Boek: laat je niet opvreten door kanker


boek laat je niet opvreten door kanker - Wim van der Meer Ondanks het internet zijn er ontelbare onwetenden

Veel mensen staan bij deze vraag waarschijnlijk niet eens zo stil maar we zijn allemaal een schakel in de samenleving die verdragende effecten kunnen hebben, zo wel negatief als positief.

Boek: Laat je niet opvreten door kanker
Door: Wim van der Meer

Het wonderlijke pad van: Hoe zaken kunnen lopen!

Toen ik zo’n twintig jaar geleden last kreeg van een Carpaal Tunnel Syndroom en verstopte bloedvaten in mijn pols zou ik wellicht nooit een uitweg gevonden hebben om te kiezen voor een alternatieve behandeling waarbij mijn voedingspatroon werd aangepast en mijn pH waarde weer werd hersteld. Als twee collega’s Frans en Ad niet enthousiast mond tot mond reclame hadden gemaakt voor Mevr Spieksma in den Haag had ik die weg wellicht nooit gevonden.

laat je niet opvreten door kanker

Ik kreeg vele jaren geleden wel een heel bijzonder telefoontje. “Waarschijnlijk ken je me niet meer”, zo begon de dame, maar je hebt me indertijd naar Anugama verwezen. Anugame heeft nog samengewerkt met dokter Moerman. Het is wel heel bijzonder als iemand je jaren na een vlugge aanbeveling belt met de mededeling dat je hartelijk bedankt wordt omdat hierdoor haar man genezen is van kanker.

Een uitnodiging van mijn maatje Frans bracht mij in contact met Ron Fonteine in 2001. Ron beantwoorde al mijn vragen en meer over het bouwen van een website en hoe daarmee hoog te scoren in de zoekmachines. Dankzij deze ontmoeting werden de eerste contacten gelegd die zouden leiden tot een innige samenwerking bij gezondheid radio. Een uitnodiging van Katarina de Vos die ik helemaal niet kende bracht mij bij een seminar van David Wolf. Twee plaatsen naast mij zat Mike Donkers die eveneens zes jaar lang te horen was op gezondheid radio en mede daardoor nu lezingen geeft in heel het land, boeken vertaald en zelf in de pen is geklommen.

Een ontmoeting met Fred Meijroos; “Zeg heb jij wel eens gehoord van Brain Peskin?” Natuurlijk kende ik hem want ik had er een stukje over geschreven in mijn nieuwsbrief. Ik was toen op zoek naar informatie over de omega 3 en 6 balans voor het radio programma toen ik op Brian zijn website stuitte. Hoogstwaarschijnlijk heeft Fred dit ook gelezen (hij leest mijn nieuwsbrief) en is later het boek van Brian Peskin; “Het verzwegen verhaal over kanker” in het Nederlands verschenen. Waar een klein stukje in een nieuwsbrief toe kan leiden. Later was het Fred die mij motiveerde om “Zoektocht naar Gezondheid” te schrijven. Succesboeken wilde het uitgeven maar uiteindelijk heb ik gekozen om het gratis te schenken als eBoek.

Op 14 augustus 2014 ontving ik weer zo’n aangename verrassing van Wim van der Meer. Totaal onbekend was Wim voor mij, maar nu niet meer. Hij schreef in zijn brief; “Hier ligt het dan, mijn eerste boek. Met liefde en veel inspanning ontwikkelt. Een nieuwe ervaring en fascinerende inhoud. Ik wil jou heel bijzonder bedanken voor je medewerking aan het boek”.

Hoeveel “onbetekenende” ontmoetingen zou ik wel niet meer gehad hebben waar ik niet direct weet van heb die bij iemand anders het leven (mede) hebben veranderd? Hoeveel heb JIJ wel niet veranderd in iemand zijn leven, of kunnen veranderen?

boek wim van der meer

Tip: Doe eens gek als je hoort dat iemand kanker heeft en je zelf niet kan uitleggen dat de dokter eigenlijk niet zo’n verstandige keuze is om kanker te genezen. Geef dan het boek van Wim van der Meer kado. Succesboeken: Bestel boek

Laat je niet opvreten door kanker

www.salvestrolen.info