Brexit en de “Britain First” leugen door de Main Stream Media


britain first Het journaal: Hoe wordt jij voor de gek gehouden, nu en altijd.

Ik kon het ook niet geloven in eerste instantie hoe de nieuwsmedia je live konden bedotten, voor de gek houden, besodemieteren. Er wordt toch live debat gevoerd voor de camera, eh ja natuurlijk. Maar wist je ook dat die actualiteitenrubriek tevoren was gerepeteerd?

Ik kwam er achter bij de locale omroep waar mijn sidekick een technische opleiding volgde en ook moest oefenen bij de grote omroepen als de NOS.

de media leugens

Fake nieuws dus.

Telkens als er live geschakeld wordt in het nieuws naar een reporter ter plaatse moet je maar rekenen dat de onderwerpen en instructies bij de reporter aldaar op zijn oortje zijn medegedeeld.

Maar het gaat ook wel eens mis zoals bij de neuroloog die na het ongeluk met Prins Friso in contact kwam met de behandelende artsen. Terwijl de media al die tijd zorgvuldig het beeld hadden geschetst van hersenschade kwam via de andere bron naar buiten dat dit niet het geval bleek. Goed nieuws dus zou je zeggen, maar dit bleek niet in het beeld te passen dat wij zouden moeten geloven. Er werd live bij Paul en Witteman al de beschuldiging geuit dat de neuroloog in kwestie deze informatie als arts geheim diende te houden. Einde oefening voor de man.

Op deze manier werd de focus verlegd, schade controle, en het onder valse vlag gebeurde ongeval kon verder zijn verloop krijgen. (zie YouTube)

Zo ook de berichtgeving in de media op de moord van Jo Cox. In alle media werd verteld dat de moordenaar riep. “Britain First“. De eerste indruk krijg je vervolgend moeilijk uitgewist in het geheugen van de meerderheid.

Op TV zullen ze deze kreet zeker in stand houden, gelukkig hebben we ook nog alternatieve media die hun berichten op YouTube plaatsen. De getuigen ter plaatsen vertellen dat ze met zekerheid kunnen stellen deze kreet; “Britain First” zeker niet gehoord te hebben.

We kunnen dus vaststellen dat de media liegen.

En dat doen ze elke dag, niet alleen door het nieuws te verdraaien maar ook tijdens belangrijke zaken andere onbelangrijke zaken op te blazen zodat je aandacht afgeleid wordt van het echte nieuws zoals bijvoorbeeld, dat Zwarte Piet discriminerend is. (reuze belangrijk natuurlijk)

Men verteld ook vaak halve waarheden of berichten gebaseerd op valse wetenschappelijke rapporten. Zoals wij van WC eend … zo zijn er dus farmaceutische bedrijven die hun eigen producten mogen testen en vervolgens laten keuren door instanties waar mensen aan het roer staan die een jaartje eerder nog op de loonlijst stonden van het bedrijf waarvoor ze nu het product mogen keuren. Deze draaideur constructies komen maar al te vaak voor en geen enkele journalist die daar zijn vingers aan brand, wil hij of zij volgende maand de hypotheek nog kunnen betalen.

Zo probeert men de bevolking die uit de EU willen en voor Brexit willen stemmen in een kwaad daglicht te stellen en daarmee de twijfelaars aan boord te krijgen in het “blijf” kamp.

Zo werken de media, daarom heb ik de krant al 8 jaar geleden opgezegd en kijk ik slechts TV om te zien hoe de leugen verkocht wordt aan de “gelovigen”.

— Henk Mutsaers
betalingen aqan en van de EU
Waarom wij ook moeten nadenken over een Nexit, ik weet het al wel, maar jij?