Benjamin Fulford: Koningin Beatrix treedt af, de Rockefellers vluchten, de Bushes zitten als ratten in de val; Koningin Elizabeth, de Paus en de Rothschilds staan nog.

Grote veranderingen op til ?

Bejamin Fulford Benjamin Fulford: Koningin Beatrix treedt af, de Rockefellers vluchten, de Bushes zitten als ratten in de val; Koningin Elizabeth, de Paus en de Rothschilds staan nog.

Benjamin Fulford / Vertaling: Frank Bleeker 5 februari 2013

.. slechts EEN van de zichtbare tekenen

De aankondiging vorige week, dat koningin ‘Bilderberg’ Beatrix van Nederland afstand doet van de troon is slechts één van de zichtbare tekenen van een aantal fundamentele veranderingen in de geheime machtsstructuur van het Westen. In een nog in het openbaar te bevestigen verhuizing zijn, volgens een bron bij de CIA, David en J. Rockefeller gevlucht naar een eiland in de buurt van Fiji. De familie Bush op hun beurt, probeerde te vluchten via een luchthaven in Arkansas, maar werd daartoe verhinderd door de FBI, meldt dezelfde bron.

gedachtenvoer

 

Deze bron, die het aftreden van koningin Beatrix correct voorspelde zegt, dat ook koningin Elizabeth in de nabije toekomst zal aftreden in het voordeel van haar kleinzoon.

Deze stappen worden allemaal in verband gebracht met de voortdurende tegenaanval tegen de genocidale westerse elite die is aangesloten bij de Bilderberg groep, de Council on Foreign Relations en andere verwante organisaties. Zoals hieronder wordt beschreven, staat er nog veel meer te gebeuren!

Ook heeft, terwijl wij dit schrijven, Lord James Sassoon niet gereageerd op een handgeschreven brief die vorige week aan hem werd overhandigd bij de House of Lords in Engeland, waarin hem om commentaar gevraagd werd over de beschuldiging dat hij 82 politici (in werkelijkheid betaalde acteurs) had omgekocht, die verbonden waren aan de regerende Liberale Democratische Partij in Japan.

Er zijn ook tal van aanwijzingen van een escalerende machtsstrijd binnen de financiële elite. Het SWIFT transfersysteem binnen het internationale bankwezen bijvoorbeeld, werkt volgens zowel MI5 en de CIA bronnen ook steeds minder goed, omdat grote geldtransfers worden onderschept en omgeleid naar onbekende bestemmingen voordat de beoogde ontvangers hun geld krijgen.

“Het SWIFT-systeem heeft een aantal operationele en procedurele kenmerken die het iedereen met grote rekenkracht, dat wil zeggen de door de kliek gecontroleerde bankservers, toe staat, grote transacties op te merken en te bemachtigen, vooral die van meer dan $ 50 miljoen,” zegt de MI5 bron. “SWIFT is in het verleden tijdelijk uitgeschakeld geweest, zodat Bush 41 (George H. W. Bush – de 41e president van de V.S.) grote transacties kon stelen,” voegt hij eraan toe. Het gebrek aan vertrouwen tussen de verschillende facties van de kliek heeft ertoe geleid dat strijdende partijen regelmatig elkaars bankoverschrijvingen kapen, bevestigt de CIA bron.

De recente scheldpartij tussen Christine Lagarde, het hoofd van het IMF, en de CEO van de Deutsche Bank, Jurgen Fitschen, gemeld door Tom Heneghan, houdt vrijwel zeker verband met een dergelijke kaping van grote fondsen.

Ook worden wereldwijd in de bankkluizen meer en meer vergulde wolfraam staven aangetroffen. Tot nu toe kan worden bevestigd dat het IMF, de Bank of China, de Bundesbank en de Bank of England een deel of al hun goud vervangen door wolfraam. Dit leidt tot een verwoede zoektocht door diverse overheden naar het vermiste goud. Misschien moeten ze Richard Armitage volgen, die volgens een CIA-bron nu wereldwijd via onderpand rekeningen goud haalt uit Indonesië en uit de koninklijke kluizen in Thailand, het goud veredelt in Hong Kong en het naar een onbekende bestemming brengt (Paraguay, de Zuidpool?).

Twee afzonderlijke Amerikaanse bronnen, een bij de FBI en een bij de CIA hebben contact opgenomen met deze schrijver en zeiden dat een dame met de naam ‘Madame Wong’ is geïnstalleerd als keizerin in China en de verantwoordelijkheid heeft gekregen over 85% van het goud in de wereld waarvan de laatste rechtmatige eigenaar, de Qing-dynastie was. Dit is vreemd om te horen, omdat mijn Chinese bronnen me vertellen dat de huidige erfgenaam van de Qing-dynastie een man is met de naam Dr Yi. Misschien is dit een poging van bepaalde partijen om met behulp van een machtiging rechten te claimen op de kostbaarheden in de wereld.

