Bij onze “vrienden” in de V.S. is oorlogvoeren “normaal” geworden de laatste 239 jaar!

oorlog Bij onze “vrienden” in de V.S. is oorlogvoeren “normaal” geworden de laatste 239 jaar!

Het is een feit: De Verenigde Staten zijn van de laatste 239 jaar 222 jaren in staat van oorlog geweest (93%). Er was dus slechts 21 jaar vrede. Geen enkel President van de V.S. — geen enkele — heeft tijdens de zijn gehele termijn vrede gekend. En dat, … dat zijn onze “vrienden” … denk daar maar eens even over na!

oorlog voor de VS normaal

Men oogst wat men zaait …

Oorlog wordt altijd gevoerd omdat men zegt dat dit het beste voor ons is, om onze veiligheid te garanderen … toch? Zo wordt het altijd aan ons gepresenteerd. Nu krijgen we echter te maken met de mensen die op de vlucht zijn geslagen vanwege dat gevoerde beleid.

“Just because you do not take an interest in politics doesn’t mean politics won’t take an interest in you.” ~ Pericles.

Iedereen heeft te maken met het beleid dat de politiek uitstippelt, of je er in geïnteresseerd bent of niet. De politiek bedrijft institutionele formaliteiten waar vroeger het belang van de collectieve individuen en de waarheid voorop stonden. Politici strijden voor het belang van de bedrijven ten koste van de belangen van de fysieke wereld, ten koste van ons. Het milieu wordt opgeofferd voor winstgevende energie, de volksgezondheid wordt opgeofferd voor winstgevende chemische landbouw en eveneens chemische “gezondheidszorg” en oorlogen worden gevoerd om politieke belangen en de wereldmacht.

Wij worden in toenemende mate beroofd van alle privacy en de zoekmachines van Google en Facebook spionage robots brengen een gedachteprofiel in kaart van alle burgers. Ook van hen die zeggen niets te verbergen te hebben. Waarom?

voer voor je gedachten

Omdat wij de vijand zijn, wij als collectief zijn de grootste bedreiging voor al die bedrijven, de farmaceutische waanzin, de Monsanto GMO kliek, de namaak voedingsindustrie, de Chemtrail en oorlog industrie en de politiek. Als wij — met z’n allen NEE gaan zeggen — wij willen dit niet langer — dan is het gedaan met het spel van overheersing. Er is nog nooit in de geschiedenis een macht geweest die oneindig de bevolking zijn wil heeft kunnen opleggen. Daarom worden wij in de gaten gehouden om elke uitlating elke verandering in de volksopinie te monitoren en zonodig in de kiem te smoren. Wij zijn immers de terroristen die een einde kunnen maken aan hun spel van overheersing.

(Daarom heb ik mijn Facebook account stop gezet en gebruik ik Google niet meer als zoekmachine!)

Iedereen moet in de pas lopen. Heb je een afwijkende mening dan wordt je tot kwakzalver uitgeroepen (zoals ik). Heb je een ontdekking gedaan om ziektes te genezen dan wordt je belachelijk gemaakt of erger. Heb je een afwijkende politieke kleur die bij veel mensen aanhang vindt, … dan wordt je vermoord. Intussen zijn er in de V.S. volledig uitgeruste Fema kampen voor wie weet hoeveel mensen … en wanneer?

— Henk Mutsaers

Bron artikel Wakeup-world (geen vertaling maar gebruik makend van de gegevens)

Oorlog voeren is voor bijna elke overheid normaal geworden.