Boek: Kanker … Doe wat bij je past!


Doe wat bij je past

Yt Vaartjes Boek Yt Vaartjes

Het aantal mensen waarbij ieder jaar kanker wordt vast- gesteld stijgt nog steeds en de diagnose heeft grote invloed op wie ermee geconfronteerd wordt. De meeste mensen kiezen daarbij voor een gangbare aanpak van deze ziekte. Toch vragen steeds meer mensen zich af of er ook andere mogelijkheden tot genezing bestaan, of er keuzes gemaakt kunnen worden, keuzes waarbij je het genezingsproces meer in eigen hand kunt nemen.

kanker

Doe wat bij je past!

Dit boek stimuleert het zoeken naar mogelijkheden met behulp van kennis, inzicht en ervaringen van de schrijf- ster. Het motto van dit boek is:

Doe wat bij je past!

Kanker .. doe wat bij je pastDoe wat bij je past kan bijvoorbeeld betekenen dat je na chemotherapie kiest om je voedingspatroon aan te passen, het kan ook betekenen dat je alternatieven voor chemo- therapie zoekt of dat je stress in je leven wilt verminderen door yoga of meditatie of ……….

Doe wat bij je past hangt af van je eigen levensgeschiedenis, hangt ook af van moed en van de vraag of je ge- disciplineerd bent en of je mensen om je heen hebt die jouw zoektocht mee willen maken. Er is veel mogelijk.

Yt Vaartjes werd met kanker geconfronteerd in 2003 en genas op haar eigen manier, zonder operatie, chemo- therapie of bestraling maar zij is niet van mening dat ie- dereen dat zo zou moeten doen. Zij schreef eerder artikelen over kanker in verschillende tijdschriften.

ISBN: 978-90-9027930-5
Het boek is ook rechtstreeks te bestellen via eMail voor €13.10 euro inclusief verzendkostenInterview op dotcom radio 25-12-2016 Het GezondheidsCooperatief