Hoe dan ook, je kunt goud niet eten en technisch gezien, het bezit van 85% van het goud in de wereld geeft een persoon niet automatisch het recht om over de toekomst van de mensheid te beslissen. Dat recht behoort tot de mensen van de wereld.

Op dat front, lijkt er in de Verenigde Staten een grote machtsstrijd tot een hoogtepunt te komen. Zoals hierboven vermeld, zijn de families die de Federal Reserve Board in de VS hebben gesticht, ofwel gevlucht of proberen zij te vluchten, om dreigende arrestatie te vermijden, aldus de CIA. Er broeien blijkbaar ook een aantal ingewikkelde samenzwering, waarbij het Congres en de Senaat hun eigen ondergang zullen veroorzaken door Obama in staat van beschuldiging te stellen, beweert althans de CIA. Nadat Obama is afgezet, zal hij aankondigen dat hij is gewoon een woordvoerder is en dat vicepresident Biden eigenlijk beëdigd werd als president.
Naar aanleiding daarvan, zullen de leden van het Congres en de Senaat worden gearresteerd en Obama zal formeel worden hersteld als de President, aldus de CIA. Op dat moment zal een systematische zuivering van verraders beginnen zal het burgers met een dubbele nationaliteit (de Israëlisch/Amerikaanse) niet meer worden toegestaan ??in de regering zitting te hebben. Zodra dat is gebeurd, zal de onlangs gerestaureerde Amerikaanse Republiek legaal en terecht afzien van schuld van het private Federal Reserve Board consortium aan de rest van de wereld; of zo gaat het verhaal tenminste. Geloof het als je het ziet gebeuren.

Wat echter wel waar is, is dat top Bilderberger koningin Beatrix van Nederland is afgetreden. De CIA bron in Europa, dit voorval correct voorspeld heeft, zegt dat koningin Elisabeth ook snel zal aftreden, ten gunste van haar kleinzoon William. MI5 kan dit niet bevestigen. Een Nederlandse inlichtingenbron zegt dat het aftreden van Beatrix al lang van tevoren was gepland en dat dit te maken heeft met het feit dat zij 75 is geworden.

Over koningin Beatrix werd het volgende gezegd door een lid van de Italiaanse koninklijke familie: “Ik weet dat zij deel uitmaakt van een ‘consortium’ met de Paus, koningin Elisabeth, de Yamato dynastie en Adam Hapsburg dat bezig was en nog steeds bezig is met het bestrijden van het kwaad, de zogenaamde Illuminatie.” Een gnostische bron binnen de Illuminatie reageert hierop door te stellen dat zij niet het kwaad zijn, maar dat zij tegen de dynastieke heerschappij zijn van Satanische bloedlijnen.

Als we het dan toch over Satan hebben; er is een nieuwe intrige binnen het Vaticaan. Recentelijk overleed plotseling een zekere monseigneur Egidio Vagnozzi in de buurt van het Vaticaan. Volgens een Italiaanse aristocraat werd hij zonder dat een autopsie werd uitgevoerd begraven.
Vagnozzi drong aan op een volledig onderzoek van de IOR – Instituto di Opere Religiose – Instituut voor Religieuze Werken, dit wil zeggen: de Bank van Vaticaanstad. De ‘donkere kracht’ achter de Bank van Vaticaanstad is ene monseigneur Donato de Bonis, aldus de Italiaanse aristocraat. De Bank van Vaticaanstad heeft de afgelopen acht maanden zonder directeur gezeten nadat de hervormingsgezinde directeur Ettori Gotti op omstreden wijze werd ontslagen. Onlangs zijn creditcard betalingen en geldautomaten in Vaticaanstad buiten bedrijf gesteld omdat de Bank van Vaticaanstad niet voldoet aan de internationale regelgeving met betrekking tot het witwassen van geld.

Volgens verschillende bronnen is de Bank van Vaticaanstad terughoudend om de boeken te openen voor internationale controle, omdat massale steekpenningen die betaald werden aan hoge politici over de hele wereld, aan het licht zouden komen. De mandaten van de leden van de commissie van toezicht voor de bank zullen op 23 februari vervallen. Laten we kijken of het Vaticaan na die datum eindelijk in het reine zal komen.

Een laatste opmerking: een van de leden van de White Dragon Society in Europa werd vorige week door twee mannen met messen aangevallen. De twee mannen werden echter in elkaar geslagen en gearresteerd.
Zij beweerden dat zij elk $ 15.000 betaald te hebben gekregen door ‘Bilderbergers uit Holland’, om dat lid van de WDS te vermoorden. Het waren amateurs, wat er op lijkt dat de Bilderbergers (bijna) niet meer over professioneel talent beschikken.

Noot vertaler: Op 11 februari kondigde Paus Benedictus XVI aan, op 28 februari uit zijn ambt zal terugtreden!