuderen van de video die iemand aan mij toegezonden had en stond op het punt om het te plaatsen. Maar ik wilde het toch iets beter formuleren en introduceren omdat de informatie zo griezelig is. Ik ken dit programma al enige tijd, maar zoals u zult zien, het is een uitstekende, beknopte verantwoorde wetenschappelijk korte samenvatting en uitleg. Ik controleerde mijn mail inbox na het nemen van een pauze en ziedaar, dit volgende artikel werd mij door iemand anders gestuurd. Geen toeval! We wisten al enige tijd van deze kans, maar de timing was zeer synchroon.

Bron: Removing the Shackles [Het verwijderen van de ketenen]


Gedwongen Vaccinatie: Door de lucht die je inademt ….

Het loopt niet uit de pas te veronderstellen dat als ze een – in de lucht verneveld vaccin – tegen door muggen overgebrachte malaria en dengue [tropische virusziekte] kunnen creëren, kunnen ze ook muggen [en alle ander stekend en bijtende insecten] modificeren / bewapenen met elk vaccin wat je maar kan voorstellen, … of een virus! Voeg hier aan toe het feit dat sproeien vanuit de lucht al openlijk gedaan wordt tegen het “West Nile Virus”, dan zitten we niet ver van het idee dat er niet alleen aluminium en barium in die chemtrails zit op grond van andere feiten? De Chemtrail griep is een veel voorkomende term tegenwoordig ….

Dit document schetst een aantal zeer interessante gegevens over dat onderwerp (de hele studie is ingebed in het volledige artikel)

BLOOTSTELLING AAN POLIO VACCIN VIA DE LUCHT
EN NANO GENEN-AFGIFTE-SYSTEEM

Met het gebruik van adenoviral protein envelopes [transportmethode] specifieke immunisatie en nano gen-afgifte-systemen zijn sporen waargenomen na lucht-sproeien tegen het West Nile virus in een vrouw die nooit werd gevaccineerd tegen polio of ouders had die waren gevaccineerd in Anaheim, Canada in het voorjaar van 2009.

Met gebruik van PCR-analyse toonde men positieve eiwit band lezingen voor KD-45 [Simian Green Monkey polio virus-40] eveneens betrokken bij het oorspronkelijke onderzoek naar kanker, bevindingen van de voormalige toonaangevende American Cancer Institute onderzoeker, Dr. Mary Sherman in de vijftiger jaren. Onder wijziging van de wet uit 1949 ten aanzien van chemische en biologische oorlogsvoering in december 2007, staat dat in het kader van maatregelen tegen terroristische aanslagen en oproer beheersing er massale inentingen via lucht-besproeiing kunnen plaatsvinden. Veel nieuwe biologische bestrijdingsmiddelen zijn gemaakt van verschillende materialen als bio-nanotechnologie die gebruik maken van dezelfde technieken als nasale [neus] vaccinatietechnologie.

Lees meer …


Chemtrail vezels & Gedwongen Bio- geregeld transhumanisme [verbeterde mensen]

Ik waarschuwde al dat het allemaal duistere zaken zijn, maar de meesten onder u, reeds bekend met morgellon’s ziekte, de verwondingen die zich vertonen op de lichamen van de mensen die niet genezen waar de morgellon synthetische vezels te zien zijn en werkelijk uit de huid kunnen worden getrokken. Het is afschuwelijk en het treedt al meer dan een decennium op. Geen enkele officiële medische studie is gedaan vanuit regeringswege en de zaken die bij hen aangedragen werden zijn afgewezen voor een verscheidenheid aan valse redenen. Nogmaals, de ellendige ontkenning en behandeling die gegeven worden bij elke wending in deze chemtrail bewustzijn arena.

In de volgende YouTube video wordt de aard van deze vezels onthuld dankzij het onvermoeibare werk van Clifford Carnicom, lange tijd onderzoeker en klokkenluider op het gebied van chemtrails aan wie wij allen veel dank verschuldigd zijn.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Ik bestudeer de luchten constant, als er een pauze is tussen chemtrails bestudeer ik dat van nabij en de natuur van een nieuwe besproei-samenstelling. Als je ooit een kleurverandering waarneemt zou het niet onverstandig zijn om binnen te blijven, ramen en deuren te sluiten en het luchtzuivering-systeem tijdelijk uit te schakelen [als je dit hebt]. Je zou zelfs een medisch mondkapje kunnen gebruiken en er altijd een bij de hand hebben. Als ik chemtrails observeer dan zijn de zwarte een zeldzame verschijning, duidelijk een andere samenstelling.

In het begin van de negentiger jaren werd er klaarblijkelijk veel geëxperimenteerd met de vezels toen mensen de vezels vonden op hun auto en gedrapeerd op de bloemen en planten. Ze hebben ze blijkbaar gemanipuleerd in meer geavanceerde nano vezels die je zag in de bovenstaande video. De opvallende gepresenteerde werkelijkheid is dat zelfs diegenen die geen symptomen vertonen van de Morgellon’s dragers zijn van deze zelfde levensveranderende vezels.

De vraag blijft bestaan, waarmee besproeien ze ons nog meer, en waarmee zullen ze ons nog gaan besproeien? We moeten ons bewust zijn van deze gruwelijke realiteit en doen wat we kunnen om gezond en sterk te blijven alsmede waakzaam zijn wat er in onze lucht is ten allen tijde.

Het zware meedogenloze bespuiten in de VS is een van de vele redenen waarom ik wist dat ik daar weg moest. Het is waar dat je over de gehele wereld chemtrails ziet, maar de VS is duidelijk een van de meest zwaar bewerkte locaties op de planeet, en juridisch, als dat nog enkele invloed heeft, is het eigenlijk toegestaan om “te experimenteren” op de eigen bevolking wat grondig is gedocumenteerd.

Daarnaast is het duidelijk dat een enorme elektromagnetische bombardement een essentieel onderdeel is van hun programma. Het verzachten van de effecten via scalaire technologieën zoals orgonite, die overigens gebruikt maken van hetzelfde piëzo-elektrisch effect als hun nanobot-achtige implantaten is uiterst nuttig. Nog belangrijker is het bijhouden/opvijzelen van onze persoonlijke trillingen ver boven die van de matrix en afstappen van de geest en levensbedreigende invloed op alle mogelijke manieren.

Zoals ik hierboven al zei, we hebben uiteindelijk niets te vrezen als we een eeuwig bewustzijn hebben van deze aardse ervaring, en met gepaste zorgvuldigheid, goed geïnformeerd, bekrachtigd om fit en gezond te blijven ten allen tijde.

Stay encouraged and empowered, we have everything going for us.

Much love always, Zen

Bron: http://www.zengardner.com/
Auteur: Zen Gardner


Wellicht wil je mijn ervaringen ook delen. We worden niet alleen vanuit de lucht besproeid, maar de loodvrije benzine (net als kerosine) heeft ook toevoegingen van giftige zware metalen PAK’s (4x meer dan diesel) die de oogsten, dieren en mensen chronisch ziek maken, dus vernietigen en ons in de klauwen drijft van Big Farma en bedrijven als Monsanto, Groet, Dick

In 2004 was ik in Canada en toen verscheen daar een artikeltje in de krant. Canadese wetenschappers hadden ontdekt dat grassen, bomen en planten de uitlaatgassen van het verkeer inademen. Deze stoffen bleken dan ook weer aanwezig in gras- en boompollen. Hiermee wordt duidelijk waarom er vroeger nagenoeg geen pollen allergieën bestonden. En ook dat het woord “allergie” eigenlijk “vergiftigingsverschijnselen” betekent. lees verder

Kijk ook Chemtrails, de geheime oorlog (NL ondertiteld)

The “International Journal Of Environmental Research And Public Health” has just published an in-depth research report, authored by Dr. Marvin Herndon, that directly implicates with 99% certainty the use of highly toxic coal fly ash as a base material in ongoing climate/geoengineering programs. see Wakeup-world