Chemtrail hearing in Canada (video)

Chemtrail hearing in Canada

teken de cfhemtrail petitie SHASTA, CA Hearing on Covert Chemtrail Operation

De meeste mensen reageren apatisch (gevoelloos, onverschillig) over het fenomeen chemtrails. Het VERGIFTIGEN vanuit de lucht van onze voeding, de lucht die we inademen het water wat we drinken.

Het gaat dus over jouw gezondheid, jouw geliefden, kinderen, kleinkinderen. Als iedereen zijn mond dicht houdt, braaf gaat stemmen etc, dan gaat dit dus gewoon door …….

chemtrails

Hoe lang gaat dit nog door als “we” niets doen?

Vanuit Belgie kreeg ik deze mail …. een van de weinige mensen die actief reageerde op deze bedreiging ….

Beste meneer Mutsaers ik ben al een tijdje de discussie over chemtrails aan het volgen. Veel mensen in mijn omgeving zijn ziende blind. Ik zag dat dhr Vereecke nogal onder vuur ligt. Ik ben me in het vraagstuk nwo gaan verdiepen en ben een aantal verontrustende zaken tegen gekomen. Er rest ons weinig tijd. Er staat nu een filmpje op you tube met de titel SHASTA,CA Hearing on….Dit betreft een hoorzitting in Shasta California. Dit filmpje waar wetenschappers piloten en burgers hun verhaal doen is een mijlpaal. De vertegenwoordigers van de staat California hebben mijn respekt. Ik hoop dat dit voorbeeld ook bij ons navolging gaat krijgen.

Vriendelijke groeten P……

The “International Journal Of Environmental Research And Public Health” has just published an in-depth research report, authored by Dr. Marvin Herndon, that directly implicates with 99% certainty the use of highly toxic coal fly ash as a base material in ongoing climate/geoengineering programs. see Wakeup-world