Boek: Wat Angelina niet wist over kanker

Boek: Wat Angelina niet wist over kanker

boek wat angelina niet wist over kanker Wat doe je als iemand die je dierbaar is te horen krijgt: “Ik heb kanker”? De meeste mensen zullen het antwoord op die vraag schuldig blijven en niet verder komen als het tonen van medeleven. Je zou ook het boek van Ard Pisa over kanker cadeau kunnen geven en de persoon daarbij op het hart drukken het boek gelijk te lezen nog voordat er een aanvang genomen wordt met welke behandeling dan ook. Vertel er ook bij dat je rekent op een reactie … over een paar dagen!

Gaat er een nieuwe wereld voor je open…..

…. of is de kans groot dat je er niet meer bent over een paar weken of maanden?

Dat is de keiharde realiteit waar we maar al te vaak over spreken bij de aanpak van de dokter waar het standaard protocol wordt toegepast van chemo, bestraling of een operatie. Het FEIT dat kanker met stip is uitgegroeid tot de belangrijkste doodsoorzaak geeft weinig hoop voor de slachtoffers. Ik heb al verschillende keren vernomen dat de eerste week van chemo-behandelingen voor de patiënt dodelijk afliep. Waar het lichaam al te veel verzwakt was om de chemische ‘gifaanval’ te kunnen weerstaan.

succesboeken Ard Pisa

De beste manier om medeleven te tonen is in mijn optiek het verschaffen van eerlijke, integere informatie zodat de patiënt de keuze krijgt om een afgewogen beslissing te nemen.

MAAR DAN BEGINT HET PROCES PAS ECHT ZO HEB IK ERVAREN.

Mensen die hun gehele leven alleen maar gehoord hebben dat chemo, bestraling en een mogelijke operatie de enige opties zijn durven geen NEE te zeggen tegen de dokter om ZELFSTANDIG een beslissing te nemen in het oog van de dood, want zo wordt kanker maar al te vaak gezien.

Ook deze ervaring heb ik zelf al enkele malen meegemaakt waar mensen met al de geboden inzichten en keiharde informatie toch kiezen voor chemo! Dat was voor mij een van de redenen tot het schrijven van het artikel: “De verloren generatie”.

Alleen informatie blijkt onvoldoende te zijn voor een grote groep mensen (de meerderheid?). Mensen zouden een coach moeten hebben die hen als het ware helpt om een beslissing te leren nemen. Maar al te vaak gaat deze beslissing echter over leven of dood, het wordt dus gelijk de moeilijkste beslissing die je ooit van je leven gaat nemen.

Ard Pisa toont maar al te duidelijk in zijn boek dat de huidige aanpak van kanker het volgen is van een ‘dood’ spoor! Succes is na al die honderden miljarden aan onderzoek nog steeds niet te voorspellen met deze aanpak, zo blijkt uit de koele cijfers.

De oplossingen zijn echter voorhanden en wijd verbreid te vinden op het internet voor ervaren zoekers. Laat je dus bij de hand nemen in dit boek waar je letterlijk voorbeelden aangereikt krijgt waar en met welke woorden je informatie kunt vinden die levens kan redden.

Ard schrijft in zijn boek: “Ken jij het gevoel dat je staat te roepen dat je water ziet in de woestijn maar dat niemand gelooft dat jij weet waar het water is?” Toch heeft Ard dat water gevonden net als vele anderen die succesvol zijn genezen van kanker. Heb jij weleens de gelegenheid gehad om deze mensen persoonlijk te spreken? Nee niet degenen die zeggen dankzij chemo te zijn genezen want vele mensen krijgen te horen kanker te hebben terwijl dit helemaal niet zo is! En NEE, mensen die op een andere manier genezen zijn van kanker dan het gebruikelijke protocol krijgen in de media NOOIT de kans om hun verhaal te vertellen… of dacht je dat soms nog?

Iedereen snapt dat je bij een zuurstoftekort bij het inademen na een paar minuten dood gaat. Zuurstoftekort op celniveau is de simpele oorzaak van kanker en ALLE andere zaken die ooit vernoemd zijn als veroorzakers van kanker zijn zaken die leiden tot dit zuurstofgebrek op celniveau. Roken, stress, verkeerde voeding, medicijngebruik etc. etc. Het zijn allemaal oorzaken die het lichaam plaatselijk kunnen doen verzuren waardoor de zuurstofopname geblokkeerd kan worden. Net zoals water, een besloten ruimte, gas dat zuurstof verdrijft of een misdaad er de onderliggende oorzaak van kunnen zijn dat je niet meer kunt ademhalen. Een misdaad (wurgen) of water zijn dan bijvoorbeeld niet de hoofd oorzaak dat je dood gaat maar zuurstofgebrek.

Kanker is dus in feite niets anders dan het wurgen van lichaamscellen waardoor ze geen mogelijkheid krijgen om zuurstof op te nemen en deze misdaad blijft maar doorwoekeren zolang de farmaceutische industrie GELD (en andere redenen) belangrijker blijven vinden dan mensenlevens. Ook daar is Ard in zijn boek: “Wat Angelina niet wist over kanker” maar al te duidelijk over.

In het boek worden alle zaken in “Jip en Janneke” klare taal duidelijk uitgelegd. In feite gaat dit boek niet alleen over kanker maar over je totale gezondheid en geeft je inzichten die de dokter verzaakt te geven of nodig behoort te leren!

De afgelopen jaren zijn al heel wat heilige huisjes omver geworpen. Heilige huisjes dat banken er zijn om ons geld te beheren … en zich over onze rug schandelijk verrijken. Dat de katholieke kerk niet zo Rooms was maar zich ophield met seks- spelletjes met minderjarige weerloze kinderen. Het is nu hoog tijd om de mensheid bewust te maken dat de voeding in de supermarkt ons alleen maar ziek maakt en de farmaceutische industrie een dodelijk verdienmodel heeft wat supereenvoudig te omzeilen is door ons allen. Het enige dat we daarbij nodig hebben is kennis van zaken en de MOED om gebaseerd op deze kennis zelfstandig een beslissing te nemen.

boek wat Angelina niet wist over kanker

Terecht lezen we als laatste regel in Ard Pisa zijn boek:
Wat Angelina niet wist over kanker”:

VERLIES NOOIT DE MOED … SOMS GAAT DE DEUR
PAS OPEN MET DE LAATSTE SLEUTEL VAN DE BOS.

be the change you want to see in this world