Boek: “Een Koelkast Vol Familie”

Boek: en koelkast vol familie

Thorsten Meininger Boek: Thorsten Meininger

Vaak kunnen we voeding niet meer onbevangen tegemoet zien. Zo eten sommigen, bijvoorbeeld, volkomen onbewust, alle restjes weg, niet stilstaand bij wat er in de gauwigheid naar binnen gewerkt wordt. Anderen kunnen niet van zoete of hartige snacks afblijven. Weer anderen kunnen niet eten wanneer ze stress of spanning ervaren.

Bij voedingsopstellingen komen deelnemers met een vraag rondom de rol van
voeding in hun leven.

koelkast vol familie boek

Omdat wij bijna allemaal wel ‘iets’ met voeding hebben roept dit thema al snel positieve of negatieve gedachten en emoties bij ons op, bijvoorbeeld:

– beloning

– weerstand

– ontkenning

– spanning

– troost

– verlangen

– schuld

– schaamte

We kunnen zo’n drive nauwelijks weerstaan, ook al begrijpen we met ons verstand dat ons eetgedrag slecht voor ons is. Het zien, ruiken, proeven of soms alleen al denken aan voeding, ontsteekt gelijk ons patroon…

Onze eetpatronen zijn diep ingesleten en gekoppeld aan hardnekkige opvattingen en/of emoties. Onbewuste gedachten en gevoelens bepalen voortaan onze manier van omgaan met voeding. Onze ingesleten gewoonten
vertellen ons wat, hoeveel en wanneer we eten.

Met Voedingsopstellingen kan jij jouw relatie tot voeding onderzoeken. Je kunt inzicht krijgen ten aanzien van de verborgen motivaties achter jouw ongezonde voedingsneigingen. Bovenal kan een Voedingsopstelling laten zien
hoe je uit de macht van jouw eetpatronen kan komen EN blijven.

boek een koelkast vol familie

Door het proces achter jouw ongezonde voedingsneigingen beter te leren kennen, ga je minder oordelen over je voedingspatroon. Het doel van voedingsopstellingen is dan ook om toegang te verkrijgen tot je ‘onbewuste’ en daarmee jouw relatie met voedingblijvend te helen.

Wil je meer weten, lees dan het boek ‘Een koelkast vol familie

– Thorsten Meininger

Website: Detox Academy

Inzichten

“Er is een last van mijn schouders gevallen en ik heb de volgende stap gezet. Minder keurslijf is prettig.”

“Ben hier onbevangen naartoe gekomen, was er niet mee bekend. Het was een geweldige, leuke, leerzame dag. Fijne mensen om me heen. Kom zeker nog een keer terug.”

“Goed, warm, leerzaam en ik ga met veel inzichten naar huis waar ik weer verder mee kan. Het was een veilige omgeving.